Feriebolig i Portovenere i Cinque Terre

Residence Le Terrazze

Residence Le Terrazze er de kulørte bygninger til venstre
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet kunne på afstand godt forveksles med det nærliggende fiskerleje Portovenere, som pryder kysten med sit karakteristiske pastel-orgie. Dette kompleks er nemlig opført efter lokale byggeskikke.

Tag båden til de 5 byer

Blot en lille km fra centrum af Portovenere og færgelejet, hvorfra man kan tage båden til naboøen Palmaria og til de fem byer i Nationalparken Cinque Terre, ligger Residence Le Terrazze og skuer ud over vandet. Man kan enten vælge at gå til centrum af Portovenere ad promenaden eller tage den offentlige minibus, som afgår hvert kvarter tæt på Residence Le Terrazze (og koster næsten ingenting). I juli og august cirkulerer den dagligt indtil ca. midnat, mens den i perioden før og efter højsæsonen kun kører i weekenden. Nærmeste købmand er ca. 200 m væk, mens nærmeste supermarked (med lidt større udvalg) ligger ca. 1 km væk.

Læs mere om Residence Le Terrazze

Mange faciliteter venter dig

Blandt stedets mange tillokkende faciliteter finder man en solterrasse, en stor saltvandspool og børnepool, som også er åbne for udefrakommende, hvorfor de vil være velbesøgte i højsæsonen. Der er også en småstensstrand, hvor det er muligt at bade, springe i fra badebroen og leje liggestole og parasol. Hvis man ønsker at solbade på den private strand eller ved poolen, så skal man bestille liggestole og parasol - alternativt er man altid velkommen til at benytte poolen og den offentlige strand uden tillæg. På lørdage kan der være bryllupsfest på stedet, men poolen vil altid være tilgængelig for stedets gæster i poolens normale åbningstid.

Også mulighed for morgenmad

Indvendig finder man en restaurant, hvor der også kan købes morgenmad og frokost som buffet. I restauranten tilberedes både pizzaer og ellers det traditionelle liguriske køkken. I området ved receptionen er der internet point og wi-fi. Der er elevator på stedet. Bemærk at ekstra opredninger i lejlighederne vil være 190 cm.


Værelse med havudsigt
- Ud over lejligheder har stedet også seks værelser med havudsigt. Dvs. her er der morgenmad og daglig rengøring med i prisen men ikke adgang til køkken som i lejlighederne. Alle værelserne har adgang til udeområde af den ene eller anden slags - den kan enten være terrasse, balkon eller direkte udgang til fællesterrasse). Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning. De har alle aircondition, internetopkobling (mod tillæg), lcd-tv, telefon og badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighederne på Residence Le Terrazze

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Le Terrazze

Læs personlige anmeldelser af Residence Le Terrazze som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Le Terrazze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 31 anmeldelser fra Residence Le Terrazze

Ren afslapning

Godt hotel, venlig personale, receptionisten var altid imødekommende og smilende, lækker og indbydende fiskerestaurant på hotellet.

Læs mere

Adgang til Cinque Terre

Rigtig god beliggenhed, i nærheden af busholdeplads og i god gangafstand til centrum.
Udeplads/terrasse virkelig god, eftermiddags og aftensol.
Køkkenet var noget spartansk udstyret men gyder af meget høj kvalitet.
God service og nemt at komme i kontakt med personalet.

Læs mere

Fantastisk uge i Portovenere

Residence La Terraze er et lejlighedshotel med med ændring af plader og håndklæder en gang pr uge. Vi fik en lejlighed med et soveværelse og stue/køkken med en sovesofa til vores tiårige døtre. Stort bad med bruser (med god tryk!) og en fantastisk stor terrasse med bord, stole og 2 solsenge. Udsigten fra rummene var storslået! Fra terrassen ved os, gik der en trappe lige ned til stranden. Leje af solsenge og parasol er dyrt, men vi havde stadigt badet et par timer hver dag, udover den sidste dag, da vi lejede liggestole. Vi anbefaler badesko, stranden består af sten. Vi brugte ikke pool området.
Vi spiste hotellets triste morgenmad de to første dage (7 euro/ person per dag) men spiste derefter spiste morgenmad mix løsning på vores herlige terrasse.
Klimaanlægget i lejligheden fungerede udmærket.

Læs mere

Flot beliggenhed, rolig og fin natur.

Havde et flot ophold i Le Terazze. Fin lejlighed med fin udsigt og rummeligt køkken.
Noget skuffet over, at der står det er et 2-rums-lejlighed med kun 1 soveværelse. Havde forventet 2 soveværelser i en 2-rums-lejlighed. Savnede også en form for stue og sofa. Køkken og bad var derimod flot, og det var dejligt med aircondition, som fungerede godt.

Må også påpege, at netværket (internettet) var meget langsomt, og til tider ikke fungerede

Læs mere

Dejligt sted

Virkelig dejlig by. Meget charmerende område. God pool og strand. Lejligheden er meget lille og det er helt misvisende at skrive at vi havde en 2 værelses lejlighed for der var kun et soveværelse og et badeværelse.

Læs mere

Dejligt hotel med fantastisk udsigt over hele Porto Venere

Jeg var så heldig at, på grund af få gæster, at blive opgraderet til en lejlighed der var dobbelt så stor for samme pris.
Når man lige finder ud af at der er en Busservice i byen ca hvert tyvende minut er det nemt at komme til og fra centrum. Hvis man skal handle er der kun et supermarked inde i centrum. Husk de holde siesta fra 13-17.
Restauranten spisekort tydede på overvejende fiskeretter som jeg ikke prøvede. Men morgenmaden var ok, dog uden æg, bacon og den slags.
Hvis man ønsker fred og ro er dette IKKE stedet, fordi der hele dagen er en helt vild trafik af biler og motorcykler som forsøger at finde plads på hotellets store P-plads.

Der blev ikke gjort rent eller ordnet senge i hele perioden. Man tømte kun en skraldespand hver dag.

Læs mere
 
search map