Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Perla Marina

 
Residence Perla Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Perla Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Perla Marina ligger i rolige omgivelser ca. 200 meter fra havet, 150 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder og ca. 600 meter fra centrum af Pietra Ligure.

På stedet er der reception med mulighed for opbevaring af værdigenstande, opholdsstue, bar, elevator, have med legeplads, bordtennis og stor pool på 25x10 meter med dybde fra 110 cm og til mere end 2 meter. Man kan mod betaling benytte parkeringsplads, vaskeri, liggestole og parasoller ved stranden samt tennis blot 400 meter væk. Det er ydermere muligt at låne cykler på stedet.

Læs mere om Residence Perla Marina

Lejlighederne er enkelt møblerede og har balkon eller terrasse, telefon og fjernsyn. Bemærk at parkeringsplads kan forespørges men ikke bekræftes og garanteres på forhånd. De vil på stedet forsøge at opfylde ønsket om parkering, men det kan desværre ikke garanteres.

Lejlighederne på Residence Perla Marina

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (B4)

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsstue med enkeltsovesofa og køkkenhjørne (m/køleskab, ovn og gasblus), badeværelse og terrasse.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (B5)

Lejlighederne er på ca. 55 m². De består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne (m/køleskab, ovn og gasblus), badeværelse og balkon.

Toværelseslejlighed med 6 sovepladser (B6)

Lejlighederne er på ca. 55 m². De består af soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne (m/køleskab, ovn og gasblus), badeværelse og balkon.

Skjul teksten
 
 
search map