Feriebolig i Rapallo i Ligurien

Residence Il Convento

Kig mod havnen fra den fælles terrasse
 
Residence Il Convento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Il Convento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Il Convento er et dejligt lejlighedshotel, som ligger i en stille sidegade i centrum af Rapallo, blot få skridt fra stranden, havnen med de mange lystbåde og den hyggelige havnepromenade.

Hotel faciliteter

At stedet fungerer som hotel betyder bl.a., at der er rengøring hver anden dag, lige som man kan gøre brug af de faciliteter, som er tilknyttet et hotel. Normalt finder man ejeren Manuela i receptionen, og hun gør sit yderste, for at hygge om gæsterne. Bemærk, at hvis man bestiller garage, så tildeles man parkering ca. 250 m fra Residence Il Convento.

Læs mere om Residence Il Convento

Mulighed for tilkøb af morgenmad

Residence Il Convento har fået sit navn, fordi det er indrettet i et oprindeligt kloster. Der er en lille reception samt opholdsstue med kurvemøbler, trappe til 1. sal, hvor man finder stedets bar, morgenmadsrestaurant (mod tillæg), som er indrettet meget rustikt, samt den lille terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over havnen. Det er også her på 1. sal at man finder elevatoren.

Forskellig indretning

Lejlighederne er fordelt på i alt 3 etager, og pga. bygningens historie, og det faktum at man ikke kan flytte rundt på murene, er alle lejligheder meget forskelligt indrettet. Man har udnyttet pladsen optimalt, hvilket bl.a. betyder, at nogle lejligheder har et lille køkken som er indrettet i et skab, så det ikke kan ses, mens andre har almindeligt køkken i forskellige størrelser.

Mere indretning

Alle lejligheder er pænt men enkelt indrettet, og de har aircondition, telefon, satellit TV, værdiboks, gaskomfur, mikrobølgeovn, køleskab samt opvaskemaskine. Alle lejligheder har bad med brus eller kar, føntørrer og toilet.

Lejlighederne på Residence Il Convento

Etværelseslejlighed uden havudsigt med 2 sovepladser

består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, spiseplads, køkken i lukket skab og bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet.

Etværelseslejlighed med havudsigt og 2 sovepladser (sovesofa)

består af opholdsrum med dobbeltsovesofa, spiseplads, køkkenhjørne og bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for ekstra opredning til 3. person.

Etværelseslejlighed med havudsigt og 2 sovepladser (dobbeltseng)

består af opholdsrum med dobbeltseng, spiseplads, køkkenhjørne og bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for ekstra opredning til 3. person.

Etværelseslejlighed med hems og havudsigt med 2/4 sovepladser

består af opholdsrum med dobbelt sovesofa, spiseplads, køkkenhjørne og en hems med dobbeltseng som evt. kan deles i to enkeltsenge. Der er bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for en ekstra opredning til 5. person.

Toværelseslejlighed med havudsigt og 2/4 sovepladser

består af opholdsrum med dobbelt sovesofa, spiseplads, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, som evt. kan deles til to enkeltsenge, samt bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for en ekstra opredning til 5. person.

Skjul teksten
 
 
search map