Anmeldelser af Hotel La Giada del Mesco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Giada del Mesco

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Giada del Mesco som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Giada del Mesco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og Birgitta fra Skanör i Sverige boede på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco den 18-23. september 2012.

Synes I har ramt plet. Intet at klage over, vil gerne vende tilbage til jer i fremtiden

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Liv Hanne fra Røros i Norge boede på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco fra d. 17. til d. 24. august 2012.

Hej,
Vi havde en fabelagtig tur til Punta Mesco. Hotel La Giada del Mesco er en perle:
• Fabelagtig beliggenhed i forhold til Cinque Terre og stisystemerne
• En udsigt som bare må opleves
• Et hotel med en service som går langt ud over det som man normalt kræver
• Dejlige værelser
• God morgenmad og meget ok frokost/snack menu – som også holder til en god middag, hvis man ikke har lyst til at tage ned til Levanto
• Hyggelige ejere og meget serviceminded medarbejdere
• En aften under opholdet, blev vi overrasket med en dejlig hjemmelavet 4 retters middag til dem som ønskede det.
TIPS:
Det er ikke nødvendigt med bil, hvis du vælger dette hotel - Det er nemt at komme til Levanto enten fra Milano eller Pisa hvis man flyver hertil - og hotellet stiller op med transport til og fra togstationen, når du ankommer, og de kører dig også til Levanto og henter dig igen både morgen og aften.
Vi rejser gerne tilbage, måske hellere i maj/juni eller september/oktober. pga. ganske intens varme i august.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Skøn ferie på Hotel La Giada del mesco

Cinque Terre som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel La Giada del Mesco

Cinque Terre som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Petter og Susanne fra Sandared i Sverige boede på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco fra 14. til 28. juli 2012.

Vi har kun ros fra vores to uger i Italien, Levanto, 7-21 juli. Vi boede på Hotel La Giada del Mesco med den fantastiske udsigt over Middelhavet. Værelserne var den rigtige størrelse til to personer, friske og pænt indrettet! Alt personale på hotel var meget venligt, og man følte sig meget velkommen under hele opholdet. Rengøringen blev håndteret godt. Morgenmad, som var inkluderet var også tilfredsstillende med forskellige toppings og frugt hver dag. Meget godt med shuttlebussen der samler op i Levanto om aftenen, og også kørte ned om dagen! Selvfølgelig besøgte vi de fem små landsbyer, både til fods og med båd, til fods var det en temmelig fysisk udmattende prøvelse, men undervejs kan man jo nyde godt af smukke udsigter, og da man kom frem af den gode øl og pizza. Her vender vi mere end gerne tilbage igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Erik og familie fra Vallensbæk boede på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco fra d. 31. juli til d. 4. august 2012.

Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco har en af de mest fantastiske beliggenheder jeg har oplevet. Højt oppe på ”bjerget” med fri udsigt over havet, både fra ens værelse, restaurant og pool området – så kan man bare ikke forlange mere. Vi ankom først på eftermiddagen, og bliver modtaget med åbne arme – og føler os straks meget velkommen. Vi bliver spurgt om ikke vi kunne tænke os lidt at drikke, efter vores køretur, og fem minutter efter står der en bakke med drikkevare, lidt brød, ost og pølse.. sådan, så er man ligesom landet. Hotellet tilbyder ”bus” kørsel ned til Levanto, som er den nærmeste by i forhold til hotellet, men ikke en af de 5. Dette betyder at når man f.eks. vil ud at spise, kan man glemme alt om bilen – da man bare aftaler hvornår man vil af sted, og hvornår man så gerne vil tilbage igen (og som et stort plus - her køre de til tiden). Denne service er absolut en fordel, da der er en masse gode restauranter, hvor der bl.a. serveres masser af frisk fisk, og selvfølgelig med kold hvidvin som det mest naturlige tilbehør.
De ”fem byer” skal selvfølgelig opleves, og med mindre man har det helt store udstyr med til travetur i 35 graders varme, kan jeg anbefale at tage båden fra Levanto, og så opleve det hele fra vand siden – det findes ikke bedre – og så kan man hoppe af og på efter behov, og opleve i de forskellige byer.
La Giada er et fantastisk udgangspunkt til at opleve området, og de omkringliggende byer. Levanto er en skøn Italinsk by, med masser af liv og rigtig mange superrestauranter. Der er en stor strandpromenade, med masser af muligheder for at nyde en dag på stranden. Skal man vælge mellem at bo i en af de fem, eller Levanto vil jeg helt klart vælge denne – da den fremstår langt mere som en ”rigtig” by – hvor alting ikke bare er anlagt for at tilfredsstille turister, men hvor også italienerne selv kan holde ud at være.
La Giada er helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til, ikke mindst på grund af hotellet og den super betjening familien tilbyder – men også Levanto som er en rigtig, rigtig hyggelig Italiensk havneby.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Sigurd rejsefælle fra Danmark boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 3. til d. 6. juli 2012 og på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco fra d. 6. til d. 11. juli 2012.

Igen har In-Italias service været helt perfekt. Selv en sidste øjbliks forespørgsel blev besvaret omgående.
Terrazza Governe Vecchio er en dejlig lejlighed med en super beligenhed i hyggelig gade med indkøbsmuligheder.
Skøn tagterrasse der dog desværre manglede en parasol. Sovesofaen skal udskiftes, den kan altså ikke bruges.
Vi ringede til nøgleholderen da vi landede og hun var der til aftalt tid.
Vi tog toget til Levanto og Hotel La Giada del Mesco. Billederne på jeres hjemmeside taler for sig selv, det er så skønt.
Her kommer vi gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Eva og Marcus fra Sollentuna i Sverige boede på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco fra 5. til 10. juli 2012.

Vi er mere end tilfredse med vores tur til Punta Mesco. Hotellet var vidunderligt, var utrolig smukt med en fantastisk udsigt over havet. Familien, der drev hotellet var usædvanlig venlig og hjælsom, og selvom de ikke var så gode til engelsk, forstod vi hinanden godt. Til morgenmad var der alt man kunne ønske. De tilbød også enkle måltider til frokost, mellemmåltider eller middag, både pasta og sandwich, som de serverede når vi ønskede. Alt blev skrevet på værelset, som er skønt, så man slipper for at have penge fremme. Der var også både vand, øl og is til rådighed på hotellet. For at købe andre ting er man nødt til at tage ned til Levanto, det tog omkring 10 minutter i bil.
Da hotellet er så lille (kun 11 værelser) og ligger afsides, er det stille og fredeligt både nat og dag. Opholdet er utroligt afslappende. Værelset var fint, rummelige og godt rengjort og vi havde en smuk udsigt fra balkonen.
Vores fire årige elskede poolen, som han ofte fik næsten helt for sig selv. Vi tog en dagstur til Cinque Terre landsbyerne, der lettest nås med tog. Hotellet tilbød shuttle service til Levanto og både afleverede og hentede os på stationen. Hvilken service! Vi kan varmt anbefale hotellet og vil gerne vende tilbage!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Eva og Mattias med døtre Josefin og Moa fra Vellinge i Sverige boede på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco den 16.-20. juni 2012.

Vi fløj til Pisa og havde en udlejningsbil, der først tog os mod syd til byen Marina di Castagneto hvor vi reserverede indkvartering på egen hånd og derefter styrede vi mod nord og kørte til Levanto, hvor vi boede på det vidunderlige Hotel La Giada del Mesco 4 nætter. Der var ikke noget problem at finde hotellet, men vejene er smalle og snoede det sidste stykke, så vi lod bilen stå ved hotellet (gratis parkering) og benyttede os af hotellets shuttlebus, som tog os fra hotellet og Levanto på cirka 10 minutter. Det fungerede fantastisk! Gæstfrihed og service på hotellet var personlig og rigtig god.
Hotellet serverede en simpel morgenmad og man kunne bestille varm chokolade, omelet eller lignende, og i løbet af dagen og om aftenen kunne man bestille simple pastaretter eller grillet sandwich og det gjorde vi et par gange og nød den fantastisk udsigt fra terrassen. Poolen var vidunderlig og her vi lå ofte og bare nød det. Det var virkelig stille og roligt på hotellet og vi var den eneste børnefamilie på stedet!
Levanto var en meget flot lille by, som vi gerne besøge igen. Der var mange restauranter og vi faldt for "Due Luna", som vi blev anbefalet af hotelejeren, Luca. Her spiste hele familien godt flere aftener. Selv isbarer var der rigelig af og det var dejligt at slentre rundt i gaderne (mange blev lukket for biltrafik) og ned til stranden eller i parken. Der var ikke mange turister da vi var der.
Stranden var grovkornet med småsten præcis i strandkanten, og der var en livredder på stedet. Vi lejede liggestole og parasoller gennem hotellet. Der var adgang til rene toiletter, brusere og omklædningshytter og midt på dagen sneg vi os væk til en af de nærliggende restauranter og spiste en let frokost.
En dag tog vi båden sydpå og passerede de fem landsbyer (Cinque Terre). Vi steg af ved den sydlige af dem (Riomaggiore) og gik derefter omkring 25 minutter til Manarola, en strækning, der var let at gå, og hvor vi havde selskab af en hel del turister. Fra Manarola tog vi toget til Monterosso og her var det pakket med turister. I Monterosso gjorde vi et stop og gik ned til den fine strand og svømmede i en time, før vi tog toget tilbage til Levanto. Med tog eller båd er let og der er regelmæssige afgange mellem de fem landsbyer. Vel fremme i Levanto var Luca venlig og hentede os på stationen og vi kunne komme "hjem" til Paradise hotel, og det føltes helt rigtigt ikke at bo i en af de fem landsbyer, men kun besøge dem i løbet af dagen.
Vi havde et værelse til fire personer med en dobbeltseng og en sovesofa til to. Værelset var ganske lille, og det blev ret indelukket (trods aircondition) om natten, så næste gang tager vi sandsynligvis to enkeltværelser i stedet. Badeværelset var ganske stort og alt var meget pænt og rent. Hotellet leverede poolhåndklæder.
Vi er meget tilfredse med opholdet og vender gerne tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lisbeth og familie fra Holte boede på Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco fra d. 24. til d. 28. maj 2012.

Har boet på Hotel La Giada del Mesco i perioden 24. - 28 maj 2012.
Super fint hotel i rolige og meget smukke omgivelser. God service og morgenmad. Vi har været fuldt ud tilfredse med opholdet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map