Anmeldelser af Agriturismo Sognando Villa Edera

 
Agriturismo Sognando Villa Edera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Sognando Villa Edera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Sognando Villa Edera

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Sognando Villa Edera som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Sognando Villa Edera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Kurt og Jytte fra Ikast boede på Agriturismo Sognando Villa Edera i Rapallo fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Det var simpelthen en rigtig god oplevelse. Området jo fantastisk - det viste vi nu godt i forvejen. Villa Edera er i absolut særklasse. Sjældent har vi set så ordnede forhold og flotte værelser. De er et fem-stjernet hotel værdigt. Værterne er ligeledes i særklasse. Der blev kræset om os i alle henseender. De er nemme at kommunikere med. Konklusion: Alle burde opleve at bo der en uges tid.
Skal der være et lille suk er det vejbeskrivelsen for at finde det første gang: Når du er kommet igennem betalingsanlægget drejer du straks til venstre omkring et helleanlæg. Det ligner en byggeplads man kører ind på, men kør blot videre mod campingpladsen under motorvejen, så er der kun et par kilometer. Op ad bjerget til Villa Edera.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Britta og rejsefæller fra Lyngby boede på Agriturismo Sognando Villa Edera i Rapallo fra d. 10. til d. 15. juli 2008.

Det har været en rigtig dejlig oplevelse at rejse med in-Italia og det bliver forhåbentlig ikke sidste gang. Vi havde været lidt usikre på det sted vi havde lejet, Sognando Villa Edera, det så ud til at ligge tæt på motorvej, og første gang vi kørte op af den lille snoede vej tænkte vi nej, hvad er det for et sted, og så dukker der det mest fantastiske sted op:-) Det lille familiedrevet sted er simpelt hen en perle, familien er serviceminded og alligevel afslappet. Der er rent og mere end pænt over det hele. Haven er grøn, flot, fyldt med dejlige kroge og fra den flotte pool har man det mest fantastiske view over Rapallo og bugten. Værelserne er rigtig pæne, og for os var det jo nærmest en lille lejlighed med 2 værelser og et bad. Den sidste dag skulle vi meget tidigt afsted, men det var intet problem for Sara og hendes mor, de åbnede bare før end de plejede for morgenmadsbuffen.
Stedet er centralt, der er masser af flotte steder at se i nærheden af Rapallo. Den ene dag valgte vi dog at køre en lidt længere tur til Pisa og det var alligevel kun 1½ time hver vej til Toscanas turistattraktioner.
En anbefaling til andre danske gæster kunne være at have en køletaske med. Da hotellet ligger 10 min. kørsel fra butikker, og der ikke er adgang til et køleskab, (men vand og udekøkken), havde vi en køletaske til lidt mad, vi skiftede køleelementer hos Sara hver dag, det fungerede fint.
Det var en dejlig ferie, et dejligt sted; ved bare at køre 10 min. fra stranden og italiensk byliv, kommer man op i en rolig grøn oase, hvor alt er rent og pænt, med dejlige værtsfolk og en fantastisk udsigt. Giver I tilbagemelding til familen, må I gerne give dem megen ROS herfra. Vi kan kun anbefale stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map