Feriebolig i Monterosso i Cinque Terre

Terrazza Sessanta

 
Terrazza Sessanta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Sessanta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nu er det endelig muligt for familier på op til 7 personer at bo sammen i en lejlighed i det eftertragtede Monterosso i Cinque Terre. Bekvemmelighederne vil ingen ende tage: privat terrasse med havudsigt og ca. 50 m til sandstrand og restauranter, mens togstationen er ca. 350 m væk. Og den private garageplads gør det hele endnu nemmere.

Gør det nemt for jer selv

I kan enten ankomme hertil med offentlig transport. Eller I kan ankomme i bil og parkere i den private garage, der hører med til lejligheden (i samme bygning) - hvilket er en udsædvanlig luksus i Monterosso. Uanset hvad så vil I ikke få brug for bilen under selve opholdet, hvad enten I vil vandre mellem byerne i Cinque Terre, dase på Monterossos sandstrande, besøge andre nabobyer eller måske tage på endagsudflugt til Pisa eller Lucca. Her er alt nemmere til fods eller med tog. Bemærk at garagen kan rumme en alm. størrelse personbil - ikke store firehjulstrækkere eller meget store personbiler. Hvis I ankommer i en større bil, så kan I parkere på den offentlige p-plads ca. 100 m væk mod tillæg, som betales på stedet.

Læs mere om Terrazza Sessanta

Lejlighed med plads til alle

Lejligheden ligger i bydelen Fegina, hvor også byens togstation ligger. Fegina er forbundet med den gamle bydel centro storico via en gangtunnel og ligger blot ca. 350 m væk. Ejendommen, som huser lejligheden, ligger i første række til vandet. Lejligheden ligger på 3. sal - og der findes ingen elevator men som sagt garageplads i stueplan.

Lejligheden på Terrazza Sessanta

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er på ca. 85 m² og fordeler sig på to plan. Nederst består den af et stort opholdsrum med spiseplads til 7 personer, køkkenhjørne (med køleskab og elektrisk ovn) og dobbeltsovesofa. Derudover er der på samme etage et soveværelse med dobbeltseng og udsigt til havet samt et badeværelse med toilet og badekar. Ovenover (kvist med skråvægge) er der et soveværelse til to personer og en afdeling med en enkeltseng. Endvidere er der endnu et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har ikke aircondition, men der er gratis wifi-forbindelse, tv med italienske kanaler og vaskemaskine. Fra lejligheden er der udgang til en møbleret terrasse med havudsigt. Her kan der sidde ca. 6 personer og spise.

Skjul teksten
 
 
search map