Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Casa Santi

 
Casa Santi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Santi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietra Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Santi ligger smukt i bjergene bag Pietra Ligure med en 180 graders panoramaudsigt over havet og de nærmeste byer langs kysten. Indretningen er smagfuld, og der er en lille have med pool og jacuzzi.

Få gode råd til en god ferie

Huset har været i familien Santis eje i flere generationer, og i dag er det de to søstre Patrizia og Maura som ejer og driver stedet. I 2006 valgte de at indrette det med ialt fem lejligheder, og Casa Santi åbnede i foråret 2007 efter en gennemgribende renovering. Patrizia bor selv i stueetagen, og hun hjælper gerne med gode råd til en uforglemmelig ferie.

Læs mere om Casa Santi

Et godt udgangspunkt

Huset ligger midt i vinmarkerne i udkanten af den lille by Ranzi, og der er kun ca. 2 km til motorvejsafkørslen Pietra Ligure (og jo, bilerne kan høres), og ca. 4 km til byen af samme navn. Derfor er Casa Santi et utrolig godt udgangspunkt for de, som både ønsker fred og ro, men samtidig gerne vil kunne udnytte de spændende udflugtsmuligheder i Ligurien, uden at skulle bruge alt for lang tid på besværlig transport. I Ranzi, inden for gåafstand (maks. 1 km), finder man en købmand med frisk brød, en restaurant og et trattoria, som også laver pizzaer.

Pool med udsigt over kysten

Huset ligger for enden af en lille blind vej, og tilbyder gratis parkering (1 plads til hver lejlighed) samt en dejlig solterrasse med pool, hvorfra der er en fantastisk udsigt ned langs kysten.

Wellness-center

I wellness-centret kan kroppen søge velvære i både finsk sauna, i tyrkisk bad og i jacuzzi'et. Området er åbent fra 15:00 til 19:00 mod tillæg (enten dagspris eller ugepris) - og man får udleveret håndklæde, morgenkåbe og badetøfler.

Lejlighederne

Alle lejligheder er meget smagfuldt indrettet, og har balkon og/eller terrasse med havudsigt, aircondition, satellit TV, ADSL WI-FI, vaskemaskine, to gasblus, ovn, køle/fryseskab, strygejern, værdiboks samt bad med brus eller kar, toilet og hårtørrer. Der er lagt stor vægt på indretning, kvalitet, valg af farver og ikke mindst valg af stoffer, tekstiler samt de små detaljer der giver stedet sit helt specielle præg.

Lejlighederne på Casa Santi

Treværelseslejlighed Mimosa m. 4/6 sovepladser (2. sal)

er beliggende på 2. sal. Den indeholder køkken / opholdsstue med dobbelt sovesofa, værelse med dobbeltseng, værelse med to enkeltsenge og ovenlysvindue, bad med brus og toilet, samt balkon og stor terrasse med havudsigt.

Treværelseslejlighed Olivo med 4/6 sovepladser (1. sal)

er beliggende på 1. sal. Den indeholder køkken / opholdsstue m. dobbelt sovesofa, balkon og terrasse med havudsigt, værelse med dobbeltseng og privat bad med brus, værelse med to enkeltsenge, som kan sættes sammen til dobbeltseng samt bad med kar og toilet.

Treværelseslejlighed Rosmarino m. 4/6 sovepladser (1. sal)

er beliggende på 1. sal. Den består af stort køkken / opholdsrum med dobbelt sovesofa, værelse med dobbeltseng, værelse med to enkeltsenge, gæstetoilet samt bad med brus og toilet, balkon og terrasse med havudsigt.

Toværelseslejlighed Basilico med 2/4 sovepladser (stueetage)

er beliggende i stueetagen. Den består af køkken / opholdsrum med dobbelt sovesofa, værelse med dobbeltseng, bad med kar og toilet samt to terrasser med havudsigt.

Toværelseslejlighed Limone med 2/4 sovepladser (2. sal)

er beliggende på 2. sal. Består af køkken / opholdsstue med dobbelt sovesofa og en lille balkon med havudsigt, værelse med dobbeltseng samt bad med brus og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map