Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence I Morelli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Området ved Pietra Ligure er spækket med gode sandstrande og det trækker folk til. Hvor får du ellers kombinationen af sandstrande, historiske byer og et smukt, kuperet landskab? Alligevel ligger Residence I Morelli på en stille blind vej, men du kan stadig gå ud og spise og handle uden at tage bilen. Nærmeste butikker og restauranter ligger inden for ca. 500 m. På stranden, som ligger ca. 1 km væk, har Residence I Morelli en rabataftale med en lokal lido, hvor du kan leje liggestole og parasol.

Familieferie i Ligurien

Den sympatiske ejer Giovanni Morelli har drevet stedet siden 1979 - og har skabt et feriested med eftertragtede faciliteter som pool og ferielejligheder med balkon, aircondition og wi-fi. Og med den gode beliggenhed oven i hatten, så er der lagt op til klassisk sommerferie med stranddage og udflugter i nærområdet. Af andre nyttige faciliteter finder du også bar, parkeringsplads (gratis og først-til-mølle), garage, tennisanlæg, legerum, aflukket lejeplads, elevator, cykelleje og morgenmadssal (morgenmaden serveres som buffet fra juni til september og betales dernede). Der er desuden vaskeservice på stedet. Nogle af faciliteterne er mod tillæg.

En ejendom med masser af komfort

Andre faciliteter som er værd at nævne er bar, morgenmadssal (morgenmaden serveres som buffet fra juni til septemer og afregnes lokalt), parkeringsplads (gratis, efter først-til mølle princip) og garage. Hvis behovet kommer for at skulle bevæge sig lidt kan du udfordre dine medrejsende til et parti tennis. Til børnene er der et lejerum og en indhegnet lejleplads til at boltre sig på. I kan tage på skønne vandreture og cykelture i området og hvis I ikke selv har jernhesten med kan I på forspørgsel leje en på stedet. Der er desuden et vaskerum på stedet hvilket er praktisk hvis I er på en længere tur. Nogle af faciliteterne (f.eks. tennis) er mod merbetaling som afregnes lokalt

Læs mere om Residence I Morelli

Du har balkon eller have

De 26 lejligheder er enkle men komfortable og indbydende. De har alle sammen de samme faciliteter som køkkenhjørne med microovn og alm. ovn, aircondition (mod merbetalint), Sat-Tv, Wi-Fi, sikkerhedsboks, hårtørrer samt balkon eller have. Hvis I får en lejlighed med adgang til have, så vil der være et par trin ned til haven fra lejligheden. Ferielejlighederne er velfungerende men ikke moderniserede.

Læs om lejlighederne på Residence I Morelli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map