Anmeldelser af Terrazza Recco

Fra køkkenet er der direkte udgang til terrasse med havudsigt
 
Terrazza Recco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Recco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Recco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Recco

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Recco som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Recco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christina og familie fra Lyngby boede på Terrazza Recco i Recco fra d. 4. til d. 14. juli 2012.

Vi har haft en dejlig tur til Italien - Tak! For folk som os, der elsker et fredfyldt sted er det perfekt. Stedet er bedst egnet til voksne og større børn, da der er 460 trin ned. Klippestranden er fin og det er primært italienerne, der bruger "stranden". Stranden nås nemmest ved at gå under tunnelen ved stationen.
Der er flere små meget fine terasser på grunden. Naboerne, et ældre ægtepar, er meget venlige. De holder sig mest for sig selv. Man har en fin terrasse, hvor man har udsigt over havet, der ligger langt nede.

Lejligheden rummer alt det man har brug for og er pænt indrettet. Vi besøgte bl.a. den nærliggende fiskerby, Camogli og byen Chiavari, hvor man skal køre i retning mod "La Spezia". Turen til sidstnævnte by er i sig selv smuk. Da vi tidligere besøgte området tog vi en bådfart fra Camogli til et kloster samt til Portofino, hvilket også kan anbefales. Cinque Terre er ligeledes værd at se, men kræver mere tid.

Stort tak til dig Allan for en super god service - Både mht. gode råd mht.m tips samt opfølgning! Vi vil bestemt bruge In - Italia en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Niels og rejsefælle fra Birkerød boede på Terrazza Recco i Recco fra d. 1. til d. 11. juni 2011.

Det er en meget dejlig lejlighed med en suveræn beliggenhed og vi blev positivt overrasket. Det er en rigtig god indretning og meget velholdt, og en fornøjelse med alle de skønne terasser, hvor udsigten er endnu smukkere end billedet på nettet viser. Gode køkkenfaciliteter med alt hvad der skal være. Og det er nemt at komme til byen og handle og opleve det lokale marked på ugedagen. Vi kan varmt anbefale dette sted til andre :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map