Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Hermitage

 
Residence Hermitage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Hermitage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Hermitage ligger blot 200 m fra havet i en lille oase uden trafikstøj i rolige omgivelser. På stranden har stedet sin egen private strand (kan benyttes mod tillæg). Den kæmpe swimmingpool er stedets omdrejningspunkt og er naturligvis møbleret med solvogne og parasoller. Pietra Ligures centrum ligger ca. 500 m væk.

Blandt Residence Hermitages mange fællesfaciliteter kan nævnes tennisbaner og legeområde til børnene. Derudover er der parkering og et stor udendørsareal til gæsternes rådighed. Indendørs finder man en stor hall med reception og bar (med lette frokostmåltider), hvor der også er wi-fi (mod tillæg). Det er tilladt at medbringe kæledyr mod tillæg - flere blandt personalet har deres søde hunde med på job, så det er bestemt et kæledyrsvenligt sted.

Læs mere om Residence Hermitage

De 60 lejligheder (uden aircondition) er fordelt i tre bygninger: Casa Nico, Casa Hermitage og Casa Tennis, som ligger ved siden af hinanden (alle med elevator). Selvom de ligger tæt på vandet, er her altså ikke havudsigt. Alle lejligheder er pænt indrettet og har balkon (størrelsen varierer).

Læs om lejlighederne på Residence Hermitage

Skjul teksten
 
 
search map