Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Sant'Anna

 
Residence Sant'Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sant'Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Sant'Anna ligger 600 meter fra badebyen Pietra Ligure med udsigt over byen, de omkringliggende bakker og vandet. I Pietra Ligure findes nærmeste indkøbsmuligheder, butikker og restauranter.

På stedet er der reception, opholdsstue med bar og satellit-tv, kiosk, legerum, vaskerum og elevator samt stor terrasse, grillområde, bordtennis, legeplads og svømmebassin (18 x 8 m) med børneafdeling (5 x 6 meter og 1 meter dybt). Residence Sant’Annas gæster kan desuden benytte stedets parkeringsplads eller garage (mod betaling).

Læs mere om Residence Sant'Anna

Lejlighederne renoveres løbende og er enkelt indrettede. De er alle udstyrede med telefon, satellit-tv, pengeskab og balkon med to stole og bord og ikke mindst udsigt til vandet.

Lejlighederne på Residence Sant'Anna

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser - type BX3

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af soveværelse med dobbeltseng eller dobbelt sovesofa og enkeltseng, køkken/alrum og badeværelse/toilet. På forespørgsel er der mulighed for en ekstra opredning, som kan sættes enten i soveværelset eller i spisekøkken.

Toværelseslejlighed med 5 sengepladser - type B5

Lejlighederne er ca. 35 m² og består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng eller køjeseng, opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne samt badeværelse / toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Sant'Anna

Læs personlige anmeldelser af Residence Sant'Anna som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Sant'Anna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Sant'Anna

Super dejligt ferieområde.

Pietra Ligure er en perle at besøge.
Byen og området er skøn og meget lokalt.

Læs mere

Perfekt!

For os - en familie på 5 med 3 børn i alderen 10-12 og 15, var Sant´Anna et perfekt sted at være! Ofte er billederne af stedet måske bedre end virkeligheden, men her var det nærmest omvendt. Fantastisk udsigt, skøn pool, plads til alle skønt det var højsæson og opsyn af poolen i løbet af dagen.

På under 5 min. står du nede på det hyggeligste torv i byen, og ude på den anden side af porten ligger en hyggelig lille strand til Middelhavet. Så efter en morgendukkert, kan du tage frisk brød med hjem fra byen, blive ved stranden eller tilbringe dagen på "bjerget" og nyde den skønne udsigt.

Indretningen i lejligheden er ikke hverken prangende eller moderne, men der er alt, hvad man skal bruge og det fungerer, som det skal.

Jeg vender rigtig gerne tilbage!

Læs mere

Bedømmelse af Residence Sant'Anna

Læs mere

Klaus og familie fra Vordingborg boede på Residence Sant'Anna i Pietra Ligure fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vi har nu haft den fornøjelse, af rejse med jer igennem rigtig mange år. Dette har vi selvfølgelig gjort, fordi vi altid har været
særdeles tilfredse og vores sidste tur til Pietra Ligure var ingen undtagelse. Residencet Sant `Anna hvor vi boede, var yderst
tilfredsstillende. Lejligheden havde de fasiliteter man havde behov for og en altan med udsigt, ud over middelhavet, Den blev
virkeligt brugt flittigt, både når morgenmaden og andre måltider blev indtaget. Pool området var noget af det flotteste, jeg til dato
har oplevet. Poolen var indrettet på en sådanne måde, af der både var en børne afdeling med massage bassin og så et bassin
for voksende. Selve beliggenheden af pool området, var sådan udformet, af når man lå i sin strandstol, havde man udsigt over byen
og middelhavet på en gang. Parkerings kælderen var indrettet på en sådanne måde, af man havde en elevator, der kørte lige op
til den etage man boede på og der var vogne til af køre en indkøb op med, så man ikke skulle slæbe sig halvt ihjel. Personalet var meget høffelige og behjælpelige.
Vi kan kun sige ? alt i alt en behagelig og rigtig rigtig god oplevelse og vi skal helt sikkert tilbage til næste år.

Læs mere

Jan og familie fra Odense M boede på Residence Sant'Anna i Pietra Ligure fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Turen til Pietra Ligure var god. Hotellet ligger få minutters gang til byen, stranden og mindre butikker. Udsigten var også rigtig fin og personalet var meget flinke og hjælpsomme. Poolen var god og der blev værnet rigtig godt om hygienen fre hotellets side.
Lejligheden var dog slidt og køleskabet meget lille, desuden havde vi en lille altan(ca. 1 m2), andre lejligheders altaner var større, men alt i alt et godt ophold.

Læs mere

UIlla og Agnete fra Danmark boede på Residence Sant'Anna i Pietra Ligure fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Har tidligere været et par gange på Santa Anna i Pietra Ligure og haft en fin balkon. Stort var chokket derfor da vi fik en lejlighed med en tændstikæske til balkon ? Der stod godtnok også i in-italias omtale: ”der er plads til et bord og to stole”….det var der også….problemet opstod først, hvis man forsøgte at sidde i stolene og helt umuligt var det, at sidde der og spise. Det gjorde at andre småirritationsmomenter (varme i gulvet i soveværelset, opkrævning for brug af vaskemaskine, ødelagt sæbeskål, der fandt ned hver gang man badede osv.) fik betydning, hvad det nok ellers ikke ville have haft.
Ellers en Ok fin lejlighed og en dejlig by med lidt flere forretninger. Fin offentlig strand.
Bedste restaurant: ”El Pipito” (L. Mare Don G Bado 55, Pietra Ligure) fin beliggenhed ved vandet – prøv deres mixed grill. Bedste bar: vores hemmelighed, men den dårligste er ”Il bar centrale”, hvor vi fik de mest sjaskede drinks ever.
Gode råd: Markedet i Pietra Finale om torsdagen er stort og sjovt. Benyt supermarkedet langs floden, det mest velassorterede. Tag til Apricale, men IKKE over Perinaldo ! vejen derfra til Apricale er 10 km. med kun et spor, intet autoværn og MEGET langt ned. Heldigvis mødte vi ingen, så ved jeg ikke hvad vi skulle ha’ gjort ! Tag i stedet vejen over Dolceaqua, der er fin.
Som altid super betjening fra In-Italia, men overvej lige hvilke lejligheder (med hvilke balkoner) i får i Santa Anna.

Læs mere
 
search map