Anmeldelser af Residence Quattro Stagioni

 
Residence Quattro Stagioni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Quattro Stagioni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Quattro Stagioni

Læs personlige anmeldelser af Residence Quattro Stagioni som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Quattro Stagioni. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thomas og familie fra Middelfart boede på Residence Quattro Stagioni i Pietra Ligure fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vores tur var rigtig god. Quattro Stagioni er et dejligt sted at holde ferie. Poolen er super god og vist endda en ægte 25m pool. Fedt når man træner svømning. Rutsjebanen og vippen var et hit hos børnene selvom den del trænger til en kærlig hånd. Liggestole og parasoller var der nok af og af fin kvalitet.
Det bedste ved stedet er poolen og så en restaurant som efter vores mening er helt uden sidestykke. Både kok og tjener kunne let begå sig meget fine steder, men til vores held er de der. Maden, især pasta retterne, er uovertrufne. Vi fik kyndig vejledning af en sjov og hyggelig tjener og nåede vist næsten alle pasta og gnocchi retterne igennem. Og det hele til meget rimelige priser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Allan og Jette fra Ballerup boede på Residence Quattro Stagioni i Pietra Ligure fra d. 25. juli til d. 8. august 2009.

Vi har haft en dejlig ferie, og syntes vældig godt om stedet og omgivelserne.

Vi har dog har vi nogle input til jer:

Det ville være hensigtsmessigt hvis der i lejlighederne lå en velkomstmappe, med praktiske oplysninger, såsom hvilke dage har restaurenten på feriestedet åbent, hvor ligger det nærmeste supermarked etc.

Når man er på feriestedet i 2 uger, har man kun mulighed for at få rent sengelinned og rene håndklæder den førstkommende torsdag, dette betyder at andet sæt skal bruges i 10 dage, hvilket er i overkanten, når det er så varmt.

Den aftale som feriestedet har med én af strandene er bestemt ikke attraktiv, man kan kun leje liggestole for en hel uge og ikke for enkelte dage.

Der var generelt for få liggestole ved poolen, ikke nær nok til antallet af gæster.
Kampen om stolene hver morgen er ikke specielt tiltalende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Lene og familie fra Hjortshøj boede på Residence Quattro Stagioni i Pietra Ligure fra d. 18. til d. 25. juli 2009. Hun skrev efter ferien:

Vi må siger, at efter at have rejst med In-Italia i 2008 var vores skuffelse enorm denne gang.
Da vi ankom til stedet kl. 15.00 kunne vi ikke tjekke ind, for damen i receptionen mente at de havde mellem kl. 15.00 og kl. 19.00 til at gøre lejlighederne klar. Så vi måtte vente til 17.30. Sådan opfatter vi ikke tjek-in tidspunktet???? Og den første dag af vore lejemål var jo faktisk ved at være gået.
400 meter til dejlig sandstrand står der i beskrivelsen af stedet. Den strand må man bare ikke bruge, det tilhører alle hotellerne, fakta er, at der er 3 kvarters gang til en stenstrand. Frugtplantage i bebyggelsen står der i beskrivelsen, ja det må vi sige. En meget stor frugtplantage, der i øvrigt indeholdt en hønsegård, så vi blev vækket hver morgen da solen stod op. Det var faktisk meget træls når man er på ferie og gerne vil sove lidt længere end til 04.30.

Vi havde lejet en lejlighed til 5 personer. Lejligheden var ok, men der var kun 2 stole på terassen, det var faktisk rigtig træls når man er 4 personer. Ved svømmepolen, som vi jo brugte da vi ikke kunne komme på sandstrand, var der 32 liggestole. Taget i betragtning af, at der vare 39 lejemål, behøver vi vel ikke sige, at det var meget svært at være heldig at få en liggestol. Og da der ikke var plads omkring poolen (det var et meget LILLE område) til at ligge et håndklæde, hverken på græs eller fliser var det en meget blandet fornøjelse.

Så vi tænker os om en ekstra gang til næste år, når vi skal booke ferie.

In-Italia's kommentar

Lene og familie var på landet i et lille hus med kun 6 lejligheder i Toscana og havde så en overnatning i Trentino i 2008. Ligurien byder på andre forhold end Toscana og trentino. Pladsen er mere trangt og alt er bygget tættere på hinanden. Vi har aldrig skrevet "400 meter til dejlig sandstrand" men blot ca. 400 meter til stranden, hvilket vi bekræfter. Os bekendt er der stadig betalingsstrand ca. 400 meter fra Residence Quattro Stagioni. Feriecentre og badestrande indebærer ofte andre forhold end når man er i et mindre hus i Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Carsten og familie fra Kolind boede på Residence Quattro Stagioni i Pietra Ligure fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har været meget tilfredse med vores ophold på Quattro Stagioni.Da vi endelig fandt det og kørte op af en smal vej var der fine parkerings forhold lige op af lejligheden i et roligt område.Vi blev venligt modtaget og forklaret hvordan området så ud.Lejligheden var på 3 sal m terrasse og dermed god udsigt over byen og havet.Der var ca 15min. gang til centrum , spændende med smalle gader rigtig Italiensk ,ca 10 min. til stranden som ikke var sandstrand men med meget små sten men flot med bjergene i baggrund.Det er ikke vores opfattelse at der er ret mange danskere der men mest italenske turister.En god ting var at man kunne sidde på terrassen til meget sent da der ingen myg var, svimmingpoolen var perfekt til voers 2 drenge som var fyldt med energi,vi kan godt anbefale stedet

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lisbeth og familie fra Skårup boede på Residence Quattro Stagioni i Pietra Ligure fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Lejlighedskomplekset i Pietra Ligure er noget slidt. Der var intet charmerende over lejligheden, ej heller ikke et "overfyldt poolområde", hvor folk belejre solsengen fra tidlig morgen - selvfølgelig før de arriverer et par timer efter.

In-Italia's kommentar

Vi håber - men regner dog ikke med - ikke at blive opfattet som alt for fordomsfulde, når vi siger, at vanen med at besætte solsengene med håndklæder, før en vis herre får sko på, er typisk tysk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anne fra Nærum boede på Residence Quattro Stagioni i Pietra Ligure fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Byen og området er rigtig dejligt.
opholdsstedet var lidt under vores sædvanlige standard (Quattro Stagione), men vi var sent ude, og der var ikke meget tilbage at vælge imellem. Men det passer meget godt på de beskrivelser der er på Jeres website, der var ikke lovet for meget, så vi var lidt advaret om det, og vi kan ikke beklage os over det. Vi må bare være ude i lidt bedre tid næste gang! Til gengæld var restauranten overraskende god, og tjenerne super søde. Poolen var lidt rigeligt kloret, så man kunne godt få ondt i øjnene hvis man fik for meget vand i dem. Man kan låne (leje?) tennisudstyr på stedet, men ketcherne må være fra 1950'erne, og boldene var flade, så her ville jeg anbefale at man tager sine egne med. Vi havde glæde af at læse de rejsebeskrivelser andre havde skrevet, så vi havde fået pakket lighter, opvaskemiddel og opvaskebørste med hjemmefra. I det hele taget synes jeg Jeres website har masser af gode oplysninger, som er værd at læse inden man tager af sted, så man ikke bliver mødt af irriterende overraskelser på ferien.
Betalingsstranden, som hotellet har en aftale med, var meget fin, og perfekt til vores børn (4,8,10 år), idet der både var tilpas lavt længst inde til at den lille kunne bade, og også var dybt lidt længere ude hvor der var super godt at snorkle for de store. Masser af flotte fisk at kigge på! Vi havde også pakket snorkeludstyr med hjemmefra, så også her var vi godt forberedt (men der er også masser af steder man kan købe den slags dernede). Stranden er ikke sandstrand, men med småsten, så der er ingen grund til at pakke mange sand-ting med. Byen Pietra Ligure er rigtig hyggelig (den gamle bydel), og man kan gå derned på ca. 10-15 min.
Derudover kan vi varmt anbefale akvariet i Genova, og drypstenshulerne i Toirano. Vi brugte også en dag i Aqua-parken i Ceriale, og det var et stort hit. Masser af vandrutchebaner. Der ligger en turistinformation i den gamle bydel i Pietra Ligure, hvor de har brochurer og kort over attraktionerne i lokalområdet. Vi kørte lidt ind i landet for at se lidt af området, og der er fantastisk smukt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map