Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Naturskønt

Recco ligger i det meget naturskønne område ved Monte Portofino Naturpark blot ca. 20 km fra Genova med det kendte akvarium og et af Europas bedst bevarede historiske bykerner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Recco og omegn

Selv om Recco ligger som nabo til de meget eftertragtede og mondæne kystbyer Santa Margherita Ligure, Portofino og Camogli, så er denne by måske mere en kystby, hvor italienerne selv bor - hvilket den meget sparsomme mængde af hoteller bevidner. Der er togstation i Recco, hvorfra man nemt kommer til både Cinque Terre Nationalpark og resten af Ligurien. Fra Recco går der også en hovedvej (SP333) ind i baglandet mod de liguriske Appenniner, hvor der er gode muligheder for at finde små, uturistede landsbyer med lokale spisesteder. Apropos det kulinariske så er Recco meget kendt for sin uimodståelige version af den liguriske focaccia, Focaccia di Recco, som er en tynd udgave, indbagt med osten crescenza (minder om stracchino).

Læs mere om Recco

Stranden

Recco har en ganske pæn strand (blanding af sand og småsten) og byens samlingspunkt er utvivlsom den store kommunale swimmingpool, som ligger på stranden.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map