Anmeldelser af Alla Collina sul Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Alla Collina sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Alla Collina sul Mare som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alla Collina sul Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fremragende ferie i familiære og smukke omgivelser

Straks efter ankomsten blev vi modtaget af Nino som tog sig af os i en helt enestående grad. Efter udpakning kørte Nino mig rundt i hele byen for at vise mig hvor vi kunne spise og bade. Lejligheden ligger i fantastiske smukke og landlige omgivelser der ud over cikadernes sang og frøernes kvækken er helt lydløse. Der er bekvemt afstand til landsbyens gader med ægte italiensk stemning og flere badestrande, der er børnevenlige og fulde af opdagelser med snorkling. Ferskvandssøen var for lille til badning pga. en særlig tør vinter og sommer, men der var intet afsagn pga de gode strande. I bjergene bag byen, er der autentiske småbyer der byder på flodbadning og gode restauranter. Ferielejlighederne er med andre ord en perfekt base for en familievenlig oplevelsesferie eller måske bare at sidde på teressen og nyde roen og freden. Ikke at forglemme, så er der meget rent i lejligheden. Nino kom jævnligt med frugt, grønt, hjemmelavet marmelade, oliven samt vin og spurgte til vores velbefindende. Nino var meget behjælpelig med forslag til mangeartede oplevelser i lokalområdet og var årsag til at vi fik en rigtig god oplevelse og ferie i Ligurien.

Anbefaling til kommende gæster

Brug en dag på at køre op i bjergene bag Pompariana mod heksebyen Triora. Spis frokost på vejen og bad i floden i Molini di Triora. Hjemturen går over Dolceacqua og Perinaldo hvor der er gamle fæstningesværker at se og gode restauranter at spise til aften på.
Der er kun en times kørsel fra fransk rafting og anden flodaktivitet(nicerafting.com) i byen Breil-sur-Roya.
Cykelstien mellem Sanremo og S. Lorenzo al Mare er også en aktivitet værdig. Helt fint at leje cykler i S. Stefano al Mare og tage turen først til S. Lorenzo og tilbage igen. Og efter en badetur så tage strækningen til Sanremo.

Alla Collina sul Mare
Rent og pænt

Alt fungerede og var rent og pænt
Gæstfrihed

Italienerne er meget hjælpsomme og forsøger at forstå samt blive forstået
Beliggenhed

Meget smukt med udsigt gennem dalen til Middelhavet. Tæt på vandreture i bjergene og afslapning ved stranden
 
Selve indkvarteringen på Alla Collina sul Mare
Treværelseslejlighed L'Angolo dei Fiori med 4/5 sovepladser

Ligger godt, neden for byen med en sti til stranden. Ren og pæn med aircon til de varme nætter. Dejlig teresse med morgen og aftensol samt udsigt over Middelhavet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Dejlig lejlighed/udsigt

Ninos venlighed kan slet ikke beskrives. Vi blev så godt taget imod. Overraskede med lækkerier fra egen produktion. Der var dog kun 1 badeværelse i lejligheden så vi kan ikke give 5 stjerner. Der var store niveau forskelle i byen, så vær varsom hvis bilen er sænket. Bestemt et sted vi gerne vil besøge igen. Fam. Jensen

Alla Collina sul Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Alla Collina sul Mare
Treværelseslejlighed Casa Marisa med 4/5 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Det bedste af Ligurien

Pompeiana har alt hvad man behøver; en marcelleria, en Panettiere. Køb pølser, kød, ost og brød. Nino henter grill frem, sine egne vine, frugt, grøntsager og fignemarmelade. Snak om lokalt produceret, bedre kvalitet får du ikke. Så er der selvfølgelig også en trattoria og bar selvfølgelig... Pompeiana er en klassisk gammel liguriske landsby, der ligger perfekte få kilometer fra havet - perfekt combo.
Fin atmosfære skabt af den antikke arkitektur i Pompeiana.
Gennem herlige Nino får du alle de tips, du har brug for og lidt til til udflugter, restauranter i området. Men dog på italiensk ...

Anbefaling til kommende gæster

Lej en cykel i Riva Ligure eller Santo Stefano al Mare og cykel på den 3 mil lange nedlagte jernbane langs kysten. Medbring badetøj. Ingen bakker!

Alla Collina sul Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fremragende

Vi var heldige og var de eneste som lejede hos Nino (husejeren) i en 14 dages periode i maj og det godt da der godt kan være lidt lydt mellem lejlighederne. Lejlighederne er enkle og enkelt indrettet, men køkkenet er godt udstyret.

Det var et meget afslappende sted at være da det ligger lidt væk og kan være stille og roligt. Selv om der er kort afstand til stranden (badning, cykel, butikker m.m.) er der få turister i Pompeiana.

I området er der flere muligheder for gåture, men det er bedst at tage bilen, kort afstand til det meste.
Nino er en aktiv mand og behjælpelig med turforslag (han kan tysk og fransk, men gør sig forståelig på en blanding af italiensk og engelsk) Han vartede os op med frugt og grønt fra egen have (salat, avocado, moreller, citron, saltede oliven og olivenolie) samt friske æg og hjemmelavet syltetøj

Alla Collina sul Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Alla Collina sul Mare
Treværelseslejlighed L'Angolo dei Fiori med 4/5 sovepladser

Den er enkel, men man er der ikke for at sidde inde
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Lone og familie fra Silkeborg boede på Alla Collina sul Mare i Pompeiana fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi kom lørdag den 14.07.12 kl. 17.00. Vi blev taget godt imod af vores vært som var helt ok - man finder ikke mange værter der vil gøre så meget for Deres gæster. Problemet var at der var så megen larm, fra naboerne, der hørte radio hele dagen og snakkede så højt at vi blev nød til at tage væk derfra hele søndagen. Mandag startede med at de var ved at bygge et hus oppe ad vejen og der kom maskiner der larmede hele dagen, så der måtte vi også køre. Tirsdag var jeg godt mør og havde det ikke været fordi vores børn kom onsdag var vi taget derfra. Om aften kl. 21.00-01.00 når endelig naboerne gik ind var der en skrappen fra frøer - jeg har aldrig oplevet noget lignede, så vi måtte være indenfor. Tirsdag var vi så heldige at naboerne skulle hjem og maskinerne og lastbilerne var kørt, så der fik vi ro og kunne endelig få lov til at være ude på vores terrasse i fred og ro. Det var det eneste jeg vil have på denne ferie.

Lejligheden var rigtig fin og ren. Der var ovn og vaskemaskine og udsigten virkelig skøn. Vi manglede liggestole - det var der til de andre lejligheder men ikke til vores. Vi fandt aldrig den kunstige sø.

In-Italia's kommentar

Vi er desværre ikke herre over andre gæsters adfærd, men følger gerne op på situationen og taler med ejeren, hvis vi kontaktes under opholdet. Venlig hilsen Allan, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Marie med selskab fra Angered Göteborg i Sverige boede på Alla Collina Sul Mare i Pompeiana fra 7. til 14. juli 2012.

Meget godt at I tager kontakt efter hjemrejsen! Giver gerne kommentarer om denne fantastiske by.
 
Vi havde ingen problemer med at finde huset i Pompeiana, takket være GPSen. Vel fremme fik vi en god modtagelse af den charmerende vært Nino. Lejligheden var helt ok, ren og frisk, der var til og med vaskemaskine. Det ville være godt, hvis I fortæller, at der er køjesenge i det ene soveværelse. Nu fungerede det for os alligevel, men jeg tror, at hvis et ældre ægtepar skulle sove i det, får de problemer.
 
Terrassen var den del, der var bedst ved hele huset. Sikke en udsigt !!! Nino besøgte os næsten dagligt at tjekke om vi havde det godt. Han kom med gode tips til hvad man kunne tage hen og se. 2 gang blev vi overrasket med kurve fyldt med grøntsager, olivenolie, oliven, marmelade, friske figner og vin. Så generøs! Selve Pompeiana var meget charmerende! Hyggelig små gader og rare mennesker. Vi var op i landsbyen og spise 2 gange i løbet af ugen (restauranten ved kirken). Fantastisk mad og god vin. God service. Der var ca. 5 borde, så jeg anbefaler at man bestiller bord i højsæsonen.
 
Ville gerne vende tilbage igen til denne lille perle!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Robert og Helle fra Bagsværd boede på Alla Collina sul Mare i Pompeiana fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde en meget fin tur til Pompeiana i sommerern 2011. Vi var var afsted 2 voksne +2 voksne “børn” dvs >18 år.

Generelt blev vore forventninger fuldt indfriet – og turen var super. Vi boede på Lágolo del Mare.
Huset var lidt svært at finde, også med GPS, da der er kuperet terræn (italienske vej nr. fungerer heller ikke så let...)
– så vores forslag er at I som bureau anbefaler lejerne at ringe til ejeren så man kan få en guide det sidste stykke.

Huset er dejligt ugeneret og udlejer er meget sød. Han kørte mig til den lille hemmelige kildevands sø som ligger ca 2 km væk.
Fed tur bag på knallert med masser af diskussioner om alt mellem himmel og jord. Hans grøntsager smager pragtfuldt af solskin.
Den lille havneby der er nærmest, passede godt til vores stilhedstrang, med en sød cafe som hedder Caffé del Coso;
de kan lave espresso så englene synger og leverer den friskpressede juice...hver gang.
Der er ikke mange bagere i byen ved huset , men spørg ejer, han viser frem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Martin og familie fra København boede på Alla Collina sul Mare i Pompeiana fra d. 9. til d. 23. juli 2011.

Vi har haft en vellykket tur og lejligheden i Pompeiana er ideelt placeret på 1. sal med en fantastisk udsigt og lidt luft/vind. Pompeiana er en smuk og rar by at bo i, og har en oprigtig italiensk stemning (mange lokale og få turister). Værten Nino er meget imødekommende og hjælpsom. Hvis man som os kan lide det uspolerede men originale Italien med adgang til gode badestrande (vi brugte stranden Arma de Taggia (i Taggia) – halvoffentlig med gode strandstole og sandstrand, også mulighed for at undlade leje af strandmøbler) og smukke omgivelser er stedet og lejligheden anbefalelsesværdig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Hans og Irene fra Sydals boede på Alla Collina sul Mare i Pompeiana fra d. 25. juni til d. 2. juli 2011.

Vi havde en super tur, vi fik huset for os selv, da den anden lejlighed ikke var lejet ud, men jeg må sige at vi ikke vil leje det hus igen, ikke fordi kvaliten på huset var dårligt, det var den bestemt ikke, det eneste som irriterede mig var at bruseren var fuldstændig kalket til, og toiletbrættet var løs/istykker. Men vi ønsker os ikke et hus, hvor naboen skal forbi vores terrasse, når de skal afsted, vi vil gerne kunne sidde uforstyrret på terrassen.

Nino, er en SUPER fyr, fin at snakke med selv om vi ikke kan italiensk, men vi så desværre ikke meget til ham. Tirsdag skulle han til regatta i Napoli, så han ville ikke ha depositummet og de penge til forbrug, men de 24€ lagde vi nu på bordet alligevel. Men hans mor og søn (tror vi) kom forbi et par gange med grønsagde og lidt frugt, og vi fik 2 flasker vin af ham inden han skulle køre, super godt.

Befolkningen i Pompeiana er for det meste super flinke. En af de første dage ville vi op til en af de restauranter som Nino anbefalede, det gik ikke godt, vi kom op til den oppe ved kirken, men de VILLE ikke snakke med os, vi prøvede flere gange at få kontakt til den, men nej, så vi kørte igen uden at få noget at spise :-(

Men længere nede i byen ved sportspladsen ligger der en større pizzeria, og det var noget HELT andet, utrolig flinke, og de VILLE virkelig prøve at forstå hvad vi ville sige (med ordbog og alt det der) Og den pizza de laver MAMAMIA,,, GOD :-)

Det viste sig så, at ejeren kunne faktisk ret god engelsk, så meget at vi kunne sidde og snakke om en masse ting med ham, virkelig dejligt, så de får min største anbefaling, SUPER vin, SUPER Limoncino (hjemmelavet) og vi fik opskriften, så det skal prøves.

De små købmænd (damer) var også et besøg værd, de var også meget behjælpsomme, og flinke, men var noget skuffet over de bagværk de solgte der, det var noget kedeligt brød, underligt eftersom de normalt laver rigtig godt brød.

Desværre blev det ikke til de store udflugter, da det simpelthen var for varm, temp om eftermiddagen på 35 til 38 grader i skyggen, og meget høj luftfugtighed tog pusten fra mig, men vi blev enige om at tage denne ferie som REN afslapning, og nyder den utrolige flotte udsigt ud over dalen, MEGET flot.

En ting som jeg syntes i skulle ændre i det materiale i sender ud (som er super godt) er at kan I ikke tilføje, hvad man skal gøre hvis man bliver syg, tlf.nr osv. ?

Jeg blev meget skidt torsdag og vi anede ikke hvad vi skulle gøre, det var ikke særlig sjovt, fandt så ud af bagefter at man skulle ringe 118, men så er det jo for sent. Mandag da vi var kommet hjem, fik jeg det meget skidt igen, og måtte en tur på sygehus, har åbenbart fået problemer med hjertet :-(

De billede i har på jeres hjemmeside trænger meget til at bliver opdateret, kan se de er af ældre dato, og det at det er et TV der, passer, men kan ikke bruges.

Men alt i alt, en fin ferie.

Jeg syntes i laver en rigtig god service over for os kunder, så det er helt sikker ikke sidste gang vi vil bruge jer, men desværre ikke næste år, da skal vi holde ferie på Bornholm, også i sommerhus :-)

In-Italia's kommentar

Vi vil straks følge op på bruser og toiletbræt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Agriturismo Il Risveglio

Imperia, Ligurien

Agriturismo Zia Palmira

Imperia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Agriturismo Zia Palmira

Imperia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map