Hotel i Portovenere i Cinque Terre

Hotel della Baia

 
Hotel della Baia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel della Baia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portovenere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende ca. 4 km fra Portovenere i Le Grazie ligger dette charmerende og pæne hotel, omgivet af palmer og pinjer, lige overfor den lille havn. Der er 700 meter ind til centrum og ca. 2 km til strandene. Det er muligt at nå Portovenere til fods (40 min.), bus eller med båd, der også sejler til "Le Cinque Terre".

Hotellet har en stor indbydende reception/lobby, opholdsstue med TV, bar og fin restaurant i glasveranda, der vender ud mod havnen. Ydermere findes der elevator og offentlig parkeringsplads mod betaling. Der er desuden et 8 x 17 meter svømmebassin. Til svømmebassinet hører liggestole og parasoller til fri afbenyttelse samt bordtennis.

Læs mere om Hotel della Baia

De i alt 34 værelser alle med bad og toilet, balkon, telefon, minibar, satellit-tv, pengeskab, hårtørrer og aircondition. Rummene er alle pænt, men enkelt indrettede med blandt andet mosaikgulv i forskellige farver afhængig af værelset. Det er muligt at få værelser for op til 4 personer.

Skjul teksten
 
 
search map