Feriebolig i Punta Mesco i Cinque Terre

Casa Sunset & Aurora

 
Casa Sunset & Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sunset & Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Punta Mesco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne villa ligger i det smukke område Punta Mesco ca. 3 km fra Levanto, hvor du finder strand, togstation og indkøbsmuligheder. Villaen har en betagende udsigt ud over hele bugten og en af stierne fra Levanto til "Cinque Terre" går lige forbi huset. Villaen ligger ca. 50 meter fra vejen, hvor du også kan parkere din bil. Bemærk, at du kommer til huset ad en lidt stejl sti, som ikke er oplyst. Vi anbefaler derfor, at du medbringer en lygte og vi gør samtidig opmærksom på, at stien ikke er for gangbesværede.

Én pool, ét hus, to ferielejligheder

Huset råder over to lejligheder, Sunset og Aurora. Det er et godt valg for dem, der søger et smukt landskab, egen terrasse og rolige omgivelser, og som samtidig ønsker at bo lidt uden for byen. Lejlighederne råder over opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, satellit-tv og terrasse/balkon. Møbleringen er hyggelig, og begge lejligheder er udstyret med varmeanlæg til de køligere årsstider. Foran ejendommen er der en pool til fælles afbenyttelse.

Læs mere om Casa Sunset & Aurora

Fireværelseslejlighed Aurora med 5 sovepladser:
- Lejligheden Aurora er fordelt på to etager og ligger på en skråning, der gør, at man har udgang til haven fra begge etager.
På den øverste etage er der en lille opholdsstue med udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, jacuzzi, køkken samt badeværelse med bruser samt toilet. I underetagen er der et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet.

Fireværelseslejlighed Sunset med 5 sovepladser:
- Lejligheden Sunset er vestvendt og fordelt på to etager samt en lille sidebygning. Den ligger under Aurora. I stueetagen i "hovedbygningen" er der opholdsstue med tv, sovesofa til en person samt køkkenhjørne. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og med lille balkon, badeværelse med bruser og toilet. I den lille sidebygning er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Vær opmærksom på, at hvis man bestiller en parkeringsplads, vil denne være at finde i selve Levanto og dermed ikke i umiddelbar nærhed af huset. Parasol og to liggestole, som kan tilvælges, refererer til strandservice nede ved vandet (Bagni Casinò), hvor der også vil være adgang til swimmingpool i prisen.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Cielo e Mare

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map