Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Cristal

 
Residence Cristal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Cristal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Cristal ligger kun 100 meter fra havet, 200 meter fra butikker og 500 meter fra Pietra Ligures centrum. Kun jernbanen adskiller feriecentret fra vandet og man bor således godt i forhold til at komme omkring med offentlige transportmidler. Dog kan der forekomme støjgener fra forbipasserende tog.

Feriecentret er opdelt i tre bygninger, der alle er belliggende i den fælles have, og byder blandt andet på parkeringsplads, elevator og garage mod betaling. Derudover er der svømmebassin, som har åbent fra midt maj til september. Mod betaling kan man leje cykler og blot 500 meter fra lejlighederne ligger der en tennisbane. Hvis man har brug for at vaske tøj under sit ophold, er der vaskemaskine på stedet som kan benyttes mod et tillæg.

Læs mere om Residence Cristal

Lejlighederne har alle aircondition, telefon, satellitfjernsyn, køleskab, gaskomfur med 3 kogeplader (to- og treværelseslejligheder kan ligge på kvisten, etværelseslejligheder gør det altid).

Lejlighederne på Residence Cristal

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser - type A3

etværelseslejligheder til 3 personer på ca. 24 m² består af opholdsstue med sovesofa eller køjeseng og enkeltseng, køkkenhjørne med tre gasblus og badeværelse. NB. Disse lejligheder ligger på kvisten og har derfor skrå vægge.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B4

toværelseslejligheder til 4 personer på ca. 26 m² består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med sovesofa eller køjeseng, køkkenhjørne med tre gasblus og badeværelse. De kan ligge på kvisten.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5

toværelseslejligheder til 5 personer på ca. 30 m² består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsstue med sovesofa eller køjeseng, køkkenhjørne med tre gasblus og badeværelse. De kan ligge på kvisten.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser - type C5

treværelseslejligheder til 5 personer på ca. 30 m² består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsstue med sovesofa eller køjeseng, spisekøkken med tre gasblus og badeværelse. Læg mærke til at opholdsstue og køkken ligger i forlængelse af hinanden uden dør imellem. De kan ligge på kvisten.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser - type C6

treværelseslejligheder til 6 personer på ca. 37 m² består af soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, spisekøkken med tre gasblus og badeværelse.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Residence I Morelli

Pietra Ligure, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Populært i Ligurien

search map