Anmeldelser af Agriturismo Cocodà

 
Agriturismo Cocodà er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Cocodà er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ligurien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Cocodà

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Cocodà som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Cocodà. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ragnhild og familien fra Gentofte boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 30. til d. 31. juli 2010.

Vi har været meget glade for opholdet i Pieve Zignago. Området er meget naturskønt og fredeligt; nærmest øde, hvorfor vi var meget glade for, at vi kom i dagslys, som anbefalet af jer.

Agriturismo levede fuldt op til vores forventninger; dog var swimmingpoolen lidt lille - vi håber, at værtsparrets planer om at udbygge poolområdet med jacuzzi og lign. bliver en realitet.

Der var en utrolig ro på stedet, hvilket var meget charmerende, da vi kom fra det hektiske Sydfrankrig. Værtsparret var meget imødekommende, og børnene var meget velkomne. Parrets to hunde vakte stor lykke hos børnene. Maden var god og rigelig, så alt i alt kunne vi bestemt godt forestille os at komme igen og bruge stedet som base for udforskning af Cinque Terre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ole fra boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 15. til d. 16. juli 2010.

Vi har lejet gennem jer flere gange før, og jeg er oprigtigt imponerede over, hvor professionelle I er! Navnlig den mail vi fik, kort før vi skulle rejse var meget imponerende; sådan en mail mener jeg ikke, at I har sendt tidligere. Vi fik alle de oplysninger, vi havde brug for, og det var bare super professionelt.

Med hensyn til Pieve Zignago, så er stedet helt unikt. Det ligger fantastisk fredfuldt, og vi fik set et område, vi ellers aldrig ville have fået oplevet. Bygning og værelser er i en klasse, der er helt for sig selv. Ejerne er utroligt søde og gæstfrie. Den eneste lille skuffelse vi oplevede var maden, der var helt i orden, men bestemt ikke noget specielt – den mindede lidt om mad, vi selv kunne have lavet (lidt kold pizza og tærte til forret, lasagne, en art Vitello tonnato og endelig choladekage med flødeskum). Morgenmaden var også mildt sagt kedelig med tørt brød og meget få forskellige ting. Havde maden svaret til stedet, havde det været til 5 stjerner ud af 5 – nu vil vi nok lande på 3½.
Det står godt nok i materialet, at nedkørslen på 650 meter er meget stejl. Det kan man roligt sige! Det er en meget smal og meget stejl grusvej med flere meget skarpe sving. Det vil være helt umuligt for 2 biler at passere hinanden, så vi frygtede alle at møde en anden bil på vejen, hvilket heldigvis ikke skete. Som sagt står det i jeres materiale (hvilket er super flot), men at det var så stejlt som der rent faktisk var, kom alligevel nok lidt bag på os. Vi kørte i en relativt stor udlejningsbil (en 7-personers Fiat Ulysses) med en ret svag motor, hvilket nok gjorde det noget værre for os end så mange andre, men vi talte med flere andre danskere, der boede på stedet, og alle talte om bakken.
PS: Inden vi overnattede på Pieve Zignago besøgte vi i øvrigt nogle italienske venner, der hvert år lejer et hus på øen Giglio. Der skal godt nok sejles til øen, men det tager kun knapt 1 time, og havnen Porto San Stefano ligger kun 170 KM fra Roms lufthavn. Jeg mener ikke, at I har noget på Giglio, men det er nu 5. gang, vi besøger øen, og der er virkelig fantastisk. Det var måske noget I skulle overveje?


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Kirsten og rejsefællen fra København S boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 7. til d. 10. juli 2010.

Cocodà er et fantastisk landsted, som ligger langt ud på landet med skøn udsigt over bjergene, hvor man kan ligge på terassen og nyde udsigten og roen, som kun forstyrres af hyggeligt klokkespil fra den nærsmeste landsby. Cocodà er et flot istandsat sted, hvor der pænt og rent både i fællesområder og på værelserne. Værelserne er store og moderne indrettet.
Stedet er perfekt til utilmativ afslapning, hvor tersassen og poolområdet er helt perfekt til dette. Det er skønt med halvpension, hvor man 2 minutter fra værelset kan sætte sig til bords og nyde rigtig god italiensk landmad og vin.
Det er også rigtig fint at gå ture i området, både til de små landsbyer og i naturen.
Der er ca. 5 km til nærmeste købmand.
Stedet kan klart anbefales, hvis man ønsker ro og afslapning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne Mette og rejsefællerne fra Hjortshøj boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 24. til d. 26. juli 2010.

Det var et meget afsidesliggende men også meget skønt sted at bo. Gode værelser og toiletforhold. Svimmingpoolen er ikke ret stor, men opfylder behovet for at kunne blive nedkølet på en varm dag. Vi tog til Levanto en søndag. En køretur på 40 minutter. Det vil vi fraråde andre. I weekenden er det stort set umuligt at få parkeringsplads og strandene med liggestole er også udsolgte. På en hverdag er det ifølge værtsparret Paolo og Daniela meget anderledes. Disse mennesker var utrolig søde og hjælpsomme og de serverer dejlig mad om aftenen, som vi bestemt kan anbefale.
PS: At nedkørslen er stejl er ikke nogen overdrivelse :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Birgitte og familie fra Værløse boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 13. til d. 17. juli 2010.

Fuld tilfredshed herfra med begge stederne. Specielt CoCoDa var helt fantastisk, når man som os sætter pris på fred og ro og en smuk udsigt. Et virkelig dejligt sted - meget smukt istandsat og et sødt værtspar. Men anbefal altid halv-pension. Dels fordi, man får dejlig mad på stedet - men specielt fordi, det jo ikke lige er en vej man har lyst til at kaste sig ud på om aftenen (dvs. i mørke....) - og så er der jo også relativt langt til nærmeste spisesteder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Carsten og Lone fra Vedbæk boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 30. maj til d. 2. juni 2010.

Her boede vi på Agriturismo Cocodà hos Paolo og Daniella. 2 meget søde imødekommende yngre mennesker, som vi fik lejlighed til at tale en del med, da vi var alene et par aftener. Maden var også her utrolig dejlig og rigelig. Vi blev mere end mætte hver aften.
Værelserne er nyindrettede i japansk stil og med et dejligt badeværelse også i japansk stil. Cocodá ligger i et flot bjerglandskab, hvor aftenstilheden kun brydes af lyden fra kirkeklokker og fårenes bjælder. Cocodá ligger i udflugtsafstand til Cinque Terre, og de pittoreske liguriske bjergbyer i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jesper og Connie fra Ølstykke boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 25. til d. 29. juli 2009.

Azienda Agricola e Agriturismo Cocodà er beliggende på vestkysten, ved Levanto, ikke langt fra Cinque Terrre området (de fem byer). Det er værd at bemærke at Cocodà ikke ligger ved kysten, men i bjergområdet, ca. ¾ times kørsel fra Levanto. Til gengæld er her totalt fred og ro og en fantastisk udsigt.

Da vi nærmede os stedet blev vi dog lidt betænkelige. Tilkørselsvejen må siges at være i ringe stand, og en sænket undervogn har ingen chancer. Vi listede os frem, på den nærmest ufremkommelige vej, med håb om ikke at møde modkørende…..og pludselig lå Cocodà der.

Stedet ejes og drives af Daniela og Paolo, som har fundet og istandsat deres italienske drøm..

Vi blev budt velkommen af Daniela, som på italiensk undskyldte, at værelset endnu ikke var klart. Ventetiden blev fordrevet med et par dejlig kopper cappucino og med en pragtfuld udsigt ud over dalen.

Vi er stadig helt overvældet over oplevelsen. Cocodà ligger ”in the middle of nowhere” og det er derfor en god idé at tilkøbe halvpension, hvilket vi dog ikke havde gjort. Vi fik dog efterfølgende lavet en aftale med Daniela og Paolo. Der hersker en fred og ro, samt en intim stemning, med et touch af det familiære. Stedet er forholdsvis nyåbnet og prisniveauet må siges at være mere end rimeligt. Vi gik absolut ikke sultne eller tørstige fra bords. Der blev hver aften serveret 5 til 7 retter fra det italienske køkken og dertil blev serveret vin ad libitum.

Stedet er et godt udgangspunkt for heldagstur til Cinque Terre området, uanset om man vælger at besigtige området af kystvejen eller at vandre på de anlagte stier på klippesiden – eller begge dele.

En oplevelse vi ikke ville have været foruden og vi kan derfor kun varmt anbefale et besøg hos Daniela og Paolo i deres hyggelige omgivelser.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og familie fra Kastrup boede på Agriturismo Cocodà i Pieve Zignago fra d. 29. juli til d. 1. august 2009.

Det har været en dejlig tur, som varmt kan anbefales. Cocodá ligger helt fantastisk, skøn udsigt og væk fra larm og skidt fra byen. Der er lidt langt til stranden, men det var vi forberedte på, og var for os ikke noget problem. Stedet i sig selv er dejligt. Skønt værelse med dejligt badeværelse, og god mulighed for at sidde ude på terassen, hvor man rigtig kan nyde udsigten. Paolo og Daniela er nogle rigtig søde mennesker, og Paolo taler fint engelsk. Daniela taler kun italiensk. Eneste lille punkt er at vores anbefaling vil være at skrive i beskrivelsen af stedet at poolen ikke er større end en jacuzzi. Den ser meget stor og flot ud på billederne, men den skuffede vores søn fælt. Paolo sagde godt nok at de skulle have en større, men indtil da, kan man redde mangen skuffelse ved at fortælle det:)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map