Anmeldelser af Croce del Sud

Udsigt fra huset
 
Croce del Sud er ikke tilgængelig i øjeblikket
Croce del Sud er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Punta Mesco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Croce del Sud

Læs personlige anmeldelser af Croce del Sud som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Croce del Sud. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og hustru fra Farum boede på Croce del Sud i Punta Mesco fra d. 15. til d. 22. oktober 2005.

Vi var i Levanto, Punta Mesco, Croce del Sur i uge 42 og var meget tilfredse med både lejlighed, by, vejret og området.

Lejligheden lå perfekt i forhold til vores planer, som var at bruge Levanto som udgangspunkt til gåture i Cinque Terre området. Stierne dertil fra Levanto startede nærmest lige udenfor døren (det tog ca. to timer at gå til den første by, Monte Rossa), og samtidig kan man gå til stationen i Levanto på 20 minutter, så man også kan bruge toget til at komme til Cinque Terre. Det tager ca. 15 minutter at gå fra torvet i Levanto til lejligheden (Vejen stiger en del). Selve lejligheden er del af stort og flot hus, hvori der er omkring 5 andre lejligheder. Lejligheden var OK til to mennesker, men er kun velegnet til flere hvis der er tale om forældre med børn. Der er et godt køkken (lidt beskeden bordplads), det nødvendige udstyr til at lave mad og et fint badeværrelse. Der er privat parkeringsplads til lejligheden, hvad der er et stort plus i Italien. I nærmest undersælger lejligheden i omtalen på nettet, for den ligger meget smukt i bakkerne ovenfor Levanto med en smuk udsigt over byen og havet. I oktober måned var der sol på terrassen til ca. kl 17.30, men om sommeren må der være udsigt til en meget smuk solnedgang derfra. Der er en stor markise på terrassen, så vi kunne sidde ude længe efter det var blevet mørkt.

Byen Levanto er en rigtig hyggelig by med rigtige italienere, forretninger, barer og restauranter. Der var lidt dødt om aftenen, men der må være meget tryk på byen i sæsonen. Der er en stor og bred sandstrand, hvor liggestolene dog var taget ind i oktober. Alligevel var vandet ligeså varmt som vandet i Danmark om sommeren. Det var dog kun nogle enkelte nordeuropæiske turister, som gik i vandet.

Vores største anke går på jeres vejledning - eller mangel på samme - før afrejsen. Det var svært at få svar på den præcise beliggenhed af lejligheden, om det var nødvendigt med en bil for at komme til lejligheden, om bilen kunne parkeres ved lejligheden, hvad Punta Mesco er for noget og den slags "lokale" spørgsmål. Vi lejede en bil i Milano, men brugte den næsten kun til at køre til og fra lufthavnen. Vi kunne ligeså godt have sparet bilen og kørt med toget, for der glimrende togforbindelser til Levanto fra Milano. Fra stationen i Levanto kan man tage en taxi til lejligheden.

Jeres lokale samarbejdspartnere i "Levantour" har vi kun rosende ord til. De var hjælpsomme og der blev talt både italiensk, engelsk og tysk på kontoret. Vi fik en fin velkomstpakke med gode kort over området og de mange vandremuligheder, så det var ikke nødvendigt for os at investere i yderligere kort. Fin service!

Alt i alt en meget god tur i et område og i en lejlighed, som vi meget gerne anbefaler til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map