Feriebolig i Pompeiana i Ligurien

Alla Collina sul Mare

En naturlig sø ca. 1000 m væk Stranden i nærheden
 
Alla Collina sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alla Collina sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pompeiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alla Collina sul Mare er fire skønne ferielejligheder på Den Italienske Riviera. De ligger tilbagetrukket fra kystens postyr, men har alligevel havudsigt. Den nærliggende lille landsby Pompeiana kan nås til fods via en malerisk sti, som fører forbi både oliventræer og liguriske gyder, og der er blot ca. 3 km ned til stranden og byen Riva Ligure.

Privat terrasse og fine køkkener

Alle lejlighederne har privat terrasse med havudsigt, så måltiderne i det fri skulle være sikrede. Ud over Middelhavet har man fra terrassen udsigt til Liguriens bjergskråninger, områdets drivhusvirksomhed, Pompeiana by og Riva Ligure, som ligger nede ved kysten. Alle køkkener er godt udstyrede og byder på et lille start-kit med en køkkensvamp, køkkenrulle mm til den første opvask. Der er naturligvis gratis parkering til alle gæster.

Læs mere om Alla Collina sul Mare

Karismatisk smilende ejer og vidunderlige afgrøder

Stedet administreres af den karismatiske Nino, som dyrker frugt & grønt og blomster, og om altid stiller lidt af årstidens råvarer frem til gæsternes frie afbenyttelse, så kommer man i rette sæson kan man være heldig at smage de vidunderlige finger, der vokser på grunden eller de smukke oliven og søde druer. Er du i tvivl om, hvor I skal starte dagen, så spørg Nino. Han har altid en god idé, en morsom historie og et vidunderligt lokalt kenskab, og han elsker at øse af det hele. Spørg eksempelvis til den smukke naturlige sø, der ligger en overkommelig gåtur fra stedet, og som indbyder med det smukkeste, reneste blå vand langt neden under en kontrastfuld vejbro.

Lejlighederne på Alla Collina sul Mare

Treværelseslejlighed L'Angolo dei Fiori med 4/5 sovepladser

L'Angolo dei Fiori ligger i den østlige gavl i en selvstændig bygning sammen med Tutti Frutti og L'Angolo del Mare. Lejligheden rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge og mulighed for en ekstra opredning og et badeværelse med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse med havudsigt. Her er ikke tv.

Treværelseslejlighed Tutti Frutti med 4/5 sovepladser

Tutti Frutti ligger i midten i en selvstændig bygning sammen med L'Angolo dei Fiori og L'Angolo del Mare. Lejligheden rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus) og mulighed for en ekstra opredning, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge og et badeværelse med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse med havudsigt. Her er ikke tv, men der er vaskemaskine.

Treværelseslejlighed L'Angolo del Mare med 4/5 sovepladser

L'Angolo del Mare ligger i den vestlige gavl i en selvstændig bygning sammen med L'Angolo dei Fiori og Tutti Frutti. Lejligheden rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (med mulighed for en ekstra opredning) og et badeværelse med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse med havudsigt. Her er ikke tv, men der er vaskemaskine.

Treværelseslejlighed Casa Marisa med 4/5 sovepladser

Casa Marisa ligger i et byhus inde i Pompeiana ca. 200 m fra stedet. Lejligheden (på ca. 75 m²) rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus), mulighed for en ekstra opredning, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse på 20 m² med havudsigt. Her er ikke tv, men der er vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map