Anmeldelser af Residence Riviera
Hop i poolen
 
Residence Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et skuffende ophold

Jeg har været i Italien i mere end 30 år og har aldrig været så skuffet - indtil nu. For det første er det væsentlige afvigelser i de oplysninger, der er indsendt på siden af In-Italia, men også afvigende informationer på hotellets egen hjemmeside. Det fremgår af In-Italia, at man kan bestille morgenmad til et "beskedent supplement og nyde en lækker buffet". Det kan være, at 7 euro pp pr. dag er beskeden, men buffeten var langt fra dejlig. I praksis er dette kun en standard italiensk "colazione" eller gratis morgenmad, der ellers ville have været inkluderet i den daglige pris. Desuden blev det ikke oplyst, at hele boligen er lukket under pomeriggio / "siestra" fra 13.30 - 15.30, hvilket betyder, at også poolen ikke kan benyttes i denne periode. Hotellet har i princippet en dejlig bar / reception, men der bliver betjent i meget begrænset tid, så beboerne ikke kan bruge baren. Receptionens modtagelse lukker ved 18 tiden, hvilket normalt er der, man ønsker at blive afkølet efter solbadning og svømning. Det ville have været rart at slappe af enten i siddeområderne udenfor eller i den afkølende bar / modtagelsesområde. Det fremgår også af In-Italia, at man frit kan bruge volleyball banen og nyde andre aktiviteter. Ingen af delene er på stedet. På hotellets egen hjemmeside kan du læse, at de har en aftale med et nærtliggende hotel (4 Stagioni) for at spille tennis. Efter jeg spurgte om dette kunne lade sig gøre, mødte jeg kun et omhyggeligt ansigt i receptionen. De havde aldrig hørt om dette. Heldigvis var der en sød medarbejder (ham, der styrer morgenmaden) og han kunne fortælle mig, at der var et offentligt bane i byen, som man kunne leje samt udstyr. Det bringer mig til mit næste punkt; personale service. Det er første gang jeg har oplevet at blive opfattet som et problem som boende/rejsende til stedet. Allerede før ankomst blev det problematisk, at vi ankom sent, selv om det løs ganske godt. Der er ingen service til dit ophold - kun rengøring efter udtjekning er afsluttet. Selv et enkelt spørgsmål, som at ændre nogle håndklæder eller sengetøj var problematisk, og jeg blev informeret om, at dette ville medfører yderligere gebyrer. Der var heller ingen oplysninger om, hvordan man kunne slippe af med skrald fra lejligheden den uge. Vi, der boede der, gik alle sammen med poser og ledte efter den næste skraldespand.... Min klare overvejelse er, at In-Italia måske ikke har besøgt webstedet og dermed ender med usandhed, ikke bare upræcise eller uopdaterede oplysninger om stedet. Dette er uacceptabelt efter min mening. Samtidig anbefaler jeg, at In-Italia sletter stedet fra sin liste over boliger. Stjernevurderingen fra In-Italia adskiller sig væsentligt fra kommunens egne. Kommunes er mere præcise og passende med den faktiske kvalitet af stedet, end hvad In-Italia giver af indtryk. Dette sted er IKKE den pris, der kræves for en uges ophold. Ganske vist er de renoverede lejligheder fine, men det ændre ikke på vores overordnet indtryk.

Pietra Ligure som feriedestination

Hyggelig by, men mindre typisk nord-italiensk end det jeg er vant til fra tidligere ture. Det gamle bytorv er meget flot. Som almindelige kystbyer i Italien, er der meget fisk på menuen, men der er også godt udvalg af pizza og et par kødretter. Prisniveauet er forholdsvis lavt, og du kan nyde et godt måltid til tre voksne op til 40 euro, med drikkevarer. Den billigste pizza koster 4 euro på de fleste steder. Kød og fisk retter er omkring 12-18 euro. Man kan fint drikke husets vin, hvor en halv liter (mezzo litro) koster 5 euro.

Residence Riviera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Riviera
Lejlighed (superior) m. 1 soveværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Residence Riviera
 
search map