Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence dei Fiori

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence dei Fiori nyder en rolig beliggenhed ca. 900 meter fra stranden og godt en kilometer fra butikkerne og restauranterne i Pietra Ligures centrum. Fra feriecentret er der en udsigt til vandet og de omkringliggende bjerge.

Feriecenter

Der er tale om et typisk feriecenter, hvor der findes stor pool (15 x 7 meter), reception, bar, have, legeplads, tagterrasse samt bordtennis og parkeringsplads til benyttelse af stedets gæster.

Lejlighederne

Lejlighederne råder alle over telefon, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks og balkon/terrasse/overdækket terrasse med to liggestole. Få lejligheder har aircondition (mod forudbestilling og betaling af tillæg). Trods forudbestilling, kan aircondition ikke bekræftes før ankomst til boligen.

Lejlighederne på Residence dei Fiori

Halvandenværelseslejlighed med 3 sovepladser - type A3 (med balkon eller loggia)

Lejlighederne er på 30 m². De består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og udtræksseng samt køkkenhjørne, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt balkon eller loggia med to liggestole.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B4

Lejlighederne er på 40-45 m². De består af soveværelse med dobbeltseng og eventuel enkeltseng, opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt balkon eller loggia med to liggestole.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5 (med balkon eller loggia)

Lejlighederne er på 40-45 m². De består af soveværelse med dobbeltseng og eventuel enkeltseng, opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt balkon eller loggia med to liggestole.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser - Type C5 (med 2 balkoner)

Lejlighederne er på 45-50 m². De består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, værelse med enkelt sovesofa og ekstra opredning, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt 2 balkoner med to liggestole

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser - Type C6 (med 2 balkoner)

Lejlighederne er på 60 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser eller badekar samt 2 balkoner med 2 liggestole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map