Hotel i Rapallo i Ligurien

Excelsior Palace Hotel Rapallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Excelsior Palace har en vidunderlig beliggenhed ned til vandet og er faktisk det eneste 5-stjernede hotel langs den såkaldte Portofinokyst. Hotellet ligger i udkanten af Rapallo lige over marinaen. Du har en kilometer til centrum og dets forskellige udbud af barer m.m. Hotellet har desuden en dejlig strandklub, og du har også en opvarmet, indendørs pool.

Dette er et historisk hotel

Hotellet blev født (under et andet navn) allerede i 1901 og har været mødestedet for "the beau monde", hvor det fashionable jetset fra hele Europa tog til for at vise sig frem. Hotellet har også figureret i film, og var også mødestedet for de allierede, da betingelserne blev udarbejdet efter første verdenskrig. At Excelsior Palace har en historie at fortælle, kan du ikke undgå at lægge mærke til i de store, smukke sale, der ånder af elegance, og gulve der er så velpolerede, at man kan spejle sig i dem.

Læs mere om Excelsior Palace Hotel Rapallo

Middag med udsigt

Det er nemt at trives på Excelsior Palace, og hotellet får høje vurderinger af deres gæster. Hovedsageligt på grund af beliggenheden, det høje service niveau og udsigten. Her er to eksklusive restauranter at vælge imellem. Lord Byron-restauranten har åbent året rundt og serverer et traditionelt køkken med et kreativt touch. Her kan du nyde maden ude på terrassen, mens du ser ud over havet. Eden Roc Lounge & Restaurant er hotellets sommerrestaurant som til frokosttid serverer lettere måltider. Ved aftenservering kan du bestille mere raffinerede serveringer og aperitiffer til skæret af levende lys og med musik i baggrunden. Med andre ord, et romantisk sted med en udsigt, der er til at falde i svime over.

Forfriskninger kan i løbet af dagen bestilles i Yachting Bar på den panoramiske terrasse, og som har åbent fra kl. 10:00 til 17:00 i løbet af sommeren.

En hel dag med svømning og SPA

For at komme over til havet kan du tage broen over kystvejen. Det er her på den anden side, at du finder hotellets Beach Club, som har åbent fra juni til september. Her finder du to infinity-pools, hvor den ene har 6 "boblebadsstole". De er 13 meter lange og 8 meter brede med en dybde på 1,50-1,90 m i den ene og 0,40-1,40 m i den anden. Pools'ene er såkaldt infinity-pools, og fra vandoverfladen har du en smuk udsigt over havet. Ud over dette er der en flydende pool, og på terrassen har du to jacuzzi, cabanas og en gazebo, hvor du kan få massage. Når man taler om massage, så har hotellet også en SPA-afdeling. Denne er åbent året rundt og tilbyder opvarmet, indendørs pool, fitnesscenter og forskellige behandlingsrum.

Spaafdelingen åbner omkring 20/4.

Du kan tage på fantastiske udflugter

Du bor som nævnt tidligere i udkanten af byen og har ca. en kilometer ind til centrum. Udkanten af Lungomare Vittorio Veneto kommer du allerede til efter 600 meter. Ligeledes marinaen. I Rapallo, som er en typisk Ligurisk havneby, har du en godt udvalg af barer og restauranter. Ud over det har du også bank, posthus, apotek og en del butikker. Udflugtsmulighederne er mange, og der er meget at opdage langs denne smukke kyststrækning. Det maleriske Portofino, som er et must, ligger kun ca. 7 km væk.

Tager du sydpå, kommer du til bl.a. Chiavari, Sesti Levante, Moneglia, Deiva Marina med sin brede strand, Levanto og nationalparken Cinque Terre. Den første del af de fem byer, når du kommer nordfra, er Monterosso al Mare, og der er ca. 66 km. Hotellet arrangerer flere bådudflugter med forskellige temaer, og hvis du er interesseret i at høre mere om disse, kan du henvende dig i receptionen, og de vil hjælpe dig.

Værelse med udsigt

Der er 140 værelser på hotellet. Vi kan tilbyde dig flere forskellige værelseskategorier. De er alle udrustet med; aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, sikkerhedsboks, minibar, badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og slippers.

Læs om værelserne på Excelsior Palace Hotel Rapallo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map