Anmeldelser af Hotel La Giada del Mesco
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel La Giada del Mesco

Virkelig god indkvartering til denne pris. Placeret et par km fra byens centrum, men for vores vedkommende, var det fint. Stille og komfortabelt. Personale var utroligt opmærksomme og imødekommende. Morgenmaden var helt ok. Alle værelser syntes at ligge med aftensol, absolut fantastisk udsigt over havet. Vi så til og med delfiner jage i havet.
Den eneste ulempe er, at det kan være besværligt at gå ned til centrum. Du kan følge en sti, men det er stadig lidt anstregende at gå tilbage op ad bakke hele vejen. Hotellet kører på bestemte tider, hvis man vil have et lift.
Selve byen var ok, god badning og en masse spisesteder. Vi vandrede til Monterosso, denne rute startede ved hotellet, vi gik den på 1,5 time. En masse op og ned men umagen værd, da man får en rigtig flot udsigt over Monterosso. Ikke så mange mennesker som der var på stier ovre ved Cinque Terre

Anbefaling til kommende gæster

Hvis du går fra centrum så vælg gangvejen, ikke at bilvejen, den er lang :-) Stien kan findes, hvis man går langs stranden mod Mesco, mellem nogle huse. Skiltet med Monterosso her hvor vandresti starter.

Hotel La Giada del Mesco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Giada del Mesco
Dobbeltværelse m. havudsigt og balkon/terrasse

Intet fancy men helt ok, rent og friskt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Hotel La Giada del Mesco
 
search map