Hotel i Portovenere i Cinque Terre

Grand Hotel Portovenere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Portovenere en en lille, autentisk by, der er let at elske, og hvor atmosfæren er helt i top. Specielt når alle dagturisterne er hoppet på dagens sidste båd, sænker roen sig over byen, og du kan nyde livet og atmosfæren.

Et meget populært hotel

At Grand Hotel Portovenere får god omtale af sine gæster er ikke så mærkeligt. En fremragende beliggenhed, god morgenmad og venligt personale bidrager alt sammen til, at man trives. Den smukke bygning er et gammelt kloster fra 1600-tallet, og specielt det hvælvende loft emmer af historie. Det bedste ved hotellet, ud over den centrale beliggenhed nær havet, er terrassen og udsigten derfra. Et pragtfuldt sted at slappe af med en drink fra baren. Lobbyen og de fælles områder er smukke og indbydende. Hvis du får lyst til at motionere lidt, er der et udendørs finness område (med enkle maskiner), ca. 30 meter fra hotelbygningen. Adgang til motionsområdet er gratis men for hotellets SPA betales der for adgang på stedet.

Læs mere om Grand Hotel Portovenere

Et væld af udflugter venter dig

Det er en drøm for mange at kunne tilbringe tid i Portovenere i stedet for bare at besøge det i løbet af dagen, som så mange gør, når de tager frem og tilbage fra Cinque Terre nationalpark. Det gode for dig er, at båden lægger til kaj lige ved siden af dig kun et par hundrede meter væk, hvilket gør det enkelt at tage båden til de fem byer og til La Spezia, og alle de muligheder har du lige for hånden.

At spise godt er en del af ferien

I Portovenere er der masser af gode restauranter og udendørs spisning, selvom byen ikke er så stor. Så om aftenen kan du slentre langs kajen, hvor det ene spisested afløser det andet, og du kan vælge din favorit. Eller hvorfor ikke bare slå dig ned og få noget godt i glasset og slappe af med den smukke udsigt over havet og de omkringliggende bakker? På hotellet er det også muligt at spise. I Palmaria serveres traditionelle retter (fisk og skaldyr) med elegance, og som du kan nyde, mens du ser ud over den smukke udsigt over byen gennem de store vinduespartier.

Lyse og komfortable værelser

Du kan vælge mellem olika værelsestyper som er lyst og komfortabelt indrettede. Faciliteterne er de samme; aircondition (hotellet vurderer, hvornår det skal tændes), Wi.Fi, Sat-TV, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map