Hotel i Rapallo i Ligurien

Hotel Europa Design

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden betyder, at du er tæt på vandet og byens strand, samtidig med at du har et godt udgangspunkt for at opdage flere af kystens små perler, som f.eks. nationalparken Cinque Terre og Portofino. På hotellet er der bar, restaurant og et lille wellnesscenter.

Nyd en velkomponeret menu

På Hotel Europa design er der en bar, hvor du kan bestille en kølig forfriskning inden eller efter maden. Der er også en fælles opholdsstue, TV-rum og en restaurant som hedder Plinio Riviera. Veltillavede og traditionelle retter med et elegant look akkompagneret af gode vine er noget af det du kan forvente her. I sommerhalvåret og hvis vejret tillader det, kan du nyde herlighederne under åben himmel.

Slap af efter en begivenhedsrig dag

Du befinder dig i et område som er rigt på seværdigheder, og fremfor alt er der en vidunderlig natur. Kysten er bedårende, ligesom flere af de små byer som regionen byder på, enten langs med vandet eller en bid inde i landet. Vel hjemme igen kan det være dejligt at slappe af, og det kan du gøre på hotellets såkaldte roofgarden / terrasse med noget godt at drikke, eller i hotellets lille wellnesscenter, hvor der er motionsrum, badstue og tyrkisk bad. Indgangen betaler du på stedet, ligesom de behandlinger du bestiller. Du skal vide, at adgang og behandlinger (aldersrænsen er min. 18 år) er på forespørgsel, så vær ude i god tid, hvis du er interesseret.

Læs mere om Hotel Europa Design

For dig som vil bo centralt

Hotellet ligger tæt på havnepromenaden, og du har flere hyggelige restauranter lige uden for døren, ligesom der er butikker af forskellig slags og bar'er. Med andre ord er beliggenheden perfekt for dig, som foretrækker at kunne spise og drikke godt uden at skulle tage bilen. Da hotellet ligger midt i byens pulserende og charmerende centrum, skal du være forberedt på, at der kan være livlig trafik udenfor hotellet.

Du kan vælge et værelse med udsigt

Der er i alt 56 værelser på hotellet, som alle er pænt indrettet i "gammeldags" og elegant stil. Alle værelser har telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition, wi-fi samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Værelserne er lydisolerede, så du ikke bliver generet af lyden fra trafikken udenfor.

Læs om værelserne på Hotel Europa Design

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Europa Design

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa Design som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa Design. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Europa Design

Bedømmelse af Hotel Europa Design

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Europa Design

Kanon beliggenhed, fin restaurant, behageligt personale men lidt slidt værelse af et 4-stjernet hotel. Men helheden vældigt godt.
Tæt på togstationen som man let kommer til og fra Genoas lufthavn til den ene side og Cinque Terre til den anden side.

Læs mere

Tine og rejsefælle fra Frederikssund boede på Hotel Europa i Rapallo fra d. 15. til d. 18. august 2007.

Hotel samt Rapallo var super for de 3 dage vi var der. Et, men meget stort minus var, at beskrivelsen med strand i byen til brug er ....... i mine øjne lidt falsk markedsføring fra Jeres side med mindre man har penge med hjemmefra.!!! Der var 1, skriver 1, offentlig strand, som var meget lille, ca. 3-400 kvt. meter, fyldt op til bristepunktet med mennesker. Resten af strandene var "privatstrande", hvor man via hotellet kunne købe billetter. Det valgte vi at gøre, 21 euro pr dag, ellers var der ikke mulighed for at komme på stranden. Det syntes vi godt I kunne varsgo om i reklamen for stedet. Det er ikke de kr. 160 pr dag men princippet.

Læs mere

Jesper fra Fredericia boede på Hotel Europa i Rapallo fra d. 15. til d. 19. juli 2007.

Turen gik rigtig godt. Vi havde reserveret Hotel Europa i Rapallo og det var et aldeles pragtfuldt sted. Hotellet ligger meget centralt - et stenkast (bogstaveligt talt!) fra vandet. Værelset var rent og pænt, servicen upåklagelig - personalet er meget hjælpsomt og kan alt både salg af billetter til færgen til Portofino og bordbestilling på restauranter. Morgenmad er som regel ikke det store i Italien men på Europa er den rent ud sagt formidabel. Vi har sjældent oplevet en tilsvarende. Der kan være en smule støj fra den nærliggende jernbane men det generede ikke os. Rapallo er en charmerende by med en hyggelig gammel bydel og mange gode spisesteder. Det er sted vi gerne vender tilbage til.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Europa Design

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Europa Design

Læs mere
 
search map