Hotel i Rapallo i Ligurien

Hotel Giulio Cesare

Tagterrasse med panoramisk udsigt over Tigullio-bugten Tagterrasse med panoramisk udsigt over Tigullio-bugten Tagterrasse med panoramisk udsigt over Tigullio-bugten Tagterrasse med panoramisk udsigt over Tigullio-bugten Tagterrasse med panoramisk udsigt over Tigullio-bugten
 
Hotel Giulio Cesare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Giulio Cesare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det familiedrevne Hotel Giulio Cesare ligger lige ved strandpromenaden og det lillle grønne åndehul ved lystbådehavnen i Rapallo, hvor vejen fortsætter mod det mondæne Santa Margherita Ligure. Fra hotellets tagterrasse har du en smuk panoramisk udsigt over Tigullio-bugten, havnen, Rapallo by og de omkringliggende bjerge. Byens private sandstrand ligger blot 50 m fra hotellet, som har en fordelagtig aftale for hotellets gæster.

Bar og lille hyggehjørne

Vender man blikket indad, finder man en reception, et lille hyggehjørne, bar, læsesal og morgenmadssal. Hotellet har desuden elevator. Vejen foran hotellet er trafikeret især i sommerhalvåret, da den fører til Santa Margherita og Portofino, som er meget populære ferie- og udflugtsmål. Der er parkeringspladser inden for 100 m (både gratis og betalings).

Læs mere om Hotel Giulio Cesare

Værelser
- De 33 værelser fås både som enkelt-, dobbelt-, tresengs- og firesengsværelser. Hotellets ene firesengsværelse har en dobbeltseng og en 1½-mandsseng. Alle værelser har aircondition, gratis wi-fi, værdiboks, satellit-tv, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Cirka halvdelen af værelserne har balkon, og udsigten vender enten ud mod parken, hvor man igennem træerne måske kan skimte lidt vand og ellers ud bagtil, hvor der er lidt mere fredeligt.

Skjul teksten
 
 
search map