Feriebolig i Riomaggiore i Cinque Terre

Terrazza Dana

 
Terrazza Dana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Dana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riomaggiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Dana ligger i et af Le Cinque Terre's aller skønneste naturområder: grønklædte bjergskråninger, vinmarker som terrasser i landskabet og havet som nabo. På den skønne terrasse vil du føle dig som naturens hersker.

Lejligheden med den uimodståelige havudsigt ligger i det lille lokalsamfund Fossola di Tramonti ca. 7 km fra Riomaggiore og med samme afstand til Liguriens andenstørste by La Spezia. Det er muligt at ankomme til lejligheden uden bil, da man kan tage toget til La Spezia eller Riomaggiore og derfra tage en bus videre. For indkøb henvises til La Spezia.

Læs mere om Terrazza Dana

Lejligheden er fordelt på to etager: når man kommer ind, finder man en entré og køkken med køleskab, microbølgeovn, to kogeplader med emhætte. På samme etage er der badeværelse med toilet og bruser. Fra køkkenet fører en trævindeltrappe op til næste etage, som består af opholdsrum med tv (uden satellit-kanaler), bord, stole og halvandenmands sovesofa til to personer. Herfra er der også udgang til en skøn terrasse på ca. 10 m² med en eventyrlig havudsigt, som beroliger og fortryller. Fra stuen går endnu en trappe op til en hems med dobbeltseng.

Der er desuden aircondition/opvarmning i lejligheden og den er røgfri. Småbørn er velkomne, hvis gæsterne selv medbringer barneseng/rejseseng. Bemærk at der i prislisten er differencierede priser afhængigt af antal personer, men der er altså kun tale om én lejlighed.

Der er mulighed for gratis parkering ca. 150 m fra lejligheden - det sidste stykke må tilbagelægges til fods (ca. 5 min.). Fra parkeringspladsen skal man gå ad smalle jordstier uden gelænder på kanten af vinterrasserne for at komme frem til lejligheden. Selvom turen er relativt kort, er den bestemt ikke for dem, der har højdeskræk eller stilletter på. Derfor anbefales det også, at man tænker herpå, når man pakker sine kufferter: vælg rygsæk frem for brede kufferter. Vil man til Cinque Terre, kan det anbefales at tage bussen, der stopper ved begyndelsen af den lange Biassa-tunnel, da parkering i Riomaggiore frarådes pga. pladsmangel og skyhøje parkeringsafgifter.

Skjul teksten
 
 
search map