Hotel i Portofino i Ligurien

Hotel Splendido

 
Hotel Splendido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Splendido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portofino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Splendido er ubetinget et af de mest eksklusive hoteller i verden, og listen over berømtheder, som har opholdt sig på stedet fylder flere sider. Hotellet ligger helt paradisisk i en 4 ha stor tropisk have, i bakkerne over Portofino, og fra de mange terrasser har man den mest vidunderlige udsigt over havet og den lille havn.

Stedet blev opført som kloster i 1600-tallet, men da saracenske pirater blev ved at plyndre det, besluttede de stakkels munke sig til at flygte, og det hele blev "overtaget" af de mange fåreflokke, som dengang boede i de smukke bakker langs kysten.

Læs mere om Hotel Splendido

I det 19. århundrede blev ruinerne købt af baron Baratta, som omdannede stedet til et privat "sommerhus" - og i 1901 blev det overtaget af Ruggero Valentini, som omdannede Villa Baratta til Grand Hotel Splendid, der hurtigt blev samlingssted for Europas adelsfamilier og det internationale jet-set.

Der er sket meget siden da, og Hotel Splendido har skiftet ejer flere gange siden, men den fantastiske atmosfære og den topprofessionelle og super diskrete betjening har ikke ændret sig meget. Man føler sig både hjemme og i paradis på én gang, - og et ophold på Hotel Splendido er en oplevelse for livet.

Hotellet ligger højt med en fantastisk udsigt over den lille havn i Portofino, som ligger blot 1 km derfra, og altså nemt kan nås til fods, hvis ikke man foretrækker at tage hotellets shuttlebus, som kører tit. Allerede ved indgangen til hotellet bliver man mødt af "tjenende ånder" der gerne parkerer ens bil, og selvfølgelig tager sig af bagagen. Vel ankommet til receptionen, får man anvist sit værelse, og allerede her fornemmer man klart de fantastiske omgivelser, der skal danne rammen om ens ferie.

Hotellet har flere store opholdsstuer, som er udsmykket med fotos af de mange berømtheder som har opholdt sig på stedet gennem tiderne. Der er bar, flere terrasser med servering, restaurant også med udendørs servering, der er fitness center, tennisbane, motorbåd (i Portofino havn) samt et helt særligt og meget diskret hjørne i haven, som er indrettet med to massagebrikse. Hotellet har også en stor opvarmet pool med havvand. Dette burde måske være en selvfølge på et hotel af denne standard, men er det absolut ikke i Portofino. Selve halvøen har nemlig status af naturpark, og ingen andre end Hotel Splendido har opnået tilladelse til at have en pool, - og dette kun, fordi det er mere end 20 år siden den blev etableret. Selv ikke familien Agnelli i nabovillaen, som ellers har penge nok til at kunne købe det meste af Italien, har været istand til at opnå en sådan tilladelse.

Hotellets værelser er et helt kapitel for sig. De er alle meget smukt indrettet i klassisk stil, og de fleste har udsigt over havet og den lille havn. De få værelser som vender mod bjerget, har samme høje kvalitet, og udsigten herfra er også bedårende, - men man kan altså ikke se vandet. Alle suiter har balkon eller terrasse. Hotellet har ialt 64 værelser, heraf 4 enkeltværelser, 25 dobbeltværelser, 27 junior suiter og 8 suiter. Alle værelser har aircondition, telefon, satellit TV, DVD, video, internet WI-FI, minibar samt bad med brus og/eller kar, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map