Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Sant'Anna

 
Residence Sant'Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sant'Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Sant'Anna ligger 600 meter fra badebyen Pietra Ligure med udsigt over byen, de omkringliggende bakker og vandet. I Pietra Ligure findes nærmeste indkøbsmuligheder, butikker og restauranter.

På stedet er der reception, opholdsstue med bar og satellit-tv, kiosk, legerum, vaskerum og elevator samt stor terrasse, grillområde, bordtennis, legeplads og svømmebassin (18 x 8 m) med børneafdeling (5 x 6 meter og 1 meter dybt). Residence Sant’Annas gæster kan desuden benytte stedets parkeringsplads eller garage (mod betaling).

Læs mere om Residence Sant'Anna

Lejlighederne renoveres løbende og er enkelt indrettede. De er alle udstyrede med telefon, satellit-tv, pengeskab og balkon med to stole og bord og ikke mindst udsigt til vandet.

Lejlighederne på Residence Sant'Anna

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser - type BX3

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af soveværelse med dobbeltseng eller dobbelt sovesofa og enkeltseng, køkken/alrum og badeværelse/toilet. På forespørgsel er der mulighed for en ekstra opredning, som kan sættes enten i soveværelset eller i spisekøkken.

Toværelseslejlighed med 5 sengepladser - type B5

Lejlighederne er ca. 35 m² og består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng eller køjeseng, opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne samt badeværelse / toilet.

Skjul teksten
 
 
search map