Anmeldelser af Residence Hermitage

 
Residence Hermitage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Hermitage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Hermitage

Læs personlige anmeldelser af Residence Hermitage som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Hermitage. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gitte Sonnenborg og familie fra Værløse boede på Residence Hermitage i Pietra Ligure fra d. 30. juli til d. 10. august 2012.

Det var en dejlig tur!
Pietra Ligure og Residence Hermitage levede fuldt ud op til vores forventinger. Residence Hermitage er et meget familiært og alt var bare i orden.
Vi har kun de bedste anbefalinger!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Patricia og familie fra Næstved boede på Residence Hermitage i Pietra Ligure fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi havde en rigtig god tur, de snakkede fint engelsk der hvor vi boede og var meget hjælpsomme med information om steder i nærheden og ture vi kunne tage på, det er ikke sidste gang vi tager til Pietra Ligure.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Egon og Lone fra Vester Skerninge boede på Residence Hermitage i Pietra Ligure fra d. 17. til d. 24. september 2011.

Tak for hjemkomsthilsenen!
Allerførst vil vi gerne rose in-italia-personalet, hvor vi møder stor venlighed og hjælpsomhed, der er styr på tingene, og der bliver fulgt op på rejsebestillingen hele tiden med påmindelse om, hvad vi skal huske, således at man kan tage fuldstændig tryg afsted. Det er anden gang, vi har bestilt bolig gennem in-italia, 1. gang en bolig i Rom for 3 år siden, hvor vi var lige så tilfredse.
Vi havde bestilt lejlighed fra d. 17/9 - 24/9 2011 og vi kørte selv derned, så vi havde vores egen bil til rådighed. Vi fik en lejlighed i RESIDENCE HERMITAGE i PIETRA LIGURE, det var kun en et-værelses, men da vejret var rigtig fint, 23 -29 gr., opholdt vi os jo kun på altanen, som er meget fin med bord og stole og tørrestativ. Der er fint køkken med alt, hvad man har brug for. Vi havde dog det problem, at vi ikke kunne finde noget bestik og vi ledte overalt. Det viste sig, at der var en skuffe i spisebordet, men da det var dækket af en dug kunne vi ikke se skuffen.
Vi brugte swimmingpoolen dagligt, den kunne måske være lidt renere, men man skal være opmærksom på, at den er ret dyb, selv i den lave ende, så den er ikke for små børn, der ikke kan svømme!
Alt fungerede perfekt med lejligheden og der var meget venligt og hjælpsomt personale i receptionen.
Området er meget smukt og varieret. Vi havde naturligvis stor glæde af, at have bilen med, så vi kunne køre ture op i bjergene, og vi kørte også en smuk tur mod Savona til en lille fiskerby, NOLI, hvor Columbus sejlede ud fra. Det er en meget smuk middelalderby med velbevarede mure omkring. Der går faktisk en bus hver 1/2 time nede fra Via Aurelia og til Savona, så det kunne da være en mulighed at tage den. Byerne langs kysten er stort set bygget sammen, og i nabobyen BORGIO VEREZZI ligger en GROTTE, som bestemt også er et besøg værd. Vi gik fra vores hotel og derop, en rigtig fin tur, hvor vi også så den gamle by ved siden af grotten. Ellers er der masser at se specielt i den gamle bydel i Pietra med torvet og kirken, og det er også her turistbureauet ligger, og selvfølgelig turen langs strandpromenaden, hvor der altid er liv.
Der er masser af spisemuligheder i gå-afstand, men også mange muligheder for indkøb i specialbutikker af alle slags eller supermarkeder. Vi fandt et supermarked, BASKO, som ligger ca. 200m til venstre, når man kom ned til Viale della Repubblica, der kunne vi få alt til rimelige penge. Husk siesta fra kl.12.30 til 16.30!
Det kunne være rart, hvis man enten før afrejsen, eller evt. på hotellet dernede, kunne få en lille folder på dansk, med kort med vejnavne over byen og med forslag til seværdigheder i nærheden, og også indkøbsmuligheder. Men ellers må vi sige, at vi havde store forventninger til turen til LIGURIEN, og de er rigeligt blevet indfriet. Tak for en god tur!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og familie fra Viborg boede på Residence Hermitage i Pietra Ligure fra d. 23. juli til d. 6. august 2011.

Den korte version: Det kunne faktisk ikke være bedre!

Og den lidt længere:
Et super ophold på et supersted, lejlighederne bar præg af en vis nedslidning, men alt virkede og vigtigst, var rent.
Modtagelsen var af en af de personaler vi mødte gentagne gange, en dame af tysk herkomst der mestrede såvel tysk som engelsk til fulde.
Super hjælp til udvælgelse af mål for småture, ved uklarheder tog de simpelthen telefonen og ringede til destinationen og afklarede alt til mindste detalje
Øvrige medarbejdere var mindst ligeså hjælpsomme og flinke og snakkesalige med en herlig humoristisk sans.
Jeg tog på en cykeltur på en af lejecyklerne (som var fine), hvilket var supergodt.

mht. GPS koordinater så afleverede vi faktisk et par stykker i receptionen da Italienske turistbrochurer slet ikke mestrer at få den del med, de beskriver i stedet en rute udfra autostradaen.

Kort sagt en perfekt tur, på alle måder.

På vejen hjem gjorde vi holdt i Heidepark Soltau, hvor vi har fri entre på vores danske lego sæsonpas - dette kan også anbefales, husk dog at booke hotel direkte hos Heidepark fremfor f.eks. Hotels.com, da de tager et stygt gebyr på 50% som ikke kan refunderes trods prisgaranti!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Margit og familie boede på Residence Hermitage i Pietra Ligure fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Efter at have oplevet fed italiensk stemning i ” de fem byer” var det lidt af en omvæltning at komme til Residence Hermitage. Værtinden havde så travlt med at byde nogle af hendes venner velkomne (måske deres faste italienske gæster) og så stod vi bare og ventede på at de fik kysset hej til dem alle 7. Følte os ikke helt velkommen lige der. Vi var ikke klar over at vi havde sagt ja til en lejlighed med 19 andre italienske familier som havde deres hunde med. Vi fandt ud af det der en rigtig børnefamilie sted hvor der er børnefest om aftenen og musik ved poolen om eftermiddagen. Vi spurgte om de ville skure lidt ned og de gjorde de i ca fem minutter. Vi synes det var ret generede med musik og fest ved poolen og det var 4 aftener også midt på dagen. Vi boede på 4. sal og sov med ørepropper og kunne tydelig høre det. Hvis ikke der havde været al den musiklarm var det et okay centralt sted, men godt vi havde en bil til at køre til andre strande. Når der var helt stille kunne vi høre fuglene synge, havets brusen, kirkeklokkerne og chikaderne. Det er et udmærket sted at bruge som base og køre på ture derfra både til Genova og til Monaco. Gode muligheder for at handle dagligvarer også at finde lækkert ”take away”. Rigtig dejlig behagelig sommervejr mellem 25 og 28 grader. Samlet giver vi det to stjerner og vil ikke anbefale dette sted til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map