Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populære byer og områder

Ligurien strækker sig rundt i en stor, flot kystbue fra San Remo i vest til La Spezia i øst, og er fremdeles en storfavorit blandt mange af In-Italias gæster, fordi man får en perfekt kombination af stejle bjerge, solbeskinnede kyster, smukke byer, god mad og vin - og en anelse "high life". Og hvis ikke Ligurien i sig selv er nok, så er det nemt at smutte ind i Frankrig, til Monaco og Nice, eller videre til flere italienske fristelser i Toscana.

Nu kan du booke din rejse til Ligurien direkte hos In-Italia - inklusive flybillet, lejebil i lufthavnen, og vores kendte, håndplukkede ferieboliger i høj kvalitet. Og alt dette til markedets bedste priser, så du kan få en billig rejse til Ligurien med alt inkluderet - og sikret af Rejsegarantifonden.

Brug vores søgemaskine til at sammensætte din rejse fra lufthavnen i Aalborg, Hamborg, Billund eller København Kastrup, til ankomst i Ligurien. Du flyver med rutefly og kan sammensætte din rejseperiode som du vil. Total valgfrihed, laveste priser og højeste sikkerhed - sådan er In-Italia.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvilken lufthavn i Ligurien?

Det er muligt at flyve med mellemlanding(er) til lufthavnen i Liguriens hovedby Genova, men den liguriske geografi har aldrig været perfekt til store lufthavne, så de fleste vælger i stedet at tage et direkte fly - eller et fly med en god mellemlanding - fra en af de danske lufthavne, til enten Nice i Frankrig, Torino i Piemonte, Milano i Lombardiet eller Pisa i Toscana.

>> Læs mere om Torino Caselle Lufthavn
>> Læs mere om Milano Malpensa Lufthavn
>> Læs mere om Milano Linate Lufthavn
>> Læs mere om Pisa Lufthavn

På vores omfattende oversigt over flyforbindelser til Italien, kan du pejle dig nærmere ind på mulighederne. Den direkte flyvetid fra Danmark til en ferie i Norditalien er kun godt 2 timer, men vil du hellere gøre turen i egen bil, er der omkring 1.400km fra den danske grænse hertil. Fra de store havne i Genova og Savona er der desuden gode forbindelser med færge rundt i Middelhavet, bl.a. til Korsika og Sardinien.

Flyv direkte til Ligurien eller med mellemlanding

I vores søgemaskine kan du søge efter rejser til Ligurien fra 3 danske og en enkelt tysk lufthavn til alle større lufthavne i Italien. Rejsen foregår med rutefly, som giver dig ultimativ fleksibilitet. Kan du leve med ikke selv at bestemme afgangsdag eller -tidspunkt helt præcist, kan du sandsynligvis finde et direkte fly til Ligurien (eller en af de omkringliggende lufthavne).

Er du lidt mere specifik, er det måske nødvendigt med en mellemlanding, men du kan altid selv bestemme længden af dit ophold, hvilket gør rejser til Ligurien med In-Italia til noget helt unikt. Du har også mulighed for at vælge forskellige flyselskaber, inklusive lavprisfly, som ikke findes i andre søgemaskiner. Samtidig er du og din ferie sikret af den danske Rejsegaranti.

Mere information til din rejse til Ligurien

Ligurien ligger ud til Det liguriske Hav i den nordvestlige del af Italien, omgivet af Frankrig mod vest, Piemonte mod nord og Emilia-Romagna og Toscana mod øst. Regionen er én af de mindste og mest bjergrige regioner i Italien; således består hele 90% af regionen af bjerge, blandt andet af bjergkæderne Alperne og Appenninerne.

På trods af sin bjergrige karakter er Ligurien mest kendt for sin fantastiske kyststrækning, der er 350 kilometer lang og ofte går under navnet Den italienske Riviera - og andre gange Blomsterkysten (Riviera dei Flori) på grund af de mange blomster, som dyrkes i drivhuse i dette område. Den liguriske kyst har et mildt klima året rundt, da den ligger i læ af Appenninerne, og byder på ideelle bademuligheder ved dens mange smukke hvide sandstrande, stenstrande og klippeformationer. Nogle af de bedste strande findes i Diano Marina, Levanto og Alassio. 

Men det mest kendte og populære sted i Ligurien er naturreservatet og de fem byer - tilsammen kaldet Cinque Terre - der ligger øst for Genova. Dette kystområde, som er på Unescos liste over verdensarv, byder på en helt unik natur, der egner sig perfekt til en vandreferie. Her er maleriske fiskerlejer, stejle klipper, små bugter, laguner og strande, naturlige terrasser med vinstokke og oliventræer - og ikke mindst panoramiske havudsigter en masse. Desuden byder de fem byer - Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore - på en rig kulturhistorie, som alene er besøget værd. 

>> Få mere information til en ferie i Ligurien her

 
search map