Agriturismo i Pieve Zignago i Cinque Terre

Agriturismo Cocodà

 
Agriturismo Cocodà er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Cocodà er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ligurien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Søg ind i Liguriens indland, hvor turistmasserne ikke sætter deres fod. Her finder du ægthed og gæstfrihed i lange baner, og Agriturismo Cocodà er et godt eksempel: skønne nymoderniserede værelser i lige så skønne landlige omgivelser (400 m.o.h.) med swimmingpool og grøn landskabsudsigt.

Daniela og Paolo står klar til at tage imod og sætter en ære i at drive deres bæredygtige og selvforsynende agriturismo (20 hektar jord med skov, vinmarker, olivenlunde og køkkenhaver) med solceller og andre miljøvenlige tiltag. Familiens to store familiehunde, der er gode som dagen er lang, kan spottes omkringstrejfende på stedet.

Læs mere om Agriturismo Cocodà

Magen til agriturismo i Ligurien skal man lede længe efter. Maden er i top, værtsskabet er i top, indretningen er i top og de grønklædte bjergskråninger er i høj grad i top. Her bor man langt fra støjende elementer midt i alt det grønne. Swimmingpoolen (fritstående og ikke særlig stor) er prikken over i'et og fuldender opholdet. Hvad mere kan man ønske sig? Man kan også benytte fællesterrassen eller tv-stuen - hvor der også er wi-fi - til en tilbagelænet stund. Ønsker man at tilbringe en dag ved vandet, ligger Levanto og Monterossos sandstrande blot. ca. 30 km væk, hvilket tager ca. 45-50 minutter i bil. Vejen til agriturismoen er ikke asfalteret og meget stejl og derfor ikke egnet til sportsvogne og andre lave køretøjer.

Halvpension: Hos Daniela og Paolo spiser man godt. I køkkenet finder man enten Daniela eller en kyndig lokal kok med stort kendskab til de lokale traditioner og egnsretter. Ud over fire veltilberedte retter er der også inkluderet vand, vin og bitter efter måltidet i halvpensionen. Selv morgenmaden er en seværdighed i sig selv med bredt udvalg af hjemmelavede marmelader, kager og hvad der ellers hører sig til. Ønsker man at afprøve andre spisesteder i området står værtsparret til rådighed med gode råd og vejledning. Nærmeste restaurant ligger ca. 2 km herfra i Sasseta. Der kan arrangeres frokost/aftensmad fra dag til dag, som aftales med værtinden Daniela ved ankomst. Der vil desuden stå et køleskab til gæsternes rådighed i et fællesrum.

Dobbeltværelse med fransk balkon
- Agriturismo'ens seks værelser er samlet i samme bygning, hvor de to øverste har fransk balkon. Begge værelser er meget rummelige og indrettet med en blanding af antikke lokale og moderne indonesiske møbler. Disse værelser har mulighed for en ekstra opredning til børn. Badeværelset er udstyret med designelementer og har toilet, hårtørrer og bruser. Der er ikke tv på værelserne (bevidst valg) men wi-fi (mod tillæg).
Dobbeltværelse med terrasse
- Under de to værelser med fransk balkon ligger to værelser i stueplan med hver sin møblerede terrasse med landskabsudsigt (kæmpe terrasse opdelt i to). Disse værelser har en ekstra seng og mulighed for en fjerde soveplads på en puf. Nedenunder (svarer til stueplan på bygningens modsatte side) ligger to værelser, hvor det ene har privat møbleret udeplads med småsten og det andet egen privat møbleret terrasse (begge med landskabsudsigt). Alle værelser er meget rummelige og indrettet med en blanding af antikke lokale og moderne indonesiske møbler. Badeværelset er udstyret med designelementer og har toilet, hårtørrer og bruser. Der er ikke tv på værelserne (bevidst valg) men wi-fi (mod tillæg).

Skjul teksten
 
 
search map