Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence dei Fiori

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence dei Fiori nyder en rolig beliggenhed ca. 900 meter fra stranden og godt en kilometer fra butikkerne og restauranterne i Pietra Ligures centrum. Fra feriecentret er der en udsigt til vandet og de omkringliggende bjerge. Et sted hvor du fint kan læne dig tilbage, og hvor du bliver taget venligt imod.

Slap af tæt på poolkanten

Residence dei Fiori har et poolområde med en pool på 15 x 7 meter og solsenge, perfekt for dig som gerne vil slappe af og tage det stille og roligt. Selv børnene har deres egen lille del, hvor de kan plaske rundt. De har også et lille legeområde med blandt andet bordtennis og andet småt og godt. Dei Fiori har en reception, og her findes en bar, have og parkeringsplads til din rådighed.

Når du føler at stranden lokker kan du begive dig i retningen at havet, som bare er 1,2 km væk. Hør med receptionen, hvis du ønsker at leje en strandplads, så hjælper de dig det med praktiske.

Læs mere om Residence dei Fiori

Hyggelig by med fint udvalg

Du bor en smule inde i landet og ned til Pietra Ligures centrum og til tovet Piazza Martiri della Libertá, er der ca 1,4 km. I Pietra Ligure finder du alt du behøver, sås om butikker, cafeer og hyggelige restauranter. Indenfor en kilometer til fods eller ca 1,4 km med bil har du et supermarked, hvor du kan købe det mest nødvendige, du har brug for. Dei Fiori tilbyder gratis hjemmelevering af frisk brød, mælk og croissanter hver morgen og til 10% rabat, hvilket kan være ekstra luksus.

Der findes parkeringspladser langs med strandpromonaden, men i højsæsonen kan det være svært at få plads. Hvis du i stedet vil lade bilen stå kan du hoppe på shufflebussen, som tilbudes visse bestemte tider og dage. Hør dig i receptionen for at få flere detaljer herom. Cykler kan lejes på steje efter tilgængelighed og mod gebyr.

Lejligheder med udeområde

Lejlighederne råder alle over telefon, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks og balkon/terrasse/overdækket terrasse med to liggestole. Få lejligheder har aircondition (mod forudbestilling og betaling af tillæg). Trods forudbestilling, kan aircondition ikke bekræftes før ankomst til boligen. Vaskeri findes mod gebyr.

En parkeringsplads kan bestilles mod betaling.

Spa, legeplads og bar er lukket i løbet af 2020

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map