Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Riviera

Hop i poolen Omgivet af palmer og andet grønt Tag en slapper på fællesterrassen Balkon til en af lejlighederne Pæne og moderne lejligheder
 
Residence Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Riviera ligger i udkanten af Pietra Ligure i grønne omgivelser omkranset af en olivenlund. Der er god plads her på stedet: både en stor fællesterrasse, et poolanlæg med børnepool, solvogne og parasoller samt en rummelig p-plads. Derudover er der reception, elevator og morgenmadsrestaurant, hvor du mod et beskedent tillæg kan starte dagen med at gå ombord i dagens første måltid, der serveres som buffet. Der er desuden lavet et aktivitetsområde med legeplads, volleyball, badminton og andre aktiviteter.

Du kan lade bilen stå under hele ferien

Med blot 1½ km til den gamle bydel i Pietra Ligure og ca. 400 m til stranden, så kommer du let omkring under ferien - og hele familien kan blive underholdt, uanset hvilke ønsker de måtte have.

Residence Riviera har en rabataftale med en lido - men I kan også vælge at bade fra den offentlige strand (der er gratis). Der er tilmed også en hundestrand i området, hvis menneskets bedste ven er taget med på ferie. Det er også nede langs med strandpromenaden, at I finder den nærmeste restaurant, ca. 400 m væk.

Du kan også leje cykler på Residence Riviera. De har fem til rådighed, som ikke kan forudbestilles - men benyttes efter først-til-mølle-princippet. For småærinder og småture kan de benyttes ganske gratis, mens du betaler et lille supplement for en heldagsleje.

Om sommeren bliver der slået et omrejsende tivoli op ved Residence Riviera, til manges glæde. Vi vil dog gøre opmærksom på at kan opleves som støjende.

Læs mere om Residence Riviera

Komfortable lejligheder

Du kan vælge mellem to størrelser alt afhængigt af hvor meget plads du vil have. Lejligheder er alle udrustet med airconditon og Wi-Fi samt balkon

Læs om lejlighederne på Residence Riviera

Skjul teksten
 
 
search map