Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Cristal

 
Residence Cristal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Cristal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Cristal ligger kun 100 meter fra havet, 200 meter fra butikker og 500 meter fra Pietra Ligures centrum. Kun jernbanen adskiller feriecentret fra vandet og man bor således godt i forhold til at komme omkring med offentlige transportmidler. Dog kan der forekomme støjgener fra forbipasserende tog.

Feriecentret er opdelt i tre bygninger, der alle er belliggende i den fælles have, og byder blandt andet på parkeringsplads, elevator og garage mod betaling. Derudover er der svømmebassin, som har åbent fra midt maj til september. Mod betaling kan man leje cykler og blot 500 meter fra lejlighederne ligger der en tennisbane. Hvis man har brug for at vaske tøj under sit ophold, er der vaskemaskine på stedet som kan benyttes mod et tillæg.

Læs mere om Residence Cristal

Lejlighederne har alle aircondition, telefon, satellitfjernsyn, køleskab, gaskomfur med 3 kogeplader (to- og treværelseslejligheder kan ligge på kvisten, etværelseslejligheder gør det altid).

Lejlighederne på Residence Cristal

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser - type A3

etværelseslejligheder til 3 personer på ca. 24 m² består af opholdsstue med sovesofa eller køjeseng og enkeltseng, køkkenhjørne med tre gasblus og badeværelse. NB. Disse lejligheder ligger på kvisten og har derfor skrå vægge.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B4

toværelseslejligheder til 4 personer på ca. 26 m² består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med sovesofa eller køjeseng, køkkenhjørne med tre gasblus og badeværelse. De kan ligge på kvisten.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5

toværelseslejligheder til 5 personer på ca. 30 m² består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsstue med sovesofa eller køjeseng, køkkenhjørne med tre gasblus og badeværelse. De kan ligge på kvisten.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser - type C5

treværelseslejligheder til 5 personer på ca. 30 m² består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsstue med sovesofa eller køjeseng, spisekøkken med tre gasblus og badeværelse. Læg mærke til at opholdsstue og køkken ligger i forlængelse af hinanden uden dør imellem. De kan ligge på kvisten.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser - type C6

treværelseslejligheder til 6 personer på ca. 37 m² består af soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, spisekøkken med tre gasblus og badeværelse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Cristal

Læs personlige anmeldelser af Residence Cristal som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Cristal. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Cristal

Læs mere

Thorsten og familie fra Horsens boede på Residence Cristal i Pietra Ligure fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Lige som sidste år, er jeg positiv forbavset omkring denne mail fra In-italia. Det fortæller mig, at der er orden i "penalhuset" og god service fra jeres side.

Mailen giver mig også anledning til at fortælle, at vi var glade for byen og området.

Desværre kan vi ikke sige det samme omkring opholdsstedet Residence Cristal. (Det staves Cristal og ikke Crystal.)

Vi var meget skuffede over, at vi ingen parkeringsplads kunne få, når der i alle vore bekræftelser tydelig stod både på dansk og italiensk, at en sådan var bestilt.
Vi havde netop valgt bilen som transportmiddel, i det vi gerne ville en tur til Genova, Monaco samt at vi havde aftalt at spise med nogle venner i Nice.
Ved ankomsten flyttede en søster til sønnen af stedet sin bil fra en offentlig P-plads, så vi kunne holde der midlertidig. Senere viste det sig at Residence Crystal rådede over 5 stk. P-pladser og alle var udlejede.

Vi fik tilbudt at leje en garage til normal pris hvilket vi afslog. Kampen om P-pladser i Pietra Ligure var så stor, at vi på intet tidspunkt flyttede vores bil, for vi kunne på intet tidspunkt forvente overhovedet at få en plads igen. Senere tilbød stedet os en garage til nedsat pris, men prisen ville han komme med dagen efter. Vi hørte intet og opsøgte heller ikke selv stedet for en løsning.

Irritationen over P-problemerne og det at vi ikke kunne komme uden for byen, når vi havde medbragt vores bil, bevirkede at vi havde større opmærksomhed på:

- Manglende varmt vand det først døgn.
- Dryppende vandhane i stålvask - centralt placeret i lejliheden. Ejeren bemærkede i øvrigt selv den dryppende vandhane og ville få den ordnet næste dag - íntet skete - jeg tror at den drypper endnu.
- 3 glas til 4 personer.
- 3 tallerkner til 4 personer
- manglende bestik
- 2 tæpper til 4 personer

Denne mail skal ikke ses som et surt opstød - kun som en opfordring til In-italia, om måske lige at tjekke stedet, så andre ikke får samme oplevelse som vi!

Den manglende P-plads fik os selvfølgelig til at sætte ekstra fokus på de andre små problemer, men jeg tror, at andre med en mindre tålmodighed end os ville have reageret kraftigere.

Læs mere

Knud og rejsefælle fra Svendborg boede på Residence Crystal i Pietra Ligure fra d. 19. til d. 26. maj 2007.

Lejligheden var perfekt, både hvad angår faciliteter og hygiejne, og omgivelserne svarede helt til vores forventninger. Udsigten over Middelhavet var over al forventning.

Eneste minus var støjniveauet. Vi var helt forberedte på støj fra togene (Vi har tidligere boet på en lignende placering i Ceriale), men var måske ikke helt forberedte på den megen trafik på SS1, som jo ligeledes her løber parallelt med jernbanen, og som i modsætning til jernbanen har et højt støjniveau døgnet rundt.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Cristal

Læs mere

Bedømmelse af Residence Cristal

Læs mere

Bedømmelse af Residence Cristal

Læs mere
 
search map