Feriebolig i Recco i Ligurien

Terrazza Recco

Fra køkkenet er der direkte udgang til terrasse med havudsigt
 
Terrazza Recco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Recco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Recco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med udsigt over Middelhavet og Portofino-halvøen ligger denne uimodståelige danskeejede villalejlighed. Indvendig dominerer en smagfuld indretning med flotte antikviteter, mens udendørsarealerne stiller lune sommeraftener i udsigt på en af terrasserne omgivet af oliventræer, appelsintræer og anden middelhavsvegetation.

Hele villaen er nyistandsat i en charmerende rustik stil. Ejendommen er opdelt i to lejligheder - i den anden halvdel bor en italiensk familie, som har opsyn med hele huset. Til huset hører en privat parkeringsplads. Fra indgangsporten er der en stentrappe (ca. 30 trin) ned til selve huset og terrasserne, som ligger meget uforstyrrede. Fra terrassen fører en stentrappe ned i haven. I haven er der frugttræer, som giver en dejlig skygge i de varmeste måneder. Der kan opsættes et svømmebassin til børn. Der er endvidere to mindre kælderrum med adgang fra haven, hvor det ene rummer en vaskemaskine. Det andet indeholder diverse redskaber og haveudstyr. Kystbanetoget løber nede langs vandet og kan høres i det fjerne, når det passerer - ellers hersker der kun fred og ro, og til tider lyden af fuglefløjt og kirkeklokker. Oppe fra villaen er der ca. 3 km til Recco og ca. 500 m til vandet (ad stier med trapper), hvor man kan sole sig på lune klipper og springe på hovedet i havet.

Læs mere om Terrazza Recco

Villalejlighed (toværelses) til 2/4 personer med terrasse og havudsigt
- Der er ialt 4 sovepladser (+ en barneseng). Villalejligheden ligger i stueplan og er på ca. 60 m² - dertil kommer ca. 50 m² balkon/terrasse og ca. 300 m² tilhørende have. I den rummelige stue med flisegulv er der en afdeling med dobbeltsovesofa (160x200 cm) og en afdeling med spiseplads, sofa på 250 cm og sat-tv. Der findes derudover en barneseng til børn op til ca. 5 år. Køkkenet, som er adskilt fra stuen med en halvmur, er udstyret med ovn, køleskab, elkedel, brødrister, komfur med fire gasblus, opvaskemaskine og komplet service til 6 personer. Fra stuen er der adgang til terrassen med grill, og køkkenet åbner ud til en anden terrasse med en fin udsigt over Middelhavet.

Soveværelset er udstyret med en dobbeltseng. Mellem stue/køkken og soveværelset er der en mellemgang med garderobeplads. Ved siden af mellemgangen ligger husets badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map