Hotel i Rapallo i Ligurien

Agriturismo Sognando Villa Edera

 
Agriturismo Sognando Villa Edera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Sognando Villa Edera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rapallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Sognando Villa Edera med det lange velklingende navn ligger højt oppe over Rapallo og har en enestående udsigt over Tigullio-bugten, som også omfatter Portofino og Santa Margherita Ligure.

Denne agriturismo ligger i de skønneste omgivelser blandt olivenlunde og palmer. Bag huset finder man en attraktiv pool, med fin udsigt over Rapallo og Middelhavet, til gæsternes frie afbenyttelse. Ved poolområdet finder man også et omklædningsrum, toilet og en udendørs bruser.

Læs mere om Agriturismo Sognando Villa Edera

De mange udeområder med liggestole, borde og stole indbyder til afslapning og hygge. Find din egen lille krog med skygge eller med havudsigt.

Alle fem værelser har møbleret veranda og eget bad med toilet og bruser. Der er fire dobbeltværelser (hvoraf to af dem har havudsigt) og et værelse til tre/fire personer (med to separate værelser adskilt med en dør). Alle værelserne er fint indrettede og har aircondition og tv med italienske kanaler.

Morgenmaden serveres som buffet enten inde eller ude og værterne sætter en ære i at diske op med de herligste hjemmelavede produkter.

Man ankommer nemt til stedet, da motorvejsafkørslen ligger få km herfra. Dette betyder også, at man nemt kommer af sted på udflugt, da motorvejen fører til både Genova, Camogli, Sestri Levante og Le Cinque Terre. Afstanden til Rapallo centrum og til havnepromenaden er 3-4 km. Det nærmeste supermarked ligger ca. 3 km væk ved motorvejstilkørslen. Stedet tilbyder i øvrigt gratis parkering til sine gæster.

Skjul teksten
 
 
search map