Feriebolig i Portovenere i Cinque Terre

Residence Le Terrazze

Residence Le Terrazze er de kulørte bygninger til venstre
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet kunne på afstand godt forveksles med det nærliggende fiskerleje Portovenere, som pryder kysten med sit karakteristiske pastel-orgie. Dette kompleks er nemlig opført efter lokale byggeskikke.

Tag båden til de 5 byer

Blot en lille km fra centrum af Portovenere og færgelejet, hvorfra man kan tage båden til naboøen Palmaria og til de fem byer i Nationalparken Cinque Terre, ligger Residence Le Terrazze og skuer ud over vandet. Man kan enten vælge at gå til centrum af Portovenere ad promenaden eller tage den offentlige minibus, som afgår hvert kvarter tæt på Residence Le Terrazze (og koster næsten ingenting). I juli og august cirkulerer den dagligt indtil ca. midnat, mens den i perioden før og efter højsæsonen kun kører i weekenden. Nærmeste købmand er ca. 200 m væk, mens nærmeste supermarked (med lidt større udvalg) ligger ca. 1 km væk.

Læs mere om Residence Le Terrazze

Mange faciliteter venter dig

Blandt stedets mange tillokkende faciliteter finder man en solterrasse, en stor saltvandspool og børnepool, som også er åbne for udefrakommende, hvorfor de vil være velbesøgte i højsæsonen. Der er også en småstensstrand, hvor det er muligt at bade, springe i fra badebroen og leje liggestole og parasol. Hvis man ønsker at solbade på den private strand eller ved poolen, så skal man bestille liggestole og parasol - alternativt er man altid velkommen til at benytte poolen og den offentlige strand uden tillæg. På lørdage kan der være bryllupsfest på stedet, men poolen vil altid være tilgængelig for stedets gæster i poolens normale åbningstid.

Også mulighed for morgenmad

Indvendig finder man en restaurant, hvor der også kan købes morgenmad og frokost som buffet. I restauranten tilberedes både pizzaer og ellers det traditionelle liguriske køkken. I området ved receptionen er der internet point og wi-fi. Der er elevator på stedet. Bemærk at ekstra opredninger i lejlighederne vil være 190 cm.


Værelse med havudsigt
- Ud over lejligheder har stedet også seks værelser med havudsigt. Dvs. her er der morgenmad og daglig rengøring med i prisen men ikke adgang til køkken som i lejlighederne. Alle værelserne har adgang til udeområde af den ene eller anden slags - den kan enten være terrasse, balkon eller direkte udgang til fællesterrasse). Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning. De har alle aircondition, internetopkobling (mod tillæg), lcd-tv, telefon og badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighederne på Residence Le Terrazze

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map