Feriebolig i Rapallo i Ligurien

Casa Rapallo

 
Casa Rapallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Rapallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Rapallo er en dejlig lejlighed, som ligger i grønne omgivelser i centrum af Rapallo med swimmingpool og udsigt over haven, byen og havet i det fjerne.

Lejligheden, som ejes af et yngre dansk ægtepar, der bor i Genova, er nyrenoveret i 2007, og fremstår derfor i virkelig god stand, lige som indretningen er hyggelig og meget nordisk. Lejligheden ligger i et større kompleks som hedder Eurotel.

Læs mere om Casa Rapallo

Casa Rapallo har direkte udgang til en dejlig grøn have, - og swimmingpoolen (12 x 6 m med en lille børneafdeling) befinder sig i få meters afstand fra lejlighedens terrasse. Der er ca. 50 m til nærmeste supermarked, og 150 m til centrum og havnepromenaden. Der hører en stor parkeringsplads til komplekset, og her er det gratis at parkere.

Lejligheden er ca. 65 m², og den befinder sig i niveau med haven, som der er adgang til, via en lang smal terrasse, som løber i hele lejlighedens længde. Fra terrassen, som er møbleret med et lille bord og stole, er der 2 trin ned til græsplænen, hvor der er flere fælles havemøbler. Lejligheden, som er en IKKE RYGER lejlighed, består af en stor opholds- og spisestue med franske døre mod haven. Der er satellit TV m. fladskærm samt CD afspiller.

Der er et lille køkkenhjørne med 2 kogeplader, mikroovn, stavblender, strygejern, støvsuger samt køleskab med fryser, lige som der er et soveværelse med dobbeltseng og franske døre mod haven, et mindre værelse med to enkeltsenge som kan sættes sammen til en dobbeltseng, samt badeværelse med vaskemaskine, brus, føntørrer og toilet.

Bemærk ! Det er muligt at bestille en "velkomstpakke" så man undgår et tomt køleskab. Den koster Eur 50,- og består af vand / øl, frugt, nescafé, te, mælk, yoghurt, cornflakes, skinke, ost og brød.

Skjul teksten
 
 
search map