Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille havneby (2200 indbyggere) er placeret på en klippeskråning, ca. 10 km. fra Monterosso, og regnes rent arkitektonisk for den mest betagende af de fem byer. Det er meget nemt at komme rundt med toget, som er det ideelle transportmiddel i Le Cinque Terre. Riomaggiore er desuden et sandt paradis for fodgængere, idet der er rig mulighed for at tage på spændende udflugter af større eller mindre omfang til fods.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

"Kærlighedsstien"

Særlig kendt er den legendariske strækning mellem Riomaggiore og nabobyen Manarola, som blev anlagt i 1930 og kaldes ”Via dell'Amore”, "Kærlighedsstien". Dette er ikke helt tilfældigt, da spadsereturen langs klippevæggen har en fantastisk udsigt over havet og er derfor et yndet udflugtsmål for forelskede par (og turister fra hele verden), lige som der er mange som solbader fra klipperne. Der er også en enkelt bar undervejs, hvor der er mulighed for at få en forfriskning, men turen tager ikke mere end ca. 20 minutter.

Læs mere om Riomaggiore

På opdagelse

Af øvrige seværdigheder bør nævnes sognekirken San Giovanni Battista (1340), som er udsmykket med imponerende marmorrelieffer, og borgen ”Il Castello sul Colle del Cerricò” (1200-tallet), hvorfra der ligeledes er et imponerende vue over havet og byen. Bykernen med sine snirklede, trappeformede gader og arkitektur fra 1300-tallet er spændende at gå på opdagelse i. Den ydre del af byen er af nyere dato (sidste halvdel af 1800-tallet).

Kulinariske oplevelser

Riomaggiore byder desuden på diverse kulinariske oplevelser, der naturligvis præges af beliggenheden. Her findes et utal af spændende fiskeretter og desserter med frisk og tørret frugt, honning og pinjekerner.

Skjul teksten
 
 
search map