Hotel i Rapallo i Ligurien

Grand Hotel Bristol Rapallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger et par kilometer fra Rapallos centrum på vejen sydpå og ca. 150 meter fra havet. Hotellet blev bygget år 1908 i liberty-stil (Art Nouveau), hvilket du ikke kan undgå at lægge mærke til. Det blev indviet i år 1911 og blev senest renoveret i år 2006. Her er to restauranter. Den pragtfulde udendørs pool ligger malerisk ud mod kysten.

Vidunderlig udsigt fra Le Cupole

Le Cupole er den restaurant, som du finder helt øverst i bygningen. Vinduespartierne giver dig den smukke udsigt, og du kan også vælge at sidde under åben himmel, hvis der er plads uden for på terrassen. På menuen finder du specialiteter både fra havet og fra land, og alt er tilberedt på traditionel, ligurisk vis. Længst nede i bygningen finder du Terrazza Chamerlain, som er hotellets anden restaurant. Her indtager du din morgenmad, hvis du vælger halvpension og har udsigt over Golfo del Tigullio,

Læs mere om Grand Hotel Bristol Rapallo

Smukt miljø og komfortabel indretning

Fællesområderne er meget smukt og smagfuldt indrettet, ja...selv lobbyen. Hotellet har også en bar, og netop 'Bar Le Vie della Seta' finder du lige ved siden af lobbyen. Her kan du bestille en bred vifte af drikkevarer, som du kan nyde på terrassen ved siden af. Den smukke pool findes neden for terrassen og ved siden af, er der borde og stole. Poolbaren er åben fra maj til september.

Tag på opdagelsesrejse

Rapallos centrum er et par kilometer bæk, og der har du et ganske godt udbud af det meste, som du har brug for. Der er meget at opleve i oplandet. Santa Margherita Ligure ligger ca. 5 km væk. Til Portofino er der ca. 10 km og tager du sydpå, kan du besøge byer som Chiavari, Sestri Levante, Moneglia, Levanto og nationalparken Cinque Terre. Hvis du ønsker at lade bilen stå, kan du tage toget fra Rapallo langs kysten. Togstationen ligger ca. 2 km væk.

Du kan også blive "hjemme"

Ønsker du at solbade ved vandet, kan hotellet tilbyde en såkaldt strandservice, som du betaler på stedet. Kystvejen og jernbanen ligger mellem dig og klippestranden, og den strand, som hotellet kan hjælpe dig med, hedder Bagni Bristol og ligger ca. 500 meter væk. De bedste bademuligheder ligger dog ca. 1,3 km fra hotellet. Hvis du vil ud og røre dig lidt, så er der mulighed for tennis ca. 3 km væk, ligeledes golf, sejlads, dykning og cykeludlejning. Minigolf er ca. 500 meter væk. Ellers kan du vælge blot at slappe af på hotellets terrasse med en god bog og en kølig forfriskning.

Nyd udsigten

Hotellet har 83 værelser, som ligger fordelt på fem etager. Det findes forskellige typer der kan vælges mellem og du kan aven boka rom med delvis eller hel havsutsikt. De har alle samme klassiske indretning og faciliteter som aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, sikkerhedsboks, minibar, badeværelse med hårtørrer, badekåbe og tøfler. Værelserne har gulvtæpper.

Læs om værelserne på Grand Hotel Bristol Rapallo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Bristol Rapallo

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Bristol Rapallo som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Bristol Rapallo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Grand Hotel Bristol Rapallo

Flot hotel og udsigt

Flot hotel og smuk udsigt over bugten.
Servicen var i top

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Bristol Rapallo

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Bristol Rapallo

Læs mere
 
search map