Feriebolig i Rapallo i Ligurien

Residence Il Convento

Kig mod havnen fra den fælles terrasse
 
Residence Il Convento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Il Convento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Il Convento er et dejligt lejlighedshotel, som ligger i en stille sidegade i centrum af Rapallo, blot få skridt fra stranden, havnen med de mange lystbåde og den hyggelige havnepromenade.

Hotel faciliteter

At stedet fungerer som hotel betyder bl.a., at der er rengøring hver anden dag, lige som man kan gøre brug af de faciliteter, som er tilknyttet et hotel. Normalt finder man ejeren Manuela i receptionen, og hun gør sit yderste, for at hygge om gæsterne. Bemærk, at hvis man bestiller garage, så tildeles man parkering ca. 250 m fra Residence Il Convento.

Læs mere om Residence Il Convento

Mulighed for tilkøb af morgenmad

Residence Il Convento har fået sit navn, fordi det er indrettet i et oprindeligt kloster. Der er en lille reception samt opholdsstue med kurvemøbler, trappe til 1. sal, hvor man finder stedets bar, morgenmadsrestaurant (mod tillæg), som er indrettet meget rustikt, samt den lille terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over havnen. Det er også her på 1. sal at man finder elevatoren.

Forskellig indretning

Lejlighederne er fordelt på i alt 3 etager, og pga. bygningens historie, og det faktum at man ikke kan flytte rundt på murene, er alle lejligheder meget forskelligt indrettet. Man har udnyttet pladsen optimalt, hvilket bl.a. betyder, at nogle lejligheder har et lille køkken som er indrettet i et skab, så det ikke kan ses, mens andre har almindeligt køkken i forskellige størrelser.

Mere indretning

Alle lejligheder er pænt men enkelt indrettet, og de har aircondition, telefon, satellit TV, værdiboks, gaskomfur, mikrobølgeovn, køleskab samt opvaskemaskine. Alle lejligheder har bad med brus eller kar, føntørrer og toilet.

Lejlighederne på Residence Il Convento

Etværelseslejlighed uden havudsigt med 2 sovepladser

består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, spiseplads, køkken i lukket skab og bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet.

Etværelseslejlighed med havudsigt og 2 sovepladser (sovesofa)

består af opholdsrum med dobbeltsovesofa, spiseplads, køkkenhjørne og bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for ekstra opredning til 3. person.

Etværelseslejlighed med havudsigt og 2 sovepladser (dobbeltseng)

består af opholdsrum med dobbeltseng, spiseplads, køkkenhjørne og bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for ekstra opredning til 3. person.

Etværelseslejlighed med hems og havudsigt med 2/4 sovepladser

består af opholdsrum med dobbelt sovesofa, spiseplads, køkkenhjørne og en hems med dobbeltseng som evt. kan deles i to enkeltsenge. Der er bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for en ekstra opredning til 5. person.

Toværelseslejlighed med havudsigt og 2/4 sovepladser

består af opholdsrum med dobbelt sovesofa, spiseplads, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, som evt. kan deles til to enkeltsenge, samt bad med brus eller kar, føntørrer samt toilet. Der er mulighed for en ekstra opredning til 5. person.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Il Convento

Læs personlige anmeldelser af Residence Il Convento som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Il Convento. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Il Convento

Hyggeligt ligge hotel.

Man får en virkelig varm modtagelse på hotellet.
To minutter og så er man i centrum af Rapallo, som er en super dejlig by at være i.

Læs mere

beliggenheden

God beliggenhed midt i centrum!
Perfekt udgangspunkt for at tage til Portofine og cinque terre.

Læs mere

God beliggenhed

Et stor og dejligt værelse til to voksne og tre børn. Venligt personale og hjælpsomme.
Nær vandet og tæt på centrum af byen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Il Convento

Dejlig beliggenhed og et fint udgangspunkt for både sejl og køreture.

Læs mere

Preben og Anette fra Kolding boede på Residence Il Convento i Rapallo fra d. 7. til d. 21. august 2012.

Grundlæggendehavde vi en meget dejlig ferie. Det fungerede meget fint at tage toget til Cinque Terre og vandre mellem byerne, selv om det nok er mere behageligt i majceller september, hvor temperaturen ikke er så høj. 14 dage var lidt for lang tid- 10 dage havde været passende.
Rapallo er en hyggelig by, men det er også hyggeligt om aftenen at tage tog eller bus til St. Margherita og spise aftensmad.
Den offentlige strand lige ved hotellet er lille og ret overfyldt. Vi fandt efter et stykke tid en lille, lidt roligere strand, som vi kunne gå ud til, et stykke uden for byen – det kunne væreen god idé, hvis hotellet oplyste om dette.
Hotellet ligger godt midt i byen, og alligevel er der roligt. Vi anvendte som de eneste gæster terrassen meget, og det fungerede fint.
Det ville dog nok have været et problem, hvis flere af hotellet gæster havde samme idé. Det kunne være dejligt med lidt behagelige stole med hynder.
Personalet var meget venlige og hjælpsomme og rengøringen var helt tilfredsstillende.
Sengen var meget dårlig – meget hård og skrånende mod midten. Personalet forsøgte at udbedre med tæpper og et underliggende bræt.
Det kan dog undre at problemet ikke er løst, da det går igen i mange anmeldelser af hotellet på diverse hjemmesider.
Køleskabsdøren kunne ikke lukkes ordentlig, hvilket vi måtte løse med en stol foran døren – dette problem er allerede beskrevet i en anmeldelse på booking.com i marts 2012!
Det vil være hensigtsmæssigt med tørrefaciliteter til badetøj, når man har været på stranden.

Læs mere

Lulli fra Fåborg boede på Residence Il Convento i Rapallo fra d. 26. til d. 30. juni 2010.

Det var en fantastisk tur, lidt for kort, en det er måske altid et problem. Hotellet i Rapallo var godt og levede op til vores forventninger. Stedet var pænt og rent, folk var flinke. Det eneste lille problem var parkeringsplads. Der var ingen. Hotellet ligger godt, uden for det meste trafik og tæt på vandet. Skønt. Cinque terre var svært at finde og vi kørte lidt for længe og måtte vandre i middagsheden, som mange andre godt nok. Men det var hårdt.

Læs mere
 
search map