Anmeldelser af Il Borgo di Campi

 
Il Borgo di Campi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Borgo di Campi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riomaggiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo di Campi

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo di Campi som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo di Campi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Stephen fra Holte boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 19. til d. 25. juli 2008.

Riomaggiore el. Borgho di Campo, den synes jeg faktisk I underspiller lidt i jeres beskrivelse. Lejlighederne er udmærkede, heller ikke mere, men hver lejlighed har sin egen terasse eller udendørplads, med en hel fantastisk udsigt og så er det jo et af de eneste steder på hele strækningen hvor du får den udsigt. Den får du ikke i selve byerne. Bagagen bliver iøvrigt fragtet op og ned ml. 9 - 17 og parkering er - ikke helt sikker - men absolut mulig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Ole fra Odense SØ boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 27. til d. 31. juli 2008.

Cinque Terre området næsten smukkere end vi havde forventet.
Lejlighedens standard ringere end vi havde forventet. I papirerne stod, at der til lejligheden var enten terrasse eller have. Vi fik en have, men den var ikke placeret i umiddelbar tilknytning til lejligheden. Nogle af havemøblerne var i en ubrugelig forfatning, fjernsynet virkede ikke, lugten på badeværelset ubehagelig, ... Ved påtale af de nævnte ting, fik vi flabede svar tilbage og kun ringe eller slet ingen afhjælpning. Stedets restaurant fungere imidlertid fint, og maden var helt i top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karina og Jørn fra Augustenborg boede med deres familie på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 19. til d. 24. juli 2008.

Vi fik lejlighederne Papavero og Lobelia. Papavero er måske den bedst beliggende af alle lejlighederne med en stor ”have” (ukrudtsmark) med en fantastisk udsigt. Lejligheden lugter fælt af mug og jordslåethed og er fugtig, men det går an. Derimod er Lobelia under al kritik. Lejligheden er så fugtig, at gulvet konstant er vådt, der er ingen vinduer nogen steder, men dog en terassedør i soveværelset. Beliggenheden er i kælderniveau, og der er ingen udsigt fra ”gårdhaven” som nærmest er et hul i jorden. Den burde ikke udlejes til mennesker, og vi havde forventet noget bedre, især da vi allerede bookede i november 2007. På en skala fra 0-10: 3-5

Restauranten som ligger øverst i komplekset er middelmådig. Spaghettiretterne kan gå an, men gå langt uden om ”Grillata misto” til € 22,-. Blege blæksprutter, et stykke ubestemmelig fisk og et par kæmperejer og jomfruhummere. Ikke mere end 8,- Euro værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Inge og rejsefæller fra Jyllinge boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 17. til d. 21. maj 2008.

Stedet er ganske dejligt, udsigten kan simpelt hen ikke være bedre, men vejret var desværre ikke rigtig med os den uge vi var der.
Det er ikke så let at komme til stedet hvis man ikke har bil og en bil kan være et problem at få parkeret nær de små byer. Den lokale bus går kun til Borgo di Campi 4 gange i døgnet og sidste bus fra Riomaggiore går 18:30, hvilket vil sige at det ikke er så let med middag i byen, hvis man ikke har bil. Taxa findes ikke på stedet. Der er ganske vist fine togforbindelser mellem byerne og fra Pisa, men Borgo di Campi ligger 3 km. (ad landevejen) fra Riomaggiore. Disse forhold synes jeg man bør gøre opmærksom på.
Stedet er ikke for gangbesværede. Der var 213 trin ned til vores lejlighed og da vi ankom om aftenen skulle vi selv slæbe baggagen de 213 trin ned. Vi fik hjælp til transport op til vejen, da vi rejste, hvilket var fint.
Værten er ikke nogen charmetrold, faktisk var han temmelig uforskammet da vi kom, så vi var temmelig chokerede. Vi spurgte forsigtigt om vi nu også havde fået en lejlighed med terrasse og udsigt som ønsket og fik klart besked om at her var det ham der bestemte hvem der boede hvor, at vi ikke havde fået terrasse men en have! Det viste sig dog at haven vendte mod vandet og at udsigten var fantastisk, hvilket han ikke fortalte os. Han beklagede sig utroligt, da vi bad om et ordentligt tæppe (som dyne) til hver, vejret var koldt og vi frøs. Der var kun leveret 2 overtæpper til deling mellem 4 personer (4 kvinder, som ikke ønskede at sove under samme tæppe!). Værtens kone var dog meget sød og hjælpsom.
Lejlighederne er meget spartanske med udtræksseng/madras i stuen og meget begrænset udstyr i køkkenet. Vi havde den største lejlighed (fik vi at vide) men ideelt set er den mere egnet til 2 personer end til 4. Udendørs møblerne er ikke den bedste stand og mangler hynder.
Omgivelserne i Borgo di Campi er meget nydelige, passes flot med blomster, buske og træer overalt. Restauranten er hyggelig og serverer fortrinlig mad og vin. Hele området er flot, dog er der rigtig mange turister.
Jeg var lidt overrasket over så få gæster der var på stedet, oprindelig forsøgte jeg at booke via deres hjemmeside, men fik oplyst at alt var optaget - hvilket langt fra var tilfældet. Foruden os var der 2-3 andre familier.
Når alt dette er sagt, kunne jeg godt finde på at tage tilbage, smukkere beliggenhed skal man lede længe efter. Ideelt til en rolig ferie med en stak bøger i en god liggestol med udsigt over Middelhavet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Lisbeth og rejsefæller fra Smørum boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 17. til d. 21. september 2006.

Mange tak, vi var enormt begejstret for området og for at bo lidt ude på landet, på afstand af de mest turistede områder.
Kun et lille suk - som vi selvfølgelig skulle have påtalt på stedet -men der var ikke kopper, tallerkener, bestik til det antal personer, som vi var i hver af de tre lejligheder, ellers var lejlighederne OK.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Vibeke og Lars fra Århus C boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 12. til d. 19. august 2006.

Vi har været rigtig rigtig glade for opholdet. Stedet og beliggenheden var ud over al forventning! Udsigten over Middelhavet er helt ubeskrivelig - det var virkelig utrolig smukt og fredeligt. Ejerne/værterne var meget venllige og hjælpsomme og den tilhørende restaurant bestemt et besøg værd. Det skal dog nævnes, at bil absolut er nødvendig og at stedet ikke er specielt børnevenligt pga de stejle trapper ned til lejlighederne. Det kan anbefales at leje en af lejlighederne med balkon/terrasse..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Stig og Marianne fra Brøndby boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Vi er netop kommet hejm fra vores ferie hvor vi havde booket 2
forskellige lejligheder igennem jer.
Den første - Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra 29/7-5/8 var vi ikke
særligt tilfreds med. Den kostede os 5565 kr. for en uge, for det fik vi et
fugtigt, beskidt hus med diverse insekter: myrer, hundredeben,
tusindben og en skorpion. Køkkenet var kun et tekøkken. Der var ikke
nok service og det der var, var snavset og skåret. Udsigten fra
lejligheden var begrænset af vinstokke, der var en lillebitte gårdhave
med vissent græs og intet andet, samt grimme havemøbler. Et besøg
fra jer ville måske være en god ide, så I kan se hvad det er I lejer ud, til
så høje priser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe og familie fra Greve boede på Il Borgo di Campi i Riomaggiore fra d. 26. juni til d. 3. juli 2006.

Først vil vi sige, at vi har haft en fantastisk tur :-)

Byen Riomaggiore er helt fantastisk hyggelig og idyllisk. Området ferielejlighederne ligger i, ligger ude for lands lov og ret, men udsigten er mere end ubeskrivelig smuk! Lejligheden var enkel men funktionel, dog kunne der godt trænge til lidt mere ordentligt service, f.eks. kaffekrus/kopper i stedet for suppeskåle, en opvaskebørste så man kan vaske op efter sig. Stedet vil vi dog anbefale jer at beskrive som et honeymoon-sted og understrege at det IKKE er et sted for børn. Området omkring lejlighederne er ikke for børn, selv resturanten har ikke børnemenu - vi fik dem dog til at koge noget spaghetti til vores børn (4½ + 7 år) Ejerne af stedet var søde, vi boede i lejligheden lige ved siden af deres egen. De havde killinger som vores børn fik lov til at hygge sig med, hvilket var en kæmpe hit! I skriver på hjemmesiden at der er fællesområde med grill, dette sted fandt vi aldrig! Det private udendørs område, var alt andet end privat. Vores område/terasse lå, så alle der kom hjem til deres lejligheder, gik ned af trapperne til området, alt imens de kunne beglo os. Restaurantens gæster sad ligeså og kiggede lige ned på vores terasse, men sådan var det, mere man ikke tror det er helt privat som i skriver !!!

Men ovenstående var ikke noget der gjorde at vi havde en dårlig ferie, vi havde en fantastisk uge, og vil bestemt bruge jer igen, hvis vi skal til Italien endnu engang :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map