Anmeldelser af Il Borgo di Campi

 
Il Borgo di Campi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Borgo di Campi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riomaggiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo di Campi

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo di Campi som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo di Campi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Sanne og familie fra Ribe boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi har været meget glade for stedet, lejligheden hvade hvad vi skulle bruge
men mest fantastisk var udsigten over vandet og solnedgangen hver aften.
Lidt besværligt at komme til stranden, specielt fordi det var dyrtog ikke
altid muligt at parkere ved Riomaggiore så vi gik derned og tog toget videre
derfor tog det op til 1½ time at komme til stranden og det var noget hårdt
at komme hjem om eftermiddagen. Ikke et sted hvis man har små børn men
ellers et fantastisk sted !!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Thomas og familie fra København S boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 29. juni til d. 8. juli 2005.

Il Borgo di Campi lå helt suværent fantastisk. Beliggenheden - ikke mindst restauranten - var stort set alle pengene værd. Jeg overvejer at lave en rejsebeskrivelse, for jeres beskrevelse mangler en del. F.eks. mener jeg det er lidt "halvfalsk" markedsføring at skrive, at stranden kun er 3 km væk. Stranden i Riomaggiore er svær at kategorisere som en strand i almindelig forstand, så Monterosso er efter almindelige begreber den nærmeste - og den er 23 km væk på snoede bjergveje.

In-Italia's kommentar

Thomas har helt ret. Der burde have stået "havet", ikke stranden, for en ægte strand findes slet ikke i Cinque Terre-området. Vi har nu taget kritikken til efterretning og rettet beskrivelsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ole Kolbe og husstru fra København Ø boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Vi har nu brugt jer to gange og har været meget tilfreds begge gange. Denne gang var der en utrolig god service og fleksibilitet fra stedets side. Vi havde nogle specielle ønsker vedr. vores ophold som alle blev opfyldt. Vi har varmt anbefalet til venner, familie og arbejdskollegaer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og rejseledsager fra København NV boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Vi havde en dejlig tur til Riomaggiore, hvor vi var indlogeret i huset "Laura" på Il Borgo di Campi. Det var i sig selv en stor fornøjelse. Vi havde bedt om et hus med udsigt,- uden at vide at det havde alle !,- men vores lille lejlighed levede helt op til forventningerne. Vi havde den skønneste havudsigt fra sengen i soveværelset, med skøn havbrise i den lune sommernat. Et chramerende sted med en en helt fantastisk udsigt. Værten var venlig og hjælpsom, ligesom såvel den lille café og den smukt beliggende resturation gav mulighed for gode oplevelser på Il Borgo di Campi. At stedet lå lidt udenfor Riomaggiore passede os fint,- vi vandrede mellem de "5 byer," og til Portevendre, og tog så båd, tog eller bus tilbage. Andre cyklede så det er også en mulighed. Vi fandt et dejligt spisested i Riomaggiore, på højre side af bugten op mod stationen, det er ikke stort og har kun plads til 2-4 indenfor, men vejret var jo også til udendørs servering. Vi forsøgte én dag at gå ned til havet lige nedenfor Il Borgo,- det var en stejl oplevelse og kan kun anbefales med gode sko på da der flere steder var stejlt og løse sten.Turen ned tog ca. 45 min. så vi var godt varme da vi nåede ned. Vi blev svalet af i havet,- men det er ikke nemt at bade dér,- det kan man så fra andre steder langs kysten og i Portevendre. Det er absolut et sted vi kan anbefale at holde ferie, og vi tager gerne selv derned igen. Så har man lyst til en fantastisk smuk oplevelse kan det godt anbefales at besøge disse smukke kystbyer,- blot man er indstillet på at bruge sit gode bentøj. Selvom området er velbesøgt så var det ikke overrendt af turister, det havde nærmere karakter af et feriested for italienere og så os andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 

Lignende boliger

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Terrazza Casa del Duomo

Manarola, Ligurien

Hotel Cinqueterre

Monterosso, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map