Agriturismo i Recco i Ligurien

Agriturismo Villa Carmelina

Her fornemmer man afstanden til motorvejen i det fjerne Klassisk ligurisk landskab med jordterrasser
 
Agriturismo Villa Carmelina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Carmelina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Recco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Agriturismo Villa Carmelina har du rig mulighed for at kombinere det ægte og landlige med kysten og havet, for du bor nemlig i højdedragene oppe bag badebyen Recco ved legendariske Portofino.

Hvor er vi egentlig?

Vi er midt på Den Italienske Riviera, midt mellem Genova og Portofino ca. 260 m.o.h. Der er ikke havudsigt heroppefra, men kyst- og handelsbyen Recco ligger blot ca. 4 km herfra, hvilket er nærmeste indkøbsmulighed. Det er også fra Recco, du kan tage toget til de andre kystbyer, og til Cinque Terre. Vejen herop er stejl, men dog asfalteret. Man krydser motorvejen, som ikke ses oppe fra Agriturismo Villa Carmelina, men afhængig af vindretningen, kan en summen fornemmes i det fjerne (se billedet). Ved ankomst er der ikke en decideret parkeringsplads, men det er gratis at parkere i svinget på offentlig vej, hvor stedet ligger ca. 30 m hen ad en sti. Værternes hund er god som dagen er lang.

Skøn pool

Stedets centrale og naturlige samlingspunkt er poolen. Her er der et lille toilet, så man ikke behøver at skulle tilbage til værelset, når man ligger ved poolen.

Smag på lokalproduktionen

En agriturismo kombinerer traditionen tro landbrug med overnatning til feriegæster. Agriturismo Villa Carmelina producerer god ligurisk olivenolie, masser af grønt, citronlikøren limoncello og appelsin-pendanten arancino. Produkterne bruges naturligvis i køkkenet, som du kan nyde i restauranten - og derudover er der mulighed for at købe med hjem, hvis du ønsker at forlænge den gode feriestemning. Der er også dyr på stedet: 100 m væk er det muligt at hilse på både heste, grise, kaniner og høns. Det vil børn fra storbyerne med sikkerhed sætte stor pris på.

Morgenmad og aftensmad

Morgenmaden serveres delvist portionsanrettet, mens enkelte produkter står på en buffet. Man spiser i en dertil indrettet sal, men der er også mulighed for at tage sin mad med udendørs, når vejret tillader det. Om aftenen i restauranten benyttes primært egne lokalprodukter, både kød og grønt. Når vejret arter sig (og det er ofte), så serveres aftensmåltidet langs med poolkanten, hvor der er en helt særlig middelhavsstemning med cikader og oplyst pool. Restauranten er også åben for udefrakommende gæster, hvilket skaber lidt liv på stedet ved spisetid. Så hvis man kan leve med en stejl ankomstvej, så kompenserer poolen og maden i stor stil, når du først er ankommet.

Værelserne på Agriturismo Villa Carmelina

Dobbeltværelse med terrasse

Agriturismo Villa Carmelina har fire pæne værelser, der alle har privat terrasse. De ligger i et anneks ca. 50 m fra hovedbygningen, dvs. lidt tilbagetrukket fra leben ved pool og restaurant. Tre af dem ligger i stueplan og det sidste på 1. sal på en skråning. To af dem har tilmed et køkkenhjørne (med to gasblus og køleskab), der skal bestilles mod tillæg, der betales på stedet. Alle værelserne har aircondition, wi-fi, tv, køleskab og badeværelse med toilet og bruser. To ekstra opredninger i køjeseng er muligt i alle værelserne.

 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Villa Carmelina

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Villa Carmelina som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Villa Carmelina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

aften fornøjelser

Aften måltider var en fornøjelse: fællesspisning, hvor gæsterne sad omkring et langt bord opfordrede til samtale på en række forskellige sprog.
Ejer Angelo var konstant en opmærksom og generøs vært med smag for overraskelser som var anledning til stor glæde (deres natur skal forblive hemmelig) Hans kone Monica - hvis engelsk er flydende er også en fantastisk kok. Hendes opskrifter er loyale til det traditionelle Genova, hendes pasta var især lækker og i løbet af fjorten dage var der aldrig nogen gentagelse.
Fantastisk

Læs mere
 
search map