Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Riviera

Hop i poolen Omgivet af palmer og andet grønt Tag en slapper på fællesterrassen Balkon til en af lejlighederne Pæne og moderne lejligheder
 
Residence Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Riviera ligger i udkanten af Pietra Ligure i grønne omgivelser omkranset af en olivenlund. Der er god plads her på stedet: både en stor fællesterrasse, et poolanlæg med børnepool, solvogne og parasoller samt en rummelig p-plads. Derudover er der reception, elevator og morgenmadsrestaurant, hvor du mod et beskedent tillæg kan starte dagen med at gå ombord i dagens første måltid, der serveres som buffet. Der er desuden lavet et aktivitetsområde med legeplads, volleyball, badminton og andre aktiviteter.

Du kan lade bilen stå under hele ferien

Med blot 1½ km til den gamle bydel i Pietra Ligure og ca. 400 m til stranden, så kommer du let omkring under ferien - og hele familien kan blive underholdt, uanset hvilke ønsker de måtte have.

Residence Riviera har en rabataftale med en lido - men I kan også vælge at bade fra den offentlige strand (der er gratis). Der er tilmed også en hundestrand i området, hvis menneskets bedste ven er taget med på ferie. Det er også nede langs med strandpromenaden, at I finder den nærmeste restaurant, ca. 400 m væk.

Du kan også leje cykler på Residence Riviera. De har fem til rådighed, som ikke kan forudbestilles - men benyttes efter først-til-mølle-princippet. For småærinder og småture kan de benyttes ganske gratis, mens du betaler et lille supplement for en heldagsleje.

Om sommeren bliver der slået et omrejsende tivoli op ved Residence Riviera, til manges glæde. Vi vil dog gøre opmærksom på at kan opleves som støjende.

Læs mere om Residence Riviera

Komfortable lejligheder

Du kan vælge mellem to størrelser alt afhængigt af hvor meget plads du vil have. Lejligheder er alle udrustet med airconditon og Wi-Fi samt balkon

Læs om lejlighederne på Residence Riviera

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Riviera

Læs personlige anmeldelser af Residence Riviera som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Riviera. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Riviera

Skøn ferie ved den italienske riviera

Vi havde en skøn ferie i en stor lejlighed 5 mennesker. Lejligheden have to gode store værelser med te-køkkener( gode nok til madlavning hjemme med gasblus) , to badeværelser og en sovesofa til to i stuen/opholdsrummet.
Har nydt opholdet på Residence Riviera, hvor alt var tilfredstillende med fin service og engelsktalende personale. Lejligheden lå godt med udsigt op mod bjergene eller ned mod byen. Vi boede mellem to byer Borgio Verezzi og Pietra Ligure. Kan kun anbefale stedet :-)

Læs mere

Bedømmelse af Residence Riviera

Læs mere

Bedømmelse af Residence Riviera

Læs mere

Bedømmelse af Residence Riviera

Læs mere

Spartansk men god beliggenhed

Lejligheden vi havde lå med altan mod øst og haven, hvilket var et plus. Der er gode senge og velfungerende bad. Køkkenet var dog meget spartansk, køkkenhane utæt og komfuret med et defekt gasblus og manglende sikkerhed. Poolområdet ligger lidt afsides, men er roligt og med dejlige træer, der kan give skygge. Poolen har en god størrelse, så man kan svømme lidt. Der bliver ikke gjort rent eller skiftet håndklæder i løbet af ugen og man skal bede om et tørrestativ til tøj, men det kommer prompte. Der ligger Tivoli ved siden af, som spiller musik hver aften - vi synes det var hyggeligt. 2 stk. Aircondition i lejligheden var skønt. Lejlighederne er shinet op med nye gulve, maling og billige møbler, men er stadig lidt mærket af alder. Der er 1-2 km til den hyggelige gamle bydel. Før man kommer dertil er byen ucharmerende og trafikeret. Meget ‘billigt’ indtryk af strandbarerne, men dyrt nok at leje liggestole og parasoller. Når man vænner sig til ‘ulemperne’ kan man ha’ en skøn ferie her :-)

Læs mere

familieferie

Fin pool med en del liggestole. Ingen parasoller. Strand i gåafstand, dog ikke sandstrand men småsten, også i vandet.
God air condition, men meget spartansk udstyret køkken. Gaskomfur virkede ikke i vores køkken, ingen ovn/microovn.
Centrum 2,5 km væk.

Læs mere
 
search map