Hotel i Pietra Ligure i Ligurien

Hotel Minerva

 
Hotel Minerva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Minerva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger blot et par minutters gang fra havet i Pietra Ligure, og du har adgang til den private strand. Toget passerer mellem hotellet og stranden, så derfor må du være forberedt på, at det vil kunne høres.

På hotellet er der reception, bar, elevator og en lille have med borde og stole. Du har også mulighed for at hygge dig ved swimmingpoolen (12 x 5 meter) som er åbent fra april til september, afhængig af vejret. Synes du at bassinet er list for småt, er du velkommen til at benytte det større bassin på Residence Quattro Stagioni, som ligger 200 meter herfra, og som også tilbyder tennisbane. Parkeringspladsen ved hotellet kan benyttes mod betaling.

Læs mere om Hotel Minerva

Hotellets restaurant er udstyret med aircondition. Morgenmaden serveres som buffet, og der er også mulighed for at spise aftensmad i restauranten.

Hotellet har i alt 94 værelser, og de har alle telefon, satellit TV og værdiboks samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map