Hotel i Riomaggiore i Cinque Terre

Hotel Villa Argentina

Nyrenoveret terrasse med havudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Cinque Terre-byen Riomaggiore ligger Hotel Villa Argentina i fredelige omgivelser langt væk fra toggener og motorveje med udsigt til bl.a. den smukke kirke San Giovanni Battista fra år 1340. De fleste værelser har stor balkon og havudsigt. Gæster, som ankommer i bil, kan bestille parkeringsplads eller garage blot 50 m fra hotellet - hvilket er en fordel, da de fleste hoteller her i området ikke råder over parkering.

Panoramisk fællesterrasse

Fra hotellets nyrenoverede fællesterrasse er der en fin udsigt ud over hele byen, og på klare dage kan man se helt til Korsika. Gæster, som ankommer i bil, kan bestille parkeringsplads eller garage (mod betaling) - hvilket er en fordel, da de fleste hoteller her i området ikke råder over parkering. Vi anbefaler at bestille parkeringsplads hjemmefra, da hotellet har et begrænset antal pladser.

Læs mere om Hotel Villa Argentina

Gode faciliteter

Ud over reception, bar og morgenmadssal med buffet har hotellet også en vinkælder, hvor man kan købe egnsprodukter og sågar bestille en vinsmagning, som giver lejlighed til at afprøve Cinque Terres prestigefyldte vine. Hotellet tilbyder også vaskeriservice.

Værelser med balkon og havudsigt
- Fra værelserne, som ligger i tre etager, er der en fin udsigt over Riomaggiore og Middelhavet. Værelserne fås enten som enkelt- eller dobbeltværelse og enkelte værelser har plads til en ekstra opredning, mens kun ét værelse har plads til fire personer (med køjeseng). Værelserne har alle værdiboks, lcd-tv med satellitkanaler, loftsvifte, telefon, minibar og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Her er ingen elevator.
Værelser
- Disse fire værelser vender bagud mod bakkeskråningerne og er alle fire dobbeltværelser (et enkelt har plads til et barn op til 9 år). Værelserne har alle værdiboks, lcd-tv med satellitkanaler, loftsvifte, telefon, minibar og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Her er ingen elevator.

Lejlighederne

Der er lejligheder med både 1 og 2 soveværelser og de ligger i forskellige bygninger rundt i Riomaggiore. Du har dog adgang til alle de faciliteter som hotellet udbyder. Du tjekker ind på hotellet som du sædvanligvis vil gøre.

Der er Wi-Fi, Satellit-tv, safetybox, hårtørrer og et lille køkken. Ekstrasenge kan være i sovesofa eller køjeseng. Der er ingen elevator.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Rosa dei Venti

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map