Hotel i Rapallo i Ligurien

Hotel Europa Design

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden betyder, at du er tæt på vandet og byens strand, samtidig med at du har et godt udgangspunkt for at opdage flere af kystens små perler, som f.eks. nationalparken Cinque Terre og Portofino. På hotellet er der bar, restaurant og et lille wellnesscenter.

Nyd en velkomponeret menu

På Hotel Europa design er der en bar, hvor du kan bestille en kølig forfriskning inden eller efter maden. Der er også en fælles opholdsstue, TV-rum og en restaurant som hedder Plinio Riviera. Veltillavede og traditionelle retter med et elegant look akkompagneret af gode vine er noget af det du kan forvente her. I sommerhalvåret og hvis vejret tillader det, kan du nyde herlighederne under åben himmel.

Slap af efter en begivenhedsrig dag

Du befinder dig i et område som er rigt på seværdigheder, og fremfor alt er der en vidunderlig natur. Kysten er bedårende, ligesom flere af de små byer som regionen byder på, enten langs med vandet eller en bid inde i landet. Vel hjemme igen kan det være dejligt at slappe af, og det kan du gøre på hotellets såkaldte roofgarden / terrasse med noget godt at drikke, eller i hotellets lille wellnesscenter, hvor der er motionsrum, badstue og tyrkisk bad. Indgangen betaler du på stedet, ligesom de behandlinger du bestiller. Du skal vide, at adgang og behandlinger (aldersrænsen er min. 18 år) er på forespørgsel, så vær ude i god tid, hvis du er interesseret.

Læs mere om Hotel Europa Design

For dig som vil bo centralt

Hotellet ligger tæt på havnepromenaden, og du har flere hyggelige restauranter lige uden for døren, ligesom der er butikker af forskellig slags og bar'er. Med andre ord er beliggenheden perfekt for dig, som foretrækker at kunne spise og drikke godt uden at skulle tage bilen. Da hotellet ligger midt i byens pulserende og charmerende centrum, skal du være forberedt på, at der kan være livlig trafik udenfor hotellet.

Du kan vælge et værelse med udsigt

Der er i alt 56 værelser på hotellet, som alle er pænt indrettet i "gammeldags" og elegant stil. Alle værelser har telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition, wi-fi samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Værelserne er lydisolerede, så du ikke bliver generet af lyden fra trafikken udenfor.

SPA and fitness is closed during 2020.

Læs om værelserne på Hotel Europa Design

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map