Anmeldelser af Residence Riviera
Hop i poolen
 
Residence Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Levede ikke op til forventningerne......

Et ældre og slidt lejlighedskompleks, som efter vores opfattelse ikke har tilnærmelsesvis samme standard som andre af In-Italias tilbud med 3,5 stjerne.
Balkonen til lejligheden (4+1 pers.) er så lille at man dårligt kan sidde fire på den - og der var iøvrigt kun tre stole til det lille havebord.
Lejligheden er placeret med balkonen direkte ud til en byggeplads med aktivitet fra 7 morgen til 19 aften - så havde man nok fundet et andet sted hvis man havde haft den oplysning inden man bookede.
Den ene gang vi havde brug for receptionen var den ikke bemandet - selvom det var i receptionens åbningstid.
Alle aftener var der problemer med vandet i bruseren - enten var der ingen vand eller også var der ingen varm vand....
Vi var ikke stødt på oplysningen om at poolen på stedet er over 2 meter dyb - overalt. Havde vi været klar over det havde vi helt sikkert fravalgt stedet på forhånd. Der er i øvrigt alt for få stole og liggestole ved poolen.
Parkeringspladsen - som man betaler ekstra for at holde på - er samtidig stedets "affaldsområde", så bilen holder mellem en masse overfyldte affaldscontainere...
Måske bare en masse ubetydelige ting, men summen af forholdene gjorde alligevel at vi tog skuffede fra stedet.
In-Italias service, korrespondance og beskrivelse af feriestederne generelt er ellers i absolut topklasse og de fleste af forholdene kan ikke lastes In-Italia, men nogle af tingene synes vi burde være oplyst på forhånd - og stedets klassificering til 3,5 stjerne burde overvejes.....

Pietra Ligure som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Henrik. Tak for din tilbagemelding. Jeg er ked af at høre, at Residence Riviera ikke levede op til jeres forventninger. Jeg har selv besøgt stedet flere gange - og vi har primært givet bedømmelsen ud fra lejlighedernes høje standard og den gode beliggenhed i gåafstand fra både strand og bycentrum. Selv receptioner som er bemandede kan godt have øjeblikke i løbet af dagen, hvor personalet har andre opgaver. Jeg håber, at problemet med vandet blev hurtigt løst. En lille balkon eller en dyb pool er ikke noget som trækker ned i vores bedømmelse. Det er tværtimod mange individuelt, hvad folk sætter pris på. Dine betragtninger tages til efterretning. De bedste hilsner Allan, In-Italia

Residence Riviera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Riviera
Lejlighed (superior) m. 1 soveværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Riviera
 
search map