Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Quattro Stagioni

 
Residence Quattro Stagioni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Quattro Stagioni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Quattro Stagioni består af 4 bygninger, der ligger i et grønt, roligt område mellem frugt- plantager og oliventræer. Fra bygningerne er der ca. 400 meter til stranden, ca. 200 meter til indkøbsmuligheder og 600 meter til centrum.

Til Residence Quattro Stagioni hører reception med mulighed for opbevaring af værdigenstande, opholdsrum, bar, hyggelig restaurant (åben fra slutningen af maj til slutningen af september), have, legeområde, parkeringsplads og elevator (en enkelt bygning har dog ikke elevator). Til stedet er der desuden pool (åben fra d. 1/4 til udgangen af sæsonen), børnebassin, tennisbaner og cykler og fra slutningen af maj til midten af september arrangeres der aftenunderholdning to gange om ugen ved poolen. Liggestole og parasoller kan lejes ved stranden.

Læs mere om Residence Quattro Stagioni

Lejlighederne er enkelt møblerede og råder alle over telefon og satellit-TV.

Lejlighederne på Residence Quattro Stagioni

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (A3 b)

Lejlighederne er på ca. 35 m². De består af opholdsstue med to dobbelte sovesofaer og køkkenhjørne (m/køleskab og gas eller elektriske blus), badeværelse og balkon eller have.

Toværelseslejlighed på kvisten med 6 sovepladser (B6 m)

Lejlighederne er på ca. 70 m². De består af opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne (m/køleskab og gas eller elektriske blus), soveværelse med dobbeltseng og to udtrækssenge og badeværelse. Værelset på kvisten har en balkondør med vinduer, dog ingen balkon. Der er loftsvifte men ingen aircondition.

Toværelseslejlighed med 6 sovepladser (B6 b)

Lejlighederne er på ca. 55 m². De består af opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne (m/køleskab og gas eller elektriske blus), soveværelse med dobbeltseng og to udtrækssenge, badeværelse og balkon.

Skjul teksten
 
 
search map