Anmeldelser af Hotel della Baia

 
Hotel della Baia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel della Baia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portovenere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel della Baia

Læs personlige anmeldelser af Hotel della Baia som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel della Baia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Finn og rejsefælle fra Skovlunde boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 15. til d. 18. juni 2011.

Dejligt hotel som levede op til vores forventninger og som passede til informationerne fra jeres hjemmeside.

Det er et hyggeligt lille hotel med en god placering i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annie og John fra Esbjerg N boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 24. til d. 27. juli 2008.

Har I været glade for byen og området? Ja, det var et pragtfuldt sted og perfekt med Cinque Terre som udflugtsmål.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Fuldt ud. Vi fik det bestemte værelsesnummer, som vi havde ønsket os - dejligt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Alt har bare været ok - de lokale er meget venlige og hjælpsomme, også selv om det kniber med sproget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Rikke & Gert fra Allerød boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 19. til d. 23. juli 2008.

Vi boede i Le Grazie lidt udenfor Portovenere; helt perfekt at bo lidt væk fra den hektiske turist by Portevenere. Dog var hotellet annonceret som et 4-stjernet hotel, men viste sig at være 3-stjernet!
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Okay, men poolen var noget beskidt (blade/smådyr).
Sejltur Fra Portevenere til 5Terre kan varmt anbefales.
Parkeringen for hotellets gæster foran hotellet kunne godt have været gratis/finansieret af hotellet. Vi har nødt til at købe p-billet hver dag (7 EUR/pr. dag).
Måske en god idé at bemærke i hotelbeskrivelsen, at hotellet også er vært for fester o.lign. arrangementer, hvorfor støj kan forekomme på hverdage.

In-Italia's kommentar

Hotellet er ikke et 4 stjerne: Vi har givet 3 1/2 sole, men det er vores egen vurdering

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Else og familie fra Fredensborg boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 21. til d. 24. juli 2007.

Et meget smukt område. Hotel Bahia i La Grazia lå ligeledes meget smukt og ikke særligt turistet. Hotellet er af lidt ældre dato, lidt nedslidt, men der er pænt rent og bestemt ikke noget at klage over. Sørg for at bestille værelse med havudsigt, da dette er et must. Vi havde 3 dage med ½ pension, hvilket vi dog fandt lidt ucharmerende. Betjeningen var bestemt venlig, men det føltes som en ensformig og hurtig affodring. Vi kan anbefale at tage bådfarten for enden af havnemolen og sejle til Portovenere samt tage sejlturen fra Portovenere til de 5 Cinque Terra byer. Man kan dog ikke nå at gå i land i mere 2 byer på en dagsbillet. På hotelværelset ligger der en beskrivelse af udflugtsmuligheder. Generelt føler vi, at In-Italia web-side er meget brugervenlig, at I har været meget hjælpsomme og informative, samt at boligerne bestemt levede op til det lovede samt vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kjell fra Lier Norway. boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 27. til d. 30. juni 2007.

Tur var fin et kjempe fint.Dette område av Italia er kjempe fint. Vi besøkte de 5 byer som lå på klippene helt fantastikk det var også veldig fint i område rundt Hotellet. Men synes Hotellet var preget av slitasje ble skuffet over standeren

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Susanne og Flemming fra Hornbæk boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 26. til d. 30. august 2006.

Har I været glade for byen og området?
Ja, meget. Byen er stille og rolig, men med gode muligheder for udflugter til både omkring-liggende byer og ikke mindst Cinque Terre, hvilket var vores formål med rejsen. Samtidig er der - bortset fra på
hotellet - andre gode muligheder for spisning. Indkøbsmuligheder var lidt begrænsede, - det er meget rart at kunne købe lidt frugt, en flaske vand, sodavand, vin eller andet, men det fandt man jo ud af alligevel.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Hotellet var ganske glimrende, maden meget dejlig - ikke det store kulinariske - men med et fint udvalg, og vi fik i hvert fald fisk, så hatten passede og det var skønt. Endvidere var langt de fleste blandt
personalet vældig søde og hjælpsomme, og rimelige til engelsk var de såmænd også. Et dejligt værelse og en vidunderlig udsigt.
Hvis man skal nævne noget negativt, kan det kun blive 2 ting: Pool-området var temmelig nedslidt at se på - ikke så indbydende og lækkert som de øvrige omgivelser. Og så havde rengøringspersonalet lidt svært ved at huske at give os ny sæbe. Vi fik fint nye håndklæder hver dag, men sæben glemte de. Det fandt vi selvfølgelig også ud af ved at henvende os i receptionen, så blev det naturligvis straks afhjulpet.
Har I tips til de næstkommende?
Hm - ikke rigtigt. Jo måske, hvis man er der for Cinque Terres skyld, og gerne vil ud at sejle, så var der faktisk kun en af de 4 dage vi var der, hvor det var muligt at sejle til de 5 byer på grund af for megen blæst, og det så også ud til, at det var allersidst på sæsonen med hensyn til sejladsen, tror det var sidste dag den 3/9-2006 - det stod der i hvert fald på sejlplanerne, men det kan jo være der er kommet nogle nye planer efter vi er rejst. Vi var heldige at komme med, så heller ingen klager her. Men man bør nok forhøre sig på forhånd om bådene sejler og om de sejler ind til byerne. Og det med at sæsonen måske er slut der, bør måske også lige nævnes i beskrivelsen.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Det har været en 100% positiv oplevelse at handle med Jer. Utroligt professionelt, ja Jeres mail hvor I spørger til vores mening siger sådan set det hele. I er ikke bange for at få folks reaktioner, og det er fordi I gerne vil lære at blive bedre, men vi synes det må være svært at finde forbedringsforslag i hele Jeres måde at håndtere sådan en forretningsgang på. I har været meget professionelle og alt har
klappet, som det skulle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og familien fra Højbjerg boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 26. til d. 29. juli 2006.

Det var et rigtig dejligt område, det levede fuldt ud op til vore forventninger - ogsa hvad hotellet angår. Dejlig roligt og behageligt, ikke lige i centrum, men nemt at komme omkring. Vi lod bilen stå og benyttede os af lokale busser og sejlbade.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Karin fra Hobro boede på Hotel della Baia i Portovenere fra d. 20. til d. 22. oktober 2005.

Området var dejligt og hotellet ligeså. Udsigten fra balkonnen pragtfuld. Sødt personale og dejlig mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map