Feriebolig i Pompeiana i Ligurien

Alla Collina sul Mare

En naturlig sø ca. 1000 m væk Stranden i nærheden
 
Alla Collina sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alla Collina sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pompeiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alla Collina sul Mare er fire skønne ferielejligheder på Den Italienske Riviera. De ligger tilbagetrukket fra kystens postyr, men har alligevel havudsigt. Den nærliggende lille landsby Pompeiana kan nås til fods via en malerisk sti, som fører forbi både oliventræer og liguriske gyder, og der er blot ca. 3 km ned til stranden og byen Riva Ligure.

Privat terrasse og fine køkkener

Alle lejlighederne har privat terrasse med havudsigt, så måltiderne i det fri skulle være sikrede. Ud over Middelhavet har man fra terrassen udsigt til Liguriens bjergskråninger, områdets drivhusvirksomhed, Pompeiana by og Riva Ligure, som ligger nede ved kysten. Alle køkkener er godt udstyrede og byder på et lille start-kit med en køkkensvamp, køkkenrulle mm til den første opvask. Der er naturligvis gratis parkering til alle gæster.

Læs mere om Alla Collina sul Mare

Karismatisk smilende ejer og vidunderlige afgrøder

Stedet administreres af den karismatiske Nino, som dyrker frugt & grønt og blomster, og om altid stiller lidt af årstidens råvarer frem til gæsternes frie afbenyttelse, så kommer man i rette sæson kan man være heldig at smage de vidunderlige finger, der vokser på grunden eller de smukke oliven og søde druer. Er du i tvivl om, hvor I skal starte dagen, så spørg Nino. Han har altid en god idé, en morsom historie og et vidunderligt lokalt kenskab, og han elsker at øse af det hele. Spørg eksempelvis til den smukke naturlige sø, der ligger en overkommelig gåtur fra stedet, og som indbyder med det smukkeste, reneste blå vand langt neden under en kontrastfuld vejbro.

Lejlighederne på Alla Collina sul Mare

Treværelseslejlighed L'Angolo dei Fiori med 4/5 sovepladser

L'Angolo dei Fiori ligger i den østlige gavl i en selvstændig bygning sammen med Tutti Frutti og L'Angolo del Mare. Lejligheden rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge og mulighed for en ekstra opredning og et badeværelse med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse med havudsigt. Her er ikke tv.

Treværelseslejlighed Tutti Frutti med 4/5 sovepladser

Tutti Frutti ligger i midten i en selvstændig bygning sammen med L'Angolo dei Fiori og L'Angolo del Mare. Lejligheden rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus) og mulighed for en ekstra opredning, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge og et badeværelse med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse med havudsigt. Her er ikke tv, men der er vaskemaskine.

Treværelseslejlighed L'Angolo del Mare med 4/5 sovepladser

L'Angolo del Mare ligger i den vestlige gavl i en selvstændig bygning sammen med L'Angolo dei Fiori og Tutti Frutti. Lejligheden rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (med mulighed for en ekstra opredning) og et badeværelse med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse med havudsigt. Her er ikke tv, men der er vaskemaskine.

Treværelseslejlighed Casa Marisa med 4/5 sovepladser

Casa Marisa ligger i et byhus inde i Pompeiana ca. 200 m fra stedet. Lejligheden (på ca. 75 m²) rummer et opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus), mulighed for en ekstra opredning, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Udenfor er der en privat møbleret terrasse på 20 m² med havudsigt. Her er ikke tv, men der er vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Alla Collina sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Alla Collina sul Mare som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alla Collina sul Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Alla Collina sul Mare

Vidunderlig udsigt!

Et fantastisk sted. Værten Nino var hjælpsom på alle måder. Stedet var besværligt at finde! Lidt skiltning havde været godt. Veludstyret lejlighed. Dog ingen Wi-Fi eller pool. En skøn trattoria i byen. To madbutikker

Læs mere

Bedømmelse af Alla Collina sul Mare

Læs mere

Fremragende ferie i familiære og smukke omgivelser

Straks efter ankomsten blev vi modtaget af Nino som tog sig af os i en helt enestående grad. Efter udpakning kørte Nino mig rundt i hele byen for at vise mig hvor vi kunne spise og bade. Lejligheden ligger i fantastiske smukke og landlige omgivelser der ud over cikadernes sang og frøernes kvækken er helt lydløse. Der er bekvemt afstand til landsbyens gader med ægte italiensk stemning og flere badestrande, der er børnevenlige og fulde af opdagelser med snorkling. Ferskvandssøen var for lille til badning pga. en særlig tør vinter og sommer, men der var intet afsagn pga de gode strande. I bjergene bag byen, er der autentiske småbyer der byder på flodbadning og gode restauranter. Ferielejlighederne er med andre ord en perfekt base for en familievenlig oplevelsesferie eller måske bare at sidde på teressen og nyde roen og freden. Ikke at forglemme, så er der meget rent i lejligheden. Nino kom jævnligt med frugt, grønt, hjemmelavet marmelade, oliven samt vin og spurgte til vores velbefindende. Nino var meget behjælpelig med forslag til mangeartede oplevelser i lokalområdet og var årsag til at vi fik en rigtig god oplevelse og ferie i Ligurien.

Læs mere

Dejlig lejlighed/udsigt

Ninos venlighed kan slet ikke beskrives. Vi blev så godt taget imod. Overraskede med lækkerier fra egen produktion. Der var dog kun 1 badeværelse i lejligheden så vi kan ikke give 5 stjerner. Der var store niveau forskelle i byen, så vær varsom hvis bilen er sænket. Bestemt et sted vi gerne vil besøge igen. Fam. Jensen

Læs mere

Det bedste af Ligurien

Pompeiana har alt hvad man behøver; en marcelleria, en Panettiere. Køb pølser, kød, ost og brød. Nino henter grill frem, sine egne vine, frugt, grøntsager og fignemarmelade. Snak om lokalt produceret, bedre kvalitet får du ikke. Så er der selvfølgelig også en trattoria og bar selvfølgelig... Pompeiana er en klassisk gammel liguriske landsby, der ligger perfekte få kilometer fra havet - perfekt combo.
Fin atmosfære skabt af den antikke arkitektur i Pompeiana.
Gennem herlige Nino får du alle de tips, du har brug for og lidt til til udflugter, restauranter i området. Men dog på italiensk ...

Læs mere

Fremragende

Vi var heldige og var de eneste som lejede hos Nino (husejeren) i en 14 dages periode i maj og det godt da der godt kan være lidt lydt mellem lejlighederne. Lejlighederne er enkle og enkelt indrettet, men køkkenet er godt udstyret.

Det var et meget afslappende sted at være da det ligger lidt væk og kan være stille og roligt. Selv om der er kort afstand til stranden (badning, cykel, butikker m.m.) er der få turister i Pompeiana.

I området er der flere muligheder for gåture, men det er bedst at tage bilen, kort afstand til det meste.
Nino er en aktiv mand og behjælpelig med turforslag (han kan tysk og fransk, men gør sig forståelig på en blanding af italiensk og engelsk) Han vartede os op med frugt og grønt fra egen have (salat, avocado, moreller, citron, saltede oliven og olivenolie) samt friske æg og hjemmelavet syltetøj

Læs mere
 
search map