Anmeldelser af Residence Perla Marina

 
Residence Perla Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Perla Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Perla Marina

Læs personlige anmeldelser af Residence Perla Marina som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Perla Marina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne fra Lystrup boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi blev godt modtaget og meget venligt behandlet på vores feriested. Lejligheden var ren, men vi må sige, at det var en temmelig nedslidt ferielejlighed. Vi er overhovedet ikke ude på at klage, men når I spørger, vil vi sige, at vi igennem årene har lejet en del ferielejligheder i både Italien og Frankrig i samme prisklasse. Vi er slet ikke vant til luksus, men denne var et niveau under, hvad vi ellers har oplevet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Birgitte og Henrik fra Horsens boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi blev venligt modtaget på Perla Marina, men vær opmærksom på, at I opgiver forkert vejnr. På jeres adresseangivelse. Lidt kommunikationsproblemer, da hverken vært eller værtinde taler andet end italiensk og det var således ikke muligt at få lidt lokalinformation om området.
Lejlighedskomplekset velbeliggende i.f.t. stranden. Lejligheden sparsomt møbleret, men dog rent og pænt. Strandende overvejende private og meget tætpakkede, så der er ingen naturoplevelser her. Det er der til gengæld i bjergene bagved med meget smuk natur og hyggelige landsbyer. Området ser umiddelbart ud til at være mest besøgt af ældre, italienske turister. Måske også derfor at man heller ikke på restauranter osv. taler andre sprog end italiensk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Marianne Gellert og familie fra Svendborg boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Vedr. turen til Pietra Ligure. Området er smukt og dejligt og der er gode muligheder for udflugter og oplevelser, som vi benyttede os af. Vedr. lejligheden. Vi oplevede en lejlighed i ringe standard. Skabe og skuffer hang, så det så de svært kunne bruges. Ovnen havde ingen plader, vi fik en bradepande som det eneste vi kunne lave ovnmad i til 5. personer. Der var ingen vand til et helt brusebad, vi måtte tænde og slukke konstant for at kunne blive bruset over og skylle sæbe af. Bruseren blev renset uden at det hjalp - det var simpelthen trykket på vandbeholderen, som ikke var optimalt. Vi forsøgte at gøre udlejer opmærksom på problemet, men så forstod han ikke nok engelsk!!! Vi levede således med problemet gennem 14 dage!
I beskrivelsen af lejlighedskomplekset står der, at det ligger tilbagetrukket i rolige omgivelser. Vi boede ud til vejsiden på 4. sal og led under den tunge trafikstøj natten igennem. Vi er i familien enige om, at vi gerne tager til Italien og området igen, men vil mere kritiske mht. lejlighedens beliggenhed og funktionalitet for selvom det ikke er i lejligheden ferien udspiller sig, så har dens beliggenhed og funktionalitet betydning for familiens samlede oplevelse af turen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Karin og John fra Bolderslev boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Vi havde alletiders tur. Værterne ved ferielejligheden var utrolig hjælpsomme og imødekommende. Naturen og området var flot og anderledes, end vi før har set. I det hele taget synes vi, at italienerne var meget venlige og behagelige mennesker, hvor vi end kom frem. Alt i alt en dejlig tur. Det er ikke sidste gang vi har været i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Helle og familie fra Århus N boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Det var en rigtig god tur og vi var glade for både byen og området. Hvis man skulle være der i længere tid, var der måske ikke så meget at se i området. Men vi ville også kunne afsted et par dage og ellers skulle vi bare nyde det stille og roligt, så det passede os fint. Byen var rigtig hyggelig, med gode restauranter og hyggelige strandcaféer. Og det var ikke for turist-agtigt, som vi havde frygtet. Stranden var dog ikke den bedste. Der var mange sten. Og den offentlig strand var ligesom at ligge på en grusvej. Der var dog sand, når man kom længere ud i vandet.

Residence Perla Marina var et godt sted at bo. Det er jo ikke prangende, men hvad man kan forvente. Men swimmingpoolen var jo i en klasse for sig - især størrelse mæssigt. Kanont godt til os, som godt kan lide lidt plads til at boltre os i vandet. Fedt! Lidt problemer med kommunikation, da de ikke kunne meget engelsk. Jeg kunne dog en smule italiensk, så vi fandt ud af det.
Der var et lille "sammenstød", da vi skulle hjem. Vi synes vi havde gjort lejligheden pænt rent. Dog tænkte vi ikke over, at man skulle flytte køleskab og komfur, for at gøre rent bagved og gas"dimserne" hvor gassen kommer ud skulle skilles ad osv. Ja, det gik de op og vidste os - og så mens jeg stod og gjorde dem rent, blev jeg hevet ud og der blev undskyldt - og jeg fattede ikke en meter. Den eneste der kunne engelsk, var jo selvfølgelig ikke til stede den dag, der skulle tjekkes ud. Så hvis de vil ha´ en til at gøre det så meget rent, skal der nok laves en liste på forhånd, så man ved det....

Materialet I gav os var vel ok, hvis man var til heldagsture. Men det var måske bedre at få noget lidt tættere på området. Vi kørte til en drypstenshule i nærheden, som var vældig spændende. Men selvfølgelig er det svært, når der ikke er så mange småting. Men på turistkontoret i Pietra Ligure fik vi nogle brochurer som beskrev de nærliggende byer osv.

Tips ved jeg ikke, om vi har. Men vil sige, at selvom man har regnet med at skulle meget ud at spise - så lav selv mad nogle dage og få prøvet noget fra deres gode delikatesser. Den liguriske pesto, deres hjemmelavede fyldte raviolier osv. Det er for lækkert!

Ja, jeg kan ikke rigtig begrænse mig, da jeg er vild med Italien, maden, vinen osv. så I kan selv plukke lidt ud, hvis I vil have lidt på nettet. Alt i alt en rigtig god ferieoplevelse med In-Italia og Residence Perla Marina. Vi kan klart anbefale byen Pietra Ligure som feriested.

In-Italia's kommentar

En italiensk palør og fingersprog er altid godt at have med i bagagen når man rejser i Italien ;o)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map