Hotel i Riomaggiore i Cinque Terre

Hotel Villa Argentina

Nyrenoveret terrasse med havudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Cinque Terre-byen Riomaggiore ligger Hotel Villa Argentina i fredelige omgivelser langt væk fra toggener og motorveje med udsigt til bl.a. den smukke kirke San Giovanni Battista fra år 1340. De fleste værelser har stor balkon og havudsigt. Gæster, som ankommer i bil, kan bestille parkeringsplads eller garage blot 50 m fra hotellet - hvilket er en fordel, da de fleste hoteller her i området ikke råder over parkering.

Panoramisk fællesterrasse

Fra hotellets nyrenoverede fællesterrasse er der en fin udsigt ud over hele byen, og på klare dage kan man se helt til Korsika. Gæster, som ankommer i bil, kan bestille parkeringsplads eller garage (mod betaling) - hvilket er en fordel, da de fleste hoteller her i området ikke råder over parkering. Vi anbefaler at bestille parkeringsplads hjemmefra, da hotellet har et begrænset antal pladser.

Læs mere om Hotel Villa Argentina

Gode faciliteter

Ud over reception, bar og morgenmadssal med buffet har hotellet også en vinkælder, hvor man kan købe egnsprodukter og sågar bestille en vinsmagning, som giver lejlighed til at afprøve Cinque Terres prestigefyldte vine. Hotellet tilbyder også vaskeriservice.

Værelser med balkon og havudsigt
- Fra værelserne, som ligger i tre etager, er der en fin udsigt over Riomaggiore og Middelhavet. Værelserne fås enten som enkelt- eller dobbeltværelse og enkelte værelser har plads til en ekstra opredning, mens kun ét værelse har plads til fire personer (med køjeseng). Værelserne har alle værdiboks, lcd-tv med satellitkanaler, loftsvifte, telefon, minibar og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Her er ingen elevator.
Værelser
- Disse fire værelser vender bagud mod bakkeskråningerne og er alle fire dobbeltværelser (et enkelt har plads til et barn op til 9 år). Værelserne har alle værdiboks, lcd-tv med satellitkanaler, loftsvifte, telefon, minibar og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Her er ingen elevator.

Lejlighederne

Der er lejligheder med både 1 og 2 soveværelser og de ligger i forskellige bygninger rundt i Riomaggiore. Du har dog adgang til alle de faciliteter som hotellet udbyder. Du tjekker ind på hotellet som du sædvanligvis vil gøre.

Der er Wi-Fi, Satellit-tv, safetybox, hårtørrer og et lille køkken. Ekstrasenge kan være i sovesofa eller køjeseng. Der er ingen elevator.

Læs om værelserne på Hotel Villa Argentina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Argentina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Argentina som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Argentina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Hotel Villa Argentina

Smuk udsigt, simpelt, men fint værelse

Hotel Villa Argentina var bestemt ikke en skuffelse! Udsigten fra balkonen (vi havde bestilt med havudsigt) var fantastisk, værelserne enkelt indrettet, men rene og fine, hvis formålet blot er at overnatte der + spille spil/ nyde en øl på balkonen. Den fælles terasse er i øvrigt også et hit og har storslået udsigt. Her kan man fx spise sin morgenmad.

Hotellet i sig selv var ganske stille og roligt - personalet talte fint engelsk, var søde og hjælpsomme. Morgenmaden var fin til prisen, dog ikke prangende.

Jeg vil klart anbefalet stedet - det er dog helt afgørende, at man er godt gående, hvis man bestiller et ophold her. Riomaggioere er stejl og fyldt med trapper, og da hotellet for at få den fine udsigt ligger højt, er der mange stejle trin af krogede stier, der skal klares, og der er ingen elevator eller lign. Man kan dog undgå trapperne ved at gå en omvej hjem fra byen - den er dog ligeså stejl.

Læs mere

Fantastisk udsigt men det koster

Hotellet ligger højt oppe i landsbyen. Der er en trappe, der går ned til landsbyen. 215 trin. Der går en bus, der fragter os op hver time, men stopper tidligt. Hotellet er fint og godt personale og morgenmad. Standarden kunne være bedre. Det var alligevel en fantastisk oplevelse, selvom det var tredje gang, vi var i Cinque Terra.

Læs mere

Fantastisk utsigt over Riomaggiore

Dette er et utrolig hyggelig hotel med god service og betjening som hjælper til med det man tænker på. Morgenmaden var utrolig god, meget forskelligt at vælge imellem. Værelserne var rene og sengene var gode.
Fantastisk udsigt over byen og havet. Stille og roligt område. Kort vej ned til togstationen og spisesteder. Ok strand i Riomaggiore, hvis man kan lide stenstrand med krystalklart vand!
Det eneste vi savnede var aircondition, der var meget varmt på værelset selv med loftvifte, ekstra vifte og åbne døre ud til gerne tilbage til dette hotel

Læs mere

Et par afslappende dage i La Spezia

Rigtig godt hotel med positivt personale. Sørg for at reservere parkering. Ærgerligt at der ikke var nået info. frem ang. vandrestier som var lukket på grund af skred. Det gav en masse mennesker i landsbyerne.

Læs mere

En god oplevelse

Vi var meget tilfredse med at bo på hotel Villa Argentina. Vi boede på et tre-sengs-værelse med bad og toilet samt altan med en skøn udsigt over by og hav. Stile og roligt om natten. God italiensk morgenbuffet i italiensk stil, venligt og imødekommende personale. Byen Riomaggiore er meget charmerende med sine stejle gader og trappegader. Her er mange turiser - fra hele verden - men sådan er det jo ved de store attraktioner som Cinque Terre.

Læs mere

Fineste udsigt i Cinque Terre!

Vi, en familie af to voksne og to teenagere, havde det super på Villa Argentina! Vi boede der i fem nætter. Behageligt og rent, meget hyggeligt og hjælpsomt personale! Desuden blev vi meget glædeligt overrasket over den omfattende morgenbuffet med en masse forskellige ting at vælge imellem! Børnene var glade for at have adgang til internettet. Hotellet er beliggende højt oppe i landsbyen med en helt fantastisk udsigt fra balkonen (som på billedet)! Der er en del stejle bakker at forcere eller lange, stejle trapper, men det er hvert skridt værd! Der er også en stor offentlig terrasse til rådighed.

Læs mere
 
search map