Feriebolig i Monterosso i Cinque Terre

Terrazzino Le Palme

 
Terrazzino Le Palme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzino Le Palme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazzino Le Palme ligger ca. 100 m fra Monterossos indbydende strande. Lejligheden er nyrenoveret og kan med to separate soveværelser og opholdsstue huse hele 5 personer.

Som overalt i Monterossos bydel Fegina kan man høre toget passere godt 50 m væk. Man kan dog ikke se det fra lejligheden. Der er ikke privat parkering til lejligheden, men Monterossos store offentlige parkeringsanlæg ligger blot 100 m fra lejligheden - men det anbefales at ankomme hertil med tog, da togstationen ligger blot ca. 150 m væk.

Treværelseslejlighed med terrasse til 4/5 personer
- Lejligheden ligger på 1. sal ud til et roligt gårdmiljø med parkeringsplads. Den består af to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har udgang til terrasse), opholdsrum med spiseplads, tv og sovesofa, separat køkken (med fire gasblus, ovn, køleskab og vaskemaskine), helt nyrenoveret badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med glasvæg. Lejligheden har også en terrasse, som dog ikke er lejlighedens styrke, da omgivelserne ikke er overstrømmende, men man har trods mulighed for at sidde ude. Fra stuen er der udgang til balkon som går videre om til terrassen.

Læs mere om Terrazzino Le Palme

Skjul teksten
 
 
search map