Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Riviera

Pris fra pr. pers.
Hop i poolen Omgivet af palmer og andet grønt Tag en slapper på fællesterrassen Balkon til en af lejlighederne Pæne og moderne lejligheder
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Riviera ligger i udkanten af Pietra Ligure i grønne omgivelser omkranset af en olivenlund. Der er god plads her på stedet: både en stor fællesterrasse, et poolanlæg med børnepool, solvogne og parasoller samt en rummelig p-plads. Derudover er der reception, elevator og morgenmadsrestaurant, hvor du mod et beskedent tillæg kan starte dagen med at gå ombord i dagens første måltid, der serveres som buffet. Der er desuden lavet et aktivitetsområde med legeplads, volleyball, badminton og andre aktiviteter.

Du kan lade bilen stå under hele ferien

Med blot 1½ km til den gamle bydel i Pietra Ligure og ca. 400 m til stranden, så kommer du let omkring under ferien - og hele familien kan blive underholdt, uanset hvilke ønsker de måtte have. Residence Riviera har en rabataftale med en lido - men I kan også vælge at bade fra den offentlige strand (der er gratis). Der er tilmed også en hundestrand i området, hvis menneskets bedste ven er taget med på ferie. Det er også nede langs med strandpromenaden, at I finder den nærmeste restaurant, ca. 400 m væk. Du kan også leje cykler på Residence Riviera. De har fem til rådighed, som ikke kan forudbestilles - men benyttes efter først-til-mølle-princippet. For småærinder og småture kan de benyttes ganske gratis, mens du betaler et lille supplement for en heldagsleje.

Lejlighederne på Residence Riviera

Toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng, et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (med køleskab, fryser og 4 gasblus) samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle aircondition og wi-fi. Lejlighederne har selvstændig indgang udefra - og de har alle balkon. Der er plads til en ekstra opredning til i alt 5 personer (den sidste opredning betales på stedet).

Treværelseslejlighed med 6+1 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder består af to soveværelser, et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (med køleskab, fryser og 4 gasblus) samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle aircondition og wi-fi. Lejlighederne har selvstændig indgang udefra - og de har alle balkon. Der er plads til en ekstra opredning til i alt 7 personer (den sidste opredning betales på stedet). Disse to treværelseslejligheder består in praksis af en 1-vær og en 2-vær, så man har to køkkener og to badeværelser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

Populært i Ligurien

search map