Hotel i Portovenere i Cinque Terre

Hotel Royal Sporting

Pool og panorama går godt i spænd Stranden på den anden side af vejen Tennisbanen og den smukke klippevæg bagtil Her ses udsigten fra værelserne på siden af bygningen
 
Hotel Royal Sporting er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal Sporting er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portovenere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Eneste hage ved hotellet her er, at du vil synes så godt om både stedet og lokalområdet, at du risikerer at ville vende tilbage igen og igen og igen. Og dermed gå glip af andre skønne områder i Italien.

Hotellet som har det hele

Hotellet har en storslået udsigt - og ikke bare til havet, men også til naboøen Palmaria, som nærmest blot ligger en svømmetur fra fastlandet. Udsigten kan nydes fra mange af værelserne, fra restauranten, fra poolen og fra den store og indbydende solterrasse, som er spækket med solvogne. I restauranten, som ligger oppe på 1. sal og også er åben for udefrakommende, kan du spise a la carte. Hvis du føler trang til aktiv ferie, så har hotellet en tennisbane og en legeplads, hvis du rejser med børn. Endelig er der elevator - og parkering mod betaling. Denne skal ikke forudbestilles.

Tag båden til de 5 byer

Blot en lille km fra centrum af Portovenere og færgelejet, hvorfra du kan tage båden til naboøen Palmaria og til de fem byer i Nationalparken Cinque Terre, ligger Hotel Royal Sporting og skuer ud over vandet. Du kan enten vælge at gå til centrum af Portovenere eller tage den offentlige minibus, som afgår hvert 10. minut tæt på hotellet. I juli og august cirkulerer den dagligt indtil ca. midnat, mens den i perioden før og efter højsæsonen kun kører i weekenden.

Dine bademuligheder

Hvis du ønsker et alternativ til poolen, så ligger der en privat lido lige foran hotellet. Her er der strandservice og en stige til at komme i. Det er ganske gratis at tage sig en dukkert - men hvis du ønsker at dase på deres solvogne, så afregner du med dem direkte. Derudover er der en lille sandlagune i centrum af Portovenere - og ellers en fin sandstrand på den anden side af bugten i Lerici og San Terenzo.

Værelserne på Hotel Royal Sporting

Dobbeltværelse med udsigt til haven

Disse værelser vender ud bagtil mod haven, tennisbanen og den smukke klippevæg. Disse værelser er ideelle til dem, der ønsker en roligere beliggenhed og at solen ikke står direkte på. Mange af dem har balkon. De har alle wi-fi, aircondition, minibar, gulvtæppe eller fliser, værdiboks, sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. En ekstra opredning er mulig i flere af værelserne.

Dobbeltværelse med havudsigt

Disse værelser vender ud mod havet - enten direkte eller fra siden (dem fra siden har udsigt til både havet og et stort pinjetræ). Mange af dem har balkon. De har alle wi-fi, aircondition, minibar, gulvtæppe eller fliser, værdiboks, sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. En ekstra opredning er mulig i flere af værelserne.

Suite med balkon og havudsigt

Disse 4 værelser er meget rummelige og har balkon med havudsigt. De består af to rum og har alle wi-fi, aircondition, minibar, gulvtæppe, værdiboks, sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Suiter kan rumme op til to ekstra opredninger på sovesofa i det ene rum (til familier med to børn).

 
 
search map