Hotel i Portofino i Ligurien

Hotel Eden

Hotel Eden ligger 50 m her fra Portofinos stemningsfulde torveplads
 
Hotel Eden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portofino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Eden er stolt af at være det eneste hotel med have midt i Portofino. Det familieejede hotel ligger i en lille, smal gade, og når man først træder ind gennem smedejernslågen, møder synet den skønneste have med palmer og andre eksotiske planter. Det er en luksus med sådan en have blot 50 m fra Portofinos centrale torveplads ved havnepromenaden La Piazzetta ... eller mere korrekt: Piazza Martini dell'Olivetta.

Ud over den skønne have er Hotel Edens fortrin den centrale beliggenhed og hotellets hyggelige stemning. Her er ingen designerikoner eller minimalisme - men en hjemlig hygge med klassisk, genovesisk indretning.

Læs mere om Hotel Eden

Hotellet som åbnede i 1962, har reception, bar og morgenmadssal (buffet) - om sommeren serveres den naturligvis i haven. Alle værelserne ligger i stueetagen eller på første sal og har aircondition, værdiboks, tv (ikke satellit), internet og privat badeværelse med toilet og bruser.

De 12 værelser er rene og pæne og svarer til den forventede standard på et trestjernet hotel. Ingen af værelserne har havudsigt, men en kort slentretur fra hotellet fører både til butikkerne i Via Roma, restauranterne på torvepladsen, lystyachterne ved havnepromenaden, den højtliggende gule kirke San Giorgio, fæstningen San Giorgio Brown og det majestætiske fyrtårn for enden af Portofino-pynten. Nærmeste strand er en lille strand i udkanten af byen og ellers sandstranden i Paraggi-lagunen ca. to km mod Santa Margherita Ligure.

Offentlig parkering i byen koster ca. 20 euro i døgnet.

Skjul teksten
 
 
search map