Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Casa Santi

 
Casa Santi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Santi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Santi ligger smukt i bjergene bag Pietra Ligure med en 180 graders panoramaudsigt over havet og de nærmeste byer langs kysten. Indretningen er smagfuld, og der er en lille have med pool og jacuzzi.

Få gode råd til en god ferie

Huset har været i familien Santis eje i flere generationer, og i dag er det de to søstre Patrizia og Maura som ejer og driver stedet. I 2006 valgte de at indrette det med ialt fem lejligheder, og Casa Santi åbnede i foråret 2007 efter en gennemgribende renovering. Patrizia bor selv i stueetagen, og hun hjælper gerne med gode råd til en uforglemmelig ferie.

Læs mere om Casa Santi

Et godt udgangspunkt

Huset ligger midt i vinmarkerne i udkanten af den lille by Ranzi, og der er kun ca. 2 km til motorvejsafkørslen Pietra Ligure (og jo, bilerne kan høres), og ca. 4 km til byen af samme navn. Derfor er Casa Santi et utrolig godt udgangspunkt for de, som både ønsker fred og ro, men samtidig gerne vil kunne udnytte de spændende udflugtsmuligheder i Ligurien, uden at skulle bruge alt for lang tid på besværlig transport. I Ranzi, inden for gåafstand (maks. 1 km), finder man en købmand med frisk brød, en restaurant og et trattoria, som også laver pizzaer.

Pool med udsigt over kysten

Huset ligger for enden af en lille blind vej, og tilbyder gratis parkering (1 plads til hver lejlighed) samt en dejlig solterrasse med pool, hvorfra der er en fantastisk udsigt ned langs kysten.

Wellness-center

I wellness-centret kan kroppen søge velvære i både finsk sauna, i tyrkisk bad og i jacuzzi'et. Området er åbent fra 15:00 til 19:00 mod tillæg (enten dagspris eller ugepris) - og man får udleveret håndklæde, morgenkåbe og badetøfler.

Lejlighederne

Alle lejligheder er meget smagfuldt indrettet, og har balkon og/eller terrasse med havudsigt, aircondition, satellit TV, ADSL WI-FI, vaskemaskine, to gasblus, ovn, køle/fryseskab, strygejern, værdiboks samt bad med brus eller kar, toilet og hårtørrer. Der er lagt stor vægt på indretning, kvalitet, valg af farver og ikke mindst valg af stoffer, tekstiler samt de små detaljer der giver stedet sit helt specielle præg.

Lejlighederne på Casa Santi

Treværelseslejlighed Mimosa m. 4/6 sovepladser (2. sal)

er beliggende på 2. sal. Den indeholder køkken / opholdsstue med dobbelt sovesofa, værelse med dobbeltseng, værelse med to enkeltsenge og ovenlysvindue, bad med brus og toilet, samt balkon og stor terrasse med havudsigt.

Treværelseslejlighed Olivo med 4/6 sovepladser (1. sal)

er beliggende på 1. sal. Den indeholder køkken / opholdsstue m. dobbelt sovesofa, balkon og terrasse med havudsigt, værelse med dobbeltseng og privat bad med brus, værelse med to enkeltsenge, som kan sættes sammen til dobbeltseng samt bad med kar og toilet.

Treværelseslejlighed Rosmarino m. 4/6 sovepladser (1. sal)

er beliggende på 1. sal. Den består af stort køkken / opholdsrum med dobbelt sovesofa, værelse med dobbeltseng, værelse med to enkeltsenge, gæstetoilet samt bad med brus og toilet, balkon og terrasse med havudsigt.

Toværelseslejlighed Basilico med 2/4 sovepladser (stueetage)

er beliggende i stueetagen. Den består af køkken / opholdsrum med dobbelt sovesofa, værelse med dobbeltseng, bad med kar og toilet samt to terrasser med havudsigt.

Toværelseslejlighed Limone med 2/4 sovepladser (2. sal)

er beliggende på 2. sal. Består af køkken / opholdsstue med dobbelt sovesofa og en lille balkon med havudsigt, værelse med dobbeltseng samt bad med brus og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Santi

Læs personlige anmeldelser af Casa Santi som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Santi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Casa Santi

Fredeligt og charmerende

Super hyggelig lejlighed. Og en varm og god modtagelse da vi ankom til lejligheden. Alt var rent og velholdt, og umiddelbart har vi ikke savnet noget ved boligen. Området er super hyggeligt, lækker udsigt både fra lejlighed og pool.
Kam varmt anbefales.

Læs mere

Fantastisk lejlighed med overvældende udsigt

Vi havde 14 dage i godt vejr hvorfor vi gjorde flittig brug af den lille balkon. Fint soveværelse og køkken alrum. Poolen er bare super, da der er et godt stykke til stranden og da det ikke altid er lige let at finde p-pladser i byen.

Vi kunne nu godt have brugt et større bord på balkonen, så vi var fri for at flytte spisebordet ud. Køkkenet er ikke overvældende veludstyret, men der var lige nok til at klare sig.

Hvis det havde været dårligt vejr, tror vi nok, vi ville have savnet noget bedre at sidde i end sovesofaen, og måske et lidt større tv.

Der er gode muligheder for gåture i bjergene, og masser af udflugtsmuligheder.

Læs mere

dejligt sted

Superhyggeligt og dejligt sted. Masser af personlighed og opmærksomhed. Få lejligheder og beliggenhed over Pietra Ligure med den mest fantastiske panoramaudsigt gør at oplevelsen og opholdet var helt i top.
Vi kigger på Casa Santi en anden gang :-)

Læs mere

Dejlig Ferie

Vi havde en dejlig ferieuge hos Patricia i Liguer, Hun er en sød og meget hjælpsom dame, som gerne anbefaler nogle steder man kan opleve, et sted vi gerne kommer igen, det er dog nemmest at finde stedet hvis man har en gps. ellers kan det værelidt af en udfordring, men et dejligt sted.

Læs mere

Bella Italia

Casa Santi er en dejlig oplevelse. Fin beliggenhed og dejlig atmosfære og sød værtinde. Fin lejlighed med alt udstyr. Ideelt for folk om søger fred og afslapning for det meget hektiskeliv ved kysten.
Den helt rigtige vekselvirkning.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Santi

Dejligt sted som levede op til vores forventninger
Skøn panorama udsigt, og dejlige omgivelser.
Altanen var fin til os tre men havde vi været fire var den nok til den lille side. Den anden terasse var rigtig fin og stor men ingen sol andet om morgenen. Men dejligt når der var mange varmegrader at kunne trække sig tilbage på denne terasse.
Vi kan kun varmt anbefale dette sted og Patricia som ejer stedet og også bor der er imødekommende og hjælpsom.
Husk blot at handle det du skal bruge for der er lidt langt til dagligvarer indkøb ( vi fandt en Basko i udkanten af Pietra Ligure som havde alt vi skulle bruge og gode parkeringsforhold)
Du skal være indstillet på at kører op i bjerge med hårnøglesving for at komme til lejligheden, men absolut et fantastisk sted

Læs mere
 
search map